- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Jaja ez off, meg igen félig keserédes vicc is a téma, de lehet róla kicsit beszélgetni.
Ha már generációk, akkor én 40 vagyok, feleségem 35. Amíg csak együtt éltünk, sőt, amíg nem jött a babánk, addig kb. én vezettem egy kis füzetet, és elméletben megvolt, hogy közös pénz + én pénzem + te pénzed... elméletben. De mióta már szülők és egy komplex ökoszisztéma lett a család, azóta eszünkben sincs én pénzem + te pénzedben gondolkodni. Hanem a költéseinket közös (igazán rövid, vagy extra hosszú) megbeszélés / megemlítés tárgya.
Szerencsére itt inkább csak elvi / lelki rossz érzés van a feleségem részéről, hogy "1 millióért TV-t venni? Hát az felfoghatatlan", és rosszul érzi magát tőle a gondolattól. Lehet csak tökösebbnek kellene lennem, és ha már meglenne, akkor nagyon megszeretné. De nem akarom, hogy minden alkalommal, amikor ránéz, csak rosszul érezze magát tőle... inkább lassú víz partot mos módszerrel hagyom hogy megszokja / megbékéljen a gondolatot... de nagyon lassú ez a víz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hálózati / IP kamera
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor