- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyon rákattantam egy ideje, hogy beszerezzem a harmadik okosórámat is, de egyszerűen nem találom a tökéletest.
Fontos tényezők volnának a következők;- Ha 5+ droid, akkor Quad-Core és 1 GB RAM, természetesen teljes jogú droid.
- Ha Dual-Core és 512 MB RAM adatik hozzá, ne legyen újabb a rendszer 4.0-nál, szintén full droid.
- Nem árt, ha teljes kör képernyővel rendelkezik.
- IPS kötelező.
- Vízállóság nem árt.
- Árilag környékezze meg a 100 USD-t, lehet kevesebb is.És nézzen is ki valahogy. A felsorolt elvárásokkal találtam már párat, de nem igazán olyat, amit viselnék. Mert az első órám is szép volt, de a tudása végett lecseréltem. A második órám kecsesebb volt, de szép, okosabb elődjénél. Szóval úgy ezekhez mérten keresek, és nem ilyen kategóriát. Most komolyan, ez hogy néz ki??!!
Valaki tud ezekhez mérten?
But who is watching the guardians?
-
A Pebble jobb készülékei E-ink technológiát használnak. Ami határozottan egy jó és energiatakarékos megoldás, de nem a gyorsaságáról híres = határ.
Egy WatchFace megalkotása? Az csak egy felület. Én komolyabb programokra gondoltam egy kicsit ennél. Meglehet, van rá pár és nem azt mondom, hogy 1,55"-on akarnék Asphalt 8-azni, de ha már okosóra, akkor van némi elvárás. Pl hogy ne olyan rendszer legyen ennyi RAM-hoz, ami felemészti az egészet és ezért nem lehet futtatni gyakorlatilag semmit.
Félre értettél, nem mondtam egy szóval sem, hogy a Pebble rossz lenne (Az már csak szubjektív vélemény, hogy nem viszi túlzásba a megjelenést sem). De koránt sem a legjobb. Legalábbis komoly programozás tekintetében. Bár ezekkel az adatokkal lényegtelen, melyik órán mi fut... Mindegyik katasztrófa...Mert vagy komolyan, vagy sehogy!
-
Az rendben, hogy létezhet normál Androidot futtató csuklós ketyere. De 512 RAM-al egy LP el sem indul! ~majdhogynem!
A Pebble rendszerekre már csak a képernyőjük is határt szab. Így olyan szintű fejlesztési lehetőség nincsen rá, mint mondjuk a Tizen rendszerre. Ezt így értettem. Az Android Wear meg elv a Tizen rendszeren alapszik. Tehát az is max natív Androidot futtat, és nem kompatibilis sok appal. Ez mostani állás, nem mondom, hogy nem változhat.But who is watching the guardians?
-
válasz Thunderzolee #818 üzenetére
Ezekért az árakért max fóliát kapsz rájuk... Kis szerencsével az óra házát. Nekem a felsoroltak közül egy GT08-am van. Rendkívül jó darab, de nem viszi túlzásba a tudása. és az volt 1,5 éve 15.000,- .
-
Alkalmazás nem telepíthető a kínai "okos" órákra.
És amelyiken van Google Play Store is alapból? Gondolom nem dísz!
Egyébként jobban aggaszt ezekkel a játékszerekkel az, hogy 512RAM kapacitással milyen LP-t futtat, ami úgy alapból maga a rendszer eszik 4-600MB-t???
Mert nézem én is őket, szépek meg drágák. Mondjuk a Quad-Core-osoknak sincs semmi értelmük... Mikor használod ki? Soha. Ellenben sokat eszik.
Pebble órákból nem találok értelmeset. Már ami kinézetre is jó és nem ott kezdődik, hogy 70k. Nameg, a rá található appok száma is minimális. A Tizen OS-ra legalább lehet komolyat fejleszteni is, az Android Wear szoftvere meg talán annyira butított, mint a kínai csodáké. Bár nem tudom pontosan. De ezek is hol kezdődnek árilag? A mi a f*nak kategóriába... Már elnézést...But who is watching the guardians?
-
Köszönöm ezt az információt.
De gondolom az említett rendszerek nem APK kompatibilisek, így rájuk másféle programozó felület is kell...
Az említett rendszerekkel tudsz készüléktípust is ajánlani, ami jó és viszonylag ahhoz képest jó árú?Ergo nem SamsungBut who is watching the guardians?
-
Sziasztok!
Elkezdeném továbbfejleszteni android programozói tudásom és gondoltam, hogy telefon/tablet-et félretéve Android rendszerű okosórákra is készítenék programokat.
Nézelődtem, nem egy helyen, eddig 2 okosórán vagyok túl (nem droidosak), de amiket találok, lelomboznak.
Konkrétan saját tapasztalataim azt mutatják, hogy 512 MB RAM már az Android 4.2.2-nek is kevés. Azon órák, melyeken droid fut, ennyi a RAM kapacitása, és 90%-ban 5.1-es!!! OS fut rajtuk. Ennyi RAMot önmagában zabál a rendszer! A legalacsonyabb, amit találtam, szintén ennyi RAM kapacitással, az 4.4-es.
Tehát két kérdéssel fordulok az óratulajokhoz;- Mennyit ér az óra 512 MB RAM-al 5.1-es OS-on?
- Illetve ki milyen ár/érték arányban megfelelő órát javasolna erre a célra?Linkeket és ajánlatokat is elfogadnék, ha tud valaki azzal is hátbaveregetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest