- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
HDR-ben igen. Ezt én se tudtam, míg le nem futtattam a CalMAN-t a B8-on, és
arccal konstatáltam, hogy nem segített a C7-ről megszokott "problémán" (HDR-ben a sötét szaturált színek kicsit sötétebbek, mint kéne).Mint kiderült ([link]), ezt nem tudja átparaméterezni a CalMAN sem (nem a programozható LUT-okkal van megoldva), hanem az LG processzor függvénye (vagy teljesen fix-funkciós lehet, bár ezt kétlem, vagy firmware szinten döntött így az LG, hogy a B8 megörökli a régi programkódot, amit látatlanban nem így vártam volna, mert általában "funkcionálisan egyenértékű" működésre szoktak törekedni akkor is, ha mindenféle más gyártóktól vesznek különbféle chipset-eket, ez pedig mind LG SoC).
Bár ezt mondjuk szerintem az emberek nagy észre sem veszi, a maradékból többség csak akkor, ha néz egymás mellett/után B8-at és C8-at is. Viszont ennyit így már szerintem megér a C8 felára (ha tényleg használja valaki a HDR-t, bár most már van azért tartalom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

arccal konstatáltam, hogy nem segített a C7-ről megszokott "problémán" (HDR-ben a sötét szaturált színek kicsit sötétebbek, mint kéne).
Vhiktor