- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazo
tag
válasz DarkKarol #4486 üzenetére
Valószínüleg elég lett volna akkor egy hybrid óra.
Én is erre jutottam hogy elég hogy jelezze milyen értesítés van, és mindig lássam mennyi az idő.
Mondjuk nálam szerencsére elég annyit tudni hogy hova jött az értesítés, hogy el tudjam dönteni hogy elő kell-e venni a telefont, vagy nem, plusz egy-két ember ki van emelve külön értesítsre. Ha ennél több kell akkor is ott vannak a számlap alá rejtett kijelzős megoldások.
De hát na ki kell ezeket próbálni hogy az ember rájöjjön mire is van szüksége igazából -
DarkKarol
tag
válasz DarkKarol #4303 üzenetére
Néztem videót, van ilyen arm wake up cucc rajta
Viszont... az IP68 ellenére a gyártó szerint nem lehet benne úszni
Pedig az IP68 azt jelenti, hogy 1,5 méter mélyig és 30 percig bírja a vizet.
Ezek szerint, ha veszek egyet és meghibásodik víz által akkor azt mondhatom, hogy max kezet mostam benne? -
anrb
aktív tag
válasz DarkKarol #4250 üzenetére
A Spartan családból a Trainer nem érintőképernyős. A Sport változat érintős és 3 gomb van rajta (edzés idejére a touchscreen kikapcsolható). A dátum/idő formátum állítható. Van egyébként magyar nyelvű leírás a Suunto weboldalán, illetve van magyar forgalmazó/szerviz is - ők biztosan többet tudnak mondani ezekről az órákról.
-
laszlou
csendes tag
válasz DarkKarol #4247 üzenetére
Szia! Jól és igen. Bővebben: hibátlanul működik a gear 2, illetve van, hogy elmosódik a fokusz a fényképezőnél, de pár pofon helyre rázza. Samsung telefonok mostanában indokolatlanul drágák (mint az iphoneok), ezért kinaira mobilra váltottam, és nem bántam meg. 100 körül, csúcs minőséget lehet kapni, és többet tud mint egy 300 ezres Sam... vagy Iph... Ráadásul alürök nélkül. Egyetlen dolgot nem tud, de azt is a sam... hibája, az óra nem kompatibilis csak tizent támogató mobilokkal(főleg a csúcs sam...-ok) Ezért inkább legyen az okosórám is kinai. Azokkal csak az üzemitő a bajom. Ha sokat tudnak technikailag, akkor lemerülnek fél nap alatt...
Hirdetéseim: http://www.startapro.hu/user/useradverts/303719
-
Nazo
tag
válasz DarkKarol #4153 üzenetére
Nézz utána a Xiaomi Mi Band 2-nek, én eddig ezt használtam. Ugyan inkább karkötö mint óra, de nagyjából pont azt tudja amit szeretnél:
- lássam az időt amikor kell, éjjel-nappal
Be lehet állítani hogy csuklófordításra bekapcsoljon a kijelzö és mutassa az idöt.
- legyen vízálló, lehessen benne úszni
Kb csak tölteni vettem le, fürdést meg nyaraláskori úszkálásokat simán bírta.
- kapjak értesítést
Az alap appja kicsit fapados, de van sok másik app is hozzá ahol rezgési mintákat és ikonokat lehet kötni különbözö értesítésekhez.
- kibírja normál használat mellett legalább 3 napig
Bírja akár 3 hétig is. Csuklómozgatásra bekapcsolással és sok értesítéssel is 1-2 hetet elmegy egy töltéssel.Van külön topic-ja, ott érdemes kérdezni róla ha van még konkrét kérdésed.
Szerk:
Ja, és ebben is van pulzusmérö. Zölden megvilágítja a karod, és a hajszálereken áthaladó vért nézi.
Mondjuk nem a legpontosabb, föleg mozgás közben. Ha ez komolyabb igény, akkor a mellkaspántot szokták inkább ajánlani rá.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz DarkKarol #4140 üzenetére
Skagen-nél is nézz szét. Nekem nagyon bejön - sajnos pont lecsúsztam az akcióról....
Ezt szemeltem ki, a gyártótól rendeltem volna, csak vergődés volt a szállítással... Azaz azzal is, mert kiderült az akció nem érvényes minden országra (és ránk sem sajna)... Ja, lemaradt... Akciósan előző hét vasárnapig 60% kedvezmény volt rá... De mint kiderült (de ezt nem írták oda) USA only...
Konkrétan:
"
Thank you for contacting SKAGEN. We are glad to hear that you are interested in our products! Currently, Skagen.com only ships to the following countries:United States
Mexico
France
Canada
Please note: Some SKAGEN products are not available for international shipping. Although you may be able to add the item to your cart, you will not be able to complete the checkout process with international shipping with these restricted items. To verify if the item you are interested in is able to ship to your country, please change the "Ship To" to the desired shipping country located at the top right of the page.
Please note: Promotions may not apply to all countries. Please review exclusions applicable to the specific promotion.
We hope this information is useful. Please let us know if there is anything else we may assist you with. Hope you have a wonderful day.
Best Regards,
Amber | Skagen Support"Közben van amúgy náluk mód nemzetközi kiszállításra, de mire ez a levél és az infók megjöttek az akció - ami amúgy sem volt érvényes idehaza - lejárt.. Szóval nem Skagen lett a vége...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest