Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez igaz... bár szerintem az LG sem vészes... én 2/2-vel használom a 24p forrásokra... és nem látok szappanozást vagy anomáliákat, és viszonylag jól "kisimítja", nyilván semmi sem tökéletes.
24p felett, pl 50i tévé adás meg ilyesminél voltak artifactok és problémák, így tévéadásra kikapcsolva jobb... de oda meg általában nem is kell ügye.

Szóval igen... a nonpluszultra popikinyalós érzés a Sony... de az LG meg a többi is ott van pár hajszállal mögötte.
Szerintem összegészében ár értékben még mindig az LG az ideális vétel.
Van Netflix DV, támogatja a HDR forrásokat, konzolokhoz kíváló... filmekre is jó, és a TV adásokat is tűrhetően hozza minőségben (ha a forrás is az).
A menü és a smart kezelhetősége meg verhetetlen.Én még mindig azt mondom a legolcsóbbat kell megvenni, ha csak nincs valami nagyon nagyon specifikus ok amiben az adott másik jobb.
Ha +10%-on belül megkapható egy nagyobb kategóriás (B8 vs C8 pl) vagy másik Sony/Pana alternatíva, és főleg a filmezés/sorozatozás a cél, akkor érdemes arra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor