Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
LS27DG602SUXEN -en gondolkozom (240K B2B), de nem valami szimpatikus a QD-OLED matt kijelző viselkedése háttérfény esetén, tesztek alapján a ráeső háttérfény hatására szürkés/kékes lehet a kijelző, így veszít a kontrasztból (viszont a tükröződést szépen teríti), a szürkék/feketék így nem az igaziak a quantum dot +mattító réteg miatt ebben az esetben.
Nem tudom, mennyire radikális ez a torzulás egy szintén QD rapid IPS paneles monitorhoz képest, jelenleg ezt használom most: MSI Optix MAG274QRF-QD. Nyilván pont van a monitor mögött erkély ajtó és ablak... mondjuk redőny is van, de nap közben nyilván nem sötétítenék be. Ugyanakkor az is igaz, hogy a gépidő javarészt este történik. Nomeg azért használok zeneszerkesztőt is, fix elemekkel (beégés "veszély").
Amúgy nekem SDR-ben 120 nit elég lenne.
Lehetséges, hogy a tesztek felnagyítják ezeket a negatív tulajdonságokat, de nem hiszem, hogy teljesen alaptalanok, és emiatt nem csaptam le rá azonnal.
Bizonytalanítsatok el

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258