Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
Keresett valakit az eMag, aki 55S90D-t vett, 55S90DATXXH név alatt (QD-OLED) de EXXH-t (WOLED) kapott? Én írtam ezügyben panaszt, kb 3 hete fel is hívtak, mondtam nekik hogy a black friday is így ment le (sőt azóta is így van fent), azt mondták lehet kártérítés is lesz, majd keresnek.
nem kerestek, én írtam szombaton, azonnal válaszolt az ügyintéző, azt írta mindenképp cserélni kell a tv-met mert nem lesz garanciám se, ha rossz terméknév van a garanciajegyen/számlán. És javítani nem lehet, mert szabálytalan.
azt mondták lehet hogy lenne kártérítés a tv megtartásával, de garanciám emiatt akkor se lenne rendesen.
és hogy ingyen elviszik, hoznak másikat, a hitelt is átvezetik.
de az nem világos, hogy van nekik TXXH, vagy csak választhatok a webshopból mást… erre még várom a válaszukat. Azt is felvetettem az utolsó válaszomban, hogy ha adnak egy S90C-t, azzal is megelégszem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor