Új hozzászólás Aktív témák

• darthdenes

tag

válasz Pityu89 #11888 üzenetére

Egyébbként marha jó tv volt akkor és szerintem most is.
    De meg kell magamat jutalmazni bizonyos okból. Be kellett látni, hogy a házimozimban sajna a tv a gyenge láncszem.
    2hónapja bújom a topikokat és kb 4 típust találtam ami pénzt ér és hozza egy belépő utolsó hd ready plazma szintjét(kontraszt/képhomogenitás/betekintési szög stb). (Ezért ez gáz nem? :) Azt hittem 5 év alatt volt jelentős fejlődés, de sajna ez leginkább felbontás (inkább állóképes) méret, valamint engem hidegen hagyó fícsör formájaban volt kézzelfogható. Nem tetszik, hogy egy lcd vásárlása esetén a mazli faktor igen hangsúlyos ha felhősödésről van szó. Valamint a mozgás megjelenítés az ami a leginkabb izgat. A kiállított tv-k amiket láttam hányás volt ezzel a felgyorsított (szappanopera?) mozgással.
    Ez az ami a legjobban vissza tart. Egy kollégánál egy régebbi panát e6e megnézve elég szimpatikus volt.
    Engem csak a kép érdekel.
    4k nem kell. Kevés a tartalom. Nem játszok. A nézési táv + méret tükrében nincs értel fhd magasabb felbontásnak.
    Media lejatszás + hang szintén nem érdekel. Van házimozim+wd live streamingem.
    Hdr? Hüm. Ennek azért lehet adnék egy próbát. Pusztán kívancsiságból. De mennyi anyag van alá?
    A kinézett típusok
    Pana 700 v. 780
    Sony x85
    Samsung f8500 uccsó plazma használtan (de ezt nem merem bevállalni-neten a hirdetés megtalálható)
    Illetve az új kedvenc ez az Lg A7 a telecom gondozásában igen jó áron elérhető.
    Ha valamely topiktársnak van valami véleménye erről a tipusról, főleg ha plazmáról jön akkor kérem ne tartsa magában.
    Ennél több pénzt nem fogok rákölteni. B7 így nem játszik.

Új hozzászólás Aktív témák