- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz mutyuru #24085 üzenetére
Tépőzáras nylon szövet (elasztikus, szellőzik). Akár a gyári, aki alis. [link]
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
<Adamsky>
nagyúr
Csak nem az szíj bujtató (vagy mi a szösz, sajna nem tudom mi a neve) törte fel a csuklód? Nálam ezért landolt a gyári szíj a fiókban.
Én az Ali-ról rendeltem párat. Van mágneses, tépőzáras és ilyen elasztikus anyagból készült változat. Mindhárom nagyon finoman – kis lépésekben – állítható.
Szerintem a mágneses is elég stabil, de ha tutira akarsz menni, akkor a másik kettőt ajánlom. Utóbbi kettő egyébként nagyon kényelmes. Nyáron, melegben inkább azokat használom.#24086 Dwatti
"MYBANDZ Állítható elasztikus szövet óraszíj ... "
Na, ez az aminek a darabja kintről 1,34 $ ingyenes szállítással. -
Dwatti
addikt
MYBANDZ Állítható elasztikus szövet óraszíj / fekete / 22mm (okosoraszijak.hu)
Kompatibilitás : Garmin Forerunner 255[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
válasz mutyuru #22144 üzenetére
Ár/érték arányban a Garmin Forerunner 255-öt javasolnám. Pont a kijelző miatt, amiért az FR265-öt nem. Nekem a legutóbbi Garminom egy FR745 volt. Kellemes órának tartottam, de sajnos az életciklusa végére ért a gyártónál. A Fenix 6 még régebbi.
Smart funkciókban a Coros és a Suunto (a régi 7-es kivételével) bőven elmarad a Garmintól, az NFC-s fizetést is elfelejtheted.
Vagy különválasztod a sportórát a smart trackertől. Rajtam 7/24-ben egy Huawei van, sportra meg a Polarom használom.[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz mutyuru #20937 üzenetére
Az a baj hogy normalos vernyomas mero nincs ilyenbe. Ekgt tudod igy kovetni, meg viszed magaddal a merot. En is beultem etterembe, kavezoba es megmertem ott ha ugy ereztem gond van. Soha nem szoltak erte. Ha kell akkor kell.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
válasz mutyuru #20907 üzenetére
Szia!
Nem biztos, hogy EKG-ra az óra lesz erre a legjobb. Esetleg nézd meg ezt. Kicsi, kompakt zsebben is könnyen elfér és szerintem pontosabb mint egy óra.
[link]Egyébként ha komoly baj van akor vérnyomás mérő. Egyébként meg nem biztos, hogy meg fog nyugtatni. Én is folyamatosan néztem a pulzust, kicsit a rabja is lettem. Most, hogy 1 hete nem hordom az órát komolyan nem parázok azon amit látok.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
biker
nagyúr
-
pècsimunkás
addikt
válasz mutyuru #19594 üzenetére
Németországban lakom, de, sokszor vagyok itthon is.
Alapvetően már minden technikai cuccomat kint veszem meg, de most még 2 hètig itthon vagyok, ezért gondoltam, hogy veszek itthon valamit.
Van német eBay -em, megnézem amiket mondtálEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
anrb
aktív tag
válasz mutyuru #15049 üzenetére
Szia,
ha Suunto-ban gondolkodsz, én a 9-est választanám.
Nekem 9 Baro (is) van, annak az acél lünettája és az üvegszál erősítésű háza mellett zafír üvege is van. A sima 9-esben a barométer hiányzik és ásványi (sima) üveges. Arra célszerű üvegfóliát tenni.
A 3 a fitness óra GPS nélkül, az 5-ös elődje (Spartan Trainer) pedig hajlamos a törésre a szíj csatlakozásnál. -
scyllarus
veterán
válasz mutyuru #14463 üzenetére
Amennyire tudom, a sósvizes környezetet nem nagyon szokták bírni, oda a MIL-STD jelzésű cuccok jók csak.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Dwatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest