- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
A gyári webos-es plex app egy rakás xar... folyamat transzkódolni akar pl feliratok esetében - persze ha egy combosabb pcről van szó ez fel se tűnik az embernek max a villanyszámlán vagy a szoba hőmérsékletében
- de pl egy nas esetén máris zavaró a történet - az xplay nevű, egyedi fejlesztésű plex kliens cserébe az esetek 99.999999% nem transzkódol, natívan játsza le a filmeket. Igaz fizetős, de nem drága, s sokáig van próbaidőszak, én javaslom!Mellesleg sztem a transzkódolás a képminőségben is tetten érhető. Nomeg azért 4k hdr 50+gb anyagnál már azért tényleg kell izom h átmenjen on the fly...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen routert?
- Alkoholista nevelde
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Crypto Trade
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- de pl egy nas esetén máris zavaró a történet - az xplay nevű, egyedi fejlesztésű plex kliens cserébe az esetek 99.999999% nem transzkódol, natívan játsza le a filmeket. Igaz fizetős, de nem drága, s sokáig van próbaidőszak, én javaslom!
Vhiktor