- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel65
újonc
válasz
Omateee
üzenetére
Szia!
Én két hete vettem egy 77"-os C4-et. Előtte egy Samsung 65QN90B-t használtam. Az sem rossz, sőt! De az Oled más liga. Röviden a tapasztaltakról: a tv kialakítása szerintem pazar, az összeszerelés prémium minőség. Amikor felraktuk a falra nem hajlott, nyeklett össz-vissza, mint a Samu. A csatlakozókkal bőségesen el van látva. A fényereje Qledhez szokott szememnek eleinte kevés volt - főleg SDR anyagok esetében, de pár nap és megszokja az ember. Nappal is lehet nézni, de tény, hogy jobban jársz, ha kissé besötétítesz. HDR és DV. anyagokra váltva a képminőség egyszerűen brutális. Mély feketék, ahol az összes részlet látszik, élénk színek - hidd el, nem lehet vele betelni. A képbeállításoknál a Vhiktor által javasolt beállításokat alkalmaztam. A hangja sem rossz, nincsenek vödörhangok, rezgések. Némi mélyet is lehet érezni, de egy külső hangrendszer használata nyilván megdobja az élményt. Oldalpásztázásnál a szaggatás látható, de ez a Samsung Q-lednél is megvolt. A beállításoknál lehet vele szöszmötölni, hogy mérséklődjön. Érdekes, de kevésbé tükröződik, mint a Samsung tévém, a feleségem meg is jegyezte: ez nem tükör.
Fogyasztás: átlagosan úgy 100-120W környékén mozog, az SDR anyagok esetében többet eszik, míg a HDR-nél kevesebbet.
Összességében: egy baromi jó tévé, nyugodtan vedd meg. Arra várni, hogy az újak mennyivel tudnak többet, mikor lesznek akciózva - szerintem felesleges, mert akkor sosem lesz tévéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Filmvilág
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Gaming notebook topik
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor