Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Jaja ez off, meg igen félig keserédes vicc is a téma, de lehet róla kicsit beszélgetni.
Ha már generációk, akkor én 40 vagyok, feleségem 35. Amíg csak együtt éltünk, sőt, amíg nem jött a babánk, addig kb. én vezettem egy kis füzetet, és elméletben megvolt, hogy közös pénz + én pénzem + te pénzed... elméletben. De mióta már szülők és egy komplex ökoszisztéma lett a család, azóta eszünkben sincs én pénzem + te pénzedben gondolkodni. Hanem a költéseinket közös (igazán rövid, vagy extra hosszú) megbeszélés / megemlítés tárgya.
Szerencsére itt inkább csak elvi / lelki rossz érzés van a feleségem részéről, hogy "1 millióért TV-t venni? Hát az felfoghatatlan", és rosszul érzi magát tőle a gondolattól. Lehet csak tökösebbnek kellene lennem, és ha már meglenne, akkor nagyon megszeretné. De nem akarom, hogy minden alkalommal, amikor ránéz, csak rosszul érezze magát tőle... inkább lassú víz partot mos módszerrel hagyom hogy megszokja / megbékéljen a gondolatot... de nagyon lassú ez a víz
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor