Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tense
    támogató

a Chrome-ban kijavítja a nem RGB sub-pixel elrendezés miatt rosszabban olvasható szöveget azokon a kijelzőkön, amik más sub-pixel struktúrát használnak, pld OLED.

A korábbi vitához csatlakozva: a fentebb elhangzott hátrányok mellett az ilyen jellegű problémák miatt fázom még mindig OLED kijelzőt venni.
    Ritkán veszek monitort, eddig legalábbis elég volt minden 2. gépcserénél új monitort venni (tehát 8-10 évente). Jelenleg már a 2. 27 colos, 1440p-s monitort nyúzom, korábban jellemzően méretben is előreléptem, legutóbb viszont "csak" az Adaptive Sync + Quantum dot volt a fejlődés. Most már szeretnék 4K-ra és nagyobb méretre váltani, de rettenetesen nehéz a döntés. Ebben a méretben úgy láttam, hogy az OLED kijelzők szignifikánsan drágábbak, mint az IPS paneles monitorok (legalábbis amiket én néztem), és meglehetősen fáj sok pénzt kiadni kompromisszumos megoldásért (a drága cuccoknak pont az lenne az értelme, hogy kevés kompromisszumot kell kötni velük a használat során, és ez sok mindenre igaz is).

Ne habozz, hidd el, egy öreg szárcsának, nekem csak 2020 óta 13 monitorom volt, a jelenlegi egy Dell [link] Ezt bátran megveheted (eddig 2 haverom jött megnézni, másnap megvette) ha nem tetszik, és miattam úgy érzed rossz döntés volt, kifizetem neked, és ez nem vicc, annyira jó, én a 4k-tól ódzkodom, mert 5070ti és 7800x3d van, és nincs kedvem még 1-2 millát belefeccolni hogy legyen az általam játszott játékokban (full grafikán) 70fps. ne agyalj rajta olyan sokat, mert csak még rosszabb lesz, én speciel soha többet nem vennék már csak Oldel monitort, persze ha megjelenik valami jobb :) (2 éve használom) szóba se jöhet ips vagy va, max chat monitornak, amin felesleges dolgok futnak.

Új hozzászólás Aktív témák