Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
AVhelper
üzenetére
A második adatpárost honnan vetted? A cikk 540 / 0.0005-öt említ, ami döbbenetes 1.080.000:1 kontraszt arány ami 20 blende átfogás - na ez már valami.
Egyébként engem az egész akkor és csak akkor izgat, ha megoldják, hogy egy HDR műsor olyan gradációs görbét kapjon (vagy modulációsat ki hogy hívja) , hogy egy normál módon megvilágított tárgy / arc, általános normál szürke fénysűrűsége ne legyen nagyobb 150 nitnél, azonban ehhez képest jelenjen meg a csúcsfény illetve a kicsapott ábrázolhatatlan részlet. Mint ahogy most sajnos egy gamma görbe leszarja milyen készüléked van - minél jobb annál nagyobb kontrasztot ad - úgy szerintem valahogy megoldást kell találni arra, hogy a normál tartalmak fényereje kordában tartható legyen.
Egyébként AV helperrel most kivételesen egyet értek - ANSI kontraszt vagy mi az amiről szól a fáma. Illetve mit csinál majd egy ilyen készülék ha pl 10%-os mérő négyzet van rajta - és ha inverz 10%-os?? Szóval én nagyon kíváncsi vagyok.
off topik - full zárójeles megjegyjés, hogy az HDR LCD-re adott kontrasztot tudta már egy első generációs Pio Kuro is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED55B36LA 1 ÉV GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor