Hirdetés
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy acer 27 es (franc tudja a tipus kodjat mar) 144hz es ips monitort hasznalok, szivesen valtanek 34re es 2 oled tv utan jo lenne oledre abbol is. (A jot konnyu megszokni..)
Segitene nekem valaki abban hogy mi a franc a kulonbseg a ketto kozott az ár es a csatlakozokon kivul? Olvasgattam redditet meg mindenfelet, de mar annyi a tipus meg kódjel hogy elvesztettem a fonalat teljesen.
Egyaltalan ajanlott ez a tipus? (Mert lattam akik odaig vannak erte es van aki a pokolba kivanja)
Bevallom oszinten h egy 2,5 honapos csecsemo mellett semmi szuksegem ra igazabol, ez csak onjutalmazo reflex
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.Beeges stb bullshit nem izgat, 4,5 eves bx oled tvm koszoni jol elvan napi 12-15 ora hasznalat utan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 27' 100Hz
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.
Skynet258