- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Az "áthúzott kör" azt jelzi hogy bár érzékeli a műveletet, de nem tudja végrehajtani. Valószínűleg valami rosszul van összekötve/beállítva (CEC/Simplink). Illetve hogy valamelyik másik HDMI CEC csatlakozós készülék bekavar a kapcsolatba (pl beltéri, konzol, médialejátszó...). Először nézd meg menüben a CEC/Simplink be van-e kapcsolva a tévén. Majd húzz le minden HDMI-t az erősítőről (vagy húzd ki a konnektorból) és próbáld meg úgy újra.
Nekem az Xbox-ra jött egy frissítés korábban és ezt produkálta, órákba telt mire rájöttem, hogy az Xbox kavart be, hiába csak a tévé hangját akartam hallgatni. Ha az Xbox ki volt kapcsolva, de a konnektorba be volt dugva ezt csinálta. Ha kihúztam, minden működött. Pár nappal később egy új Xbox frissítés megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor