- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsó
aktív tag
válasz jupp008 #15999 üzenetére
Samsungot néztem én is, Watch 3 LTE. Telenoros, Vodadonos kártyával akkor nem is megy gondolom...
Ez itt van a Hardverapro-n, nem tűnik rossznak, csak ki tudja meddig működik...
https://hardverapro.hu/apro/finow_x5_air_amoled_2_16_gb_quadcore_mt_6580_telje/friss.html
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
Sziasztok!
Okos órát szeretnék mindenképp sim foglalatosat, kör alakút. Mit ajánlatok ami tényleg megbízható? Nagyon szépen köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
válasz fbarbara0113 #4562 üzenetére
Üdv
Nekem küldhetsz egy kérdőívet a mail címemre, szívesen kitöltöm és visszaküldöm. Adataimnál megtalálod...
[ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #4026 üzenetére
Üdv
Köszönjük a kimerítő tesztet.
GPS-re én még kíváncsi lennék...
A leírás alapján a sok 100 dolláros/eurós órák közül lehet még ez az egyik legjobb??[ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3940 üzenetére
Igen igazad van összetévesztettem, a Lemfo Lem5 pro IP 55: A készülék védett vízsugár ellen minden irányból...
tlala: Arra én is kíváncsi lennék miért állítod a Lemfo-ról, hogy "gagyi"...
Köszi![ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
És e sim-ből kettő db. működhet ugyanazzal a számmal?
Ha az egyik eszközt kikapcsolom, a másikat meg utána kapcsolom be, elvileg működnie kellene nem? -
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3920 üzenetére
Ha e sim-et használsz pl. az órába, ugyanaz a számod lehet "sima" sim-el pl. a mobilodba?
Ha az órába és a telefonba is e sim van, akkor lehet egyforma a két mobilszám? -
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3917 üzenetére
Elvileg enélkül is vízállónak kellene lennie...
Tényleg nem lehet klónoztatni sim-et, hogy kettő egyforma legyen és ne kelljen állandóan kivenni az órából és a telefonból a kártyát?[ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3912 üzenetére
Köszi!
Ha a telefonba teszed a sim kártyát az összes telefon számot (névjegyet) látja rendesen? -
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3908 üzenetére
Üdv
Még egy kérdés, a telefon látja, kezeli az összes sim-en található pl. 250 nevet? Névjegyzékbe, hívásinfóba, fogadott, tárcsázott híváslistába is megvannak?
(nekem van egy olcsóbb okos órám ami mindet nem látja, illetve nem kezeli)
Köszi! -
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3893 üzenetére
"Próbaképpen tettem bele simet, hogy meg tudjam Neked nézni (hallgatni)..."
Köszi, nagyon rendes vagy!
Akkor eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket ezek szerint?!
-
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3890 üzenetére
Köszi!
Sim használatnál, hangszóró minősége, mikrofonja -jól hallanak? Zene, ébresztő hogy szól? -
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3883 üzenetére
Üdv
Hát hogy megkapod az órát, boldog vagy és kicsit elfogult leszel ezért a tesztben
Olcsóbb sim-es okos órát használok, de Lemfo Lem5 pro-t szeretnék én is venni, meg szerintem fogok is. Nem nagyon találok "jobbat" főleg ebben az árkategóriában (105 Euro) -
mazsó
aktív tag
válasz varázsgömb #3876 üzenetére
Üdv!
Erre a tesztre én is kíváncsi lennék, csak ne legyél elfogult... -
mazsó
aktív tag
válasz tillatrilla #3841 üzenetére
Üdv
Hát szívesen!
További jó keresgélést... -
mazsó
aktív tag
válasz tillatrilla #3839 üzenetére
Üdv
Mind a kettő teljesen jó ilyen áron ha rendesen működnek...
Smart Watch V9 dz09: szíj cserélhető, elég jól néz ki, bemutató, teszt róla a linken, elvileg működő képes
[link]
TimeOwner Sport Smart Watches: bemutató videó a linkre kattintva, mérete alapján nem kicsi legalábbis azon a kézen... Nehezen kelt életre
[link] -
mazsó
aktív tag
válasz tillatrilla #3831 üzenetére
Ha igazán jót szeretnél, amivel nem kínlódsz, nincsenek gondok, akkor LEMFO LEM5 pro, de már ez sem igaz láthatod az előző hozzászólásból...
Attól függ persze mire szeretnéd használni...
Leg olcsóbb ami még működik is rendesen egy darabig smartwatch dz09 4-5e Ft-tól lehet venni, de ezekkel a paraméterekkel csak, a többi hamis! RAM/ROM: 64MB/128MB - CPU: MTK6260A
Ezek olyanok elvileg, rá is kérdeztem külön...
http://www.vatera.hu/android-ios-kameras-okosora-sim-sd-kartya-feher-fekete-ezust-kave-barna-narancs-dz09-facebook-2572826999.html
http://www.vatera.hu/dz09-gsm-okosora-camera-phone-smart-watch-bluetooth-olcson-azonnal-2577736295.html -
mazsó
aktív tag
válasz hrobi76 #3830 üzenetére
Üdv
Pont ilyen órát nézegetünk egy fórumtárssal, hogy beszerzünk egyet-egyet.
Nagyon jók a tesztjei, műszaki paraméterei...
A tesztben is gond volt ezzel a funkcióval, a leírásban van egy oldal arról az oldalról letöltötték a szoftvert és azzal hibátlanul működött...
Ha benn vagy a sim kártya akkor se jelzi az sms-t? -
mazsó
aktív tag
válasz tillatrilla #3828 üzenetére
Üdv
Hát nem egyszerű, rengeteg óra van ebben a kategóriában is...
Nézegess, ami nektek tetszik azt vedd meg szerintem, esetleg nézz meg róla egy tesztet...
Én is keresgélek, de minden nap más a jó, más tetszik... -
-
mazsó
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Mi a véleményetek a DZ09 SmartWatch okos óráról? Nem találtam külön topic-ot neki (lehet nem véletlenül
Nekem csak telefonálásra kellene, meg esetleg egyszer-kétszer zene hallgatásra...
Nem klónt, az eredetit szeretném a következő paraméterekkel:
-CPU: MTK6260A
-Storage: RAM 128M, ROM 64M;
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest