- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Huawei Band 2 - az a kérdés, hogy a GPS működik benne telefon nélkül is? Mondjuk tájfutáshoz. És működik vajon Asus zenfone telefonnal is?
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
-
sharkypeti
aktív tag
válasz varázsgömb #5230 üzenetére
Lemfo Lem 5 Pro, és 3 hónapos. Csak alapfunkciókkal használva.
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
Mivel az okosórám nagyon gyorsan merült (1.5 óra alatt 20%-ot), és fogalmam se volt, hogy miért, csináltam rajta egy gyári visszaállítást. Sajnos, ez sem segített, 1 óra alatt további 15%-ot merült. Miért lehet ez? A GPS nincs bekapcsolva.
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
válasz varázsgömb #4324 üzenetére
Lemfo Lem 6 vagy Lem 5 Pro? Szerinted? Kíváncsi lennék a véleményedre, pro és kontra. Akkor is, ha csak az egyiket ismered tapasztalatból.
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
válasz varázsgömb #4324 üzenetére
Köszönöm, igen, olvastam, benne van a pakliban, esetleg valami hasonló van még? Vagy ez mindent visz ebben az árfekvésben?
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
Androidos okosórát ajánljatok nekem, légyszíves. Max keret olyan 45k, de nem baj, ha kevesebből megúszom. GPS nem annyira lényeges, fényképező nem kell bele, sim kártyás megoldáshoz sem ragaszkodok. Értesítések jöjjenek megbízhatóan, bluetooth kapcsolat stabil legyen. Külalak legyen feltétlenül kör, a szögletes nem tetszik. Fekete szín előnyt élvez. Vannak opciók, amik tényleg megérnék az árát?
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Mit tudnátok ajánlani hölgy felhasználó számára 30 ezerig? Androidos, lehetőleg nem fekete színben. Elsősorban futáshoz GPS, és a szokásos alap dolgok kellenének. Van olyan is, amihez nem kell magával vinni a telefont is a futáshoz? Sajnos, én se vagyok valami tájékozott ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest