- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Ez mekkora TV 55-ös? Mekkora a sárga telítettsége, 100%? Egy jó YT videó: Patterns for OLED uniformity and burn-in check
Nekem is ez a gondom. Mielőtt megvettem a a 65B8-at álmomban sem gondoltam volna, hogy pont az OLED-nél probléma lehet a színtisztaság. Nálam is pirosba hajlik a kép két széle, de nagyobb területen. Megnéztem a MM-ban egy 65C8-ast és az ugyanolyan volt. Ma írtam az LG ügyfélszolgálatnak, küldtem fotót is, és az alapján azt mondták, hogy ez technológiai sajátosság és az én TV-m még a jobbak közül való, tehát semmit nem tudnak vele kezdeni.
Még van pár napom eldönteni, hogy együtt tudok-e élni vele vagy sem. Egyfelől gyönyörű a képe, másfelől nem tudom nem észrevenni léptem-nyomon, hogy pirosodik a kép két széle. Most már focimeccsen is úgy látom, hogy a kép szélén sárgásabb a fű, de mintha nap mint nap változna a jelenség erőssége. Nem tudom mi tévő legyek, mert egyébként álomszép a TV képe. Eléggé megvisel ez a dolog. Meg vagyok átkozva. Egyszerűen képtelen vagyok olyan TV-t venni aminek ne lenne nyilvánvaló képhibája Pana, Sony, Samsung és most az LG is.BTW le a kalappal az LG ügyfélszolgálat előtt. Reggel írtam egy mailt, délelőtt már hívtak, délután pedig a szerelő is hívott, úgy, hogy már konzultált a mérnökkel. Ráadásul nem beszéltek mellé, nem jöttek azzal, hogy állítsam vissza a gyári alapbeállításokat meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor