- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez igaz... bár szerintem az LG sem vészes... én 2/2-vel használom a 24p forrásokra... és nem látok szappanozást vagy anomáliákat, és viszonylag jól "kisimítja", nyilván semmi sem tökéletes.
24p felett, pl 50i tévé adás meg ilyesminél voltak artifactok és problémák, így tévéadásra kikapcsolva jobb... de oda meg általában nem is kell ügye.

Szóval igen... a nonpluszultra popikinyalós érzés a Sony... de az LG meg a többi is ott van pár hajszállal mögötte.
Szerintem összegészében ár értékben még mindig az LG az ideális vétel.
Van Netflix DV, támogatja a HDR forrásokat, konzolokhoz kíváló... filmekre is jó, és a TV adásokat is tűrhetően hozza minőségben (ha a forrás is az).
A menü és a smart kezelhetősége meg verhetetlen.Én még mindig azt mondom a legolcsóbbat kell megvenni, ha csak nincs valami nagyon nagyon specifikus ok amiben az adott másik jobb.
Ha +10%-on belül megkapható egy nagyobb kategóriás (B8 vs C8 pl) vagy másik Sony/Pana alternatíva, és főleg a filmezés/sorozatozás a cél, akkor érdemes arra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor