- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Hát azért ez kicsit más.. BT-s net megosztás már régi buta telefonok is tudtak,az óra hívást tud,sőt,akár önálló telefon.. Alkalmazást tud futtatni,szóval szerintem annyira nem lehetetlen a dolog.
Oké,persze,mint ahogy felettem is írták,olcsó cucc,de gondoltam hátha..
Néha,ha keresnek,és valami miatt nem szeretném elővenni a telefont,jó lenne.de még akár az is,ha vissza tudnék írni. -
sheep
addikt
Miért, ha már bt-n hívni lehet akkor szerintem meg lehetne osztani a netet is az órával (pl. a D5-ben van wifi is úgy tudom).
Szvsz nem hülyeség amit mond a kolléga.
Persze nyilván óccsó kínai órákról beszélünk és itt annak is örülni kell hogy működik minden ami a leírásban szerepel... -
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Nem lehet ezeken a kütyükön valahogy skype,vagy messenger hívást bonyolítani? DZ09, de úgy kellene,hogy BT-n keresztül kapjon hozzá netet.
-
Krisz79
őstag
Ilyet ,használ valaki?
-
Krisz79
őstag
Olyan oksórát keresek,amin keresztül a hivást is le lehet bonyolítani.
A másik kérdésem,hogy 1 órához lehetséges 2 telefontis párosítani? -
ZsoZso78
tag
Hello!Szeretnék venni egy No.1 D5 okos órát a TinyDeal oldalról.Érdemes innen rendelni?125 dollárba kerül.Ha csinálok egy Paypal fiókot mennyi forintot utaljak rá ?Az öv mérete nem túl kicsi?Érdemes egyáltalán megvenni ezt a típust?Mozdításra bekapcsol az óra vagy ha csak megnyomom?
-
georg52
csendes tag
Magyar nincs,az enyémen csak angol van.Nem vízálló.Vámot nem kellett fizetni.29 dollárt írtak rá.
d5-be simet is lehet rakni,gps,wifi,android 4.4 van rajta.Én feleslegesnek találtam.Nekem bőven megfelel ez.
Igen van hozzá egy kis dokkoló, abba kell belenyomni.olvasd el ezt https://androbit.net/articles/866/no1_g2_okosora_teszt_olcso_de_kivalo_koppintas.html -
lela
aktív tag
Magyar menü gondolom nincs benne ..?
Vízálló ugye?
A tinidealnel gondolom nincs eu raktár tehát gondolom +vám..? Konkrétan ezt néztem ki. Bocsi a hülye kérdésért, de méf sosem vettem innnen..
töltés az hogy működik? Van hozzá egy cucc amibe beleteszed és az alján a kis pinekröl?Nem értem a d5 miért dupla annyi? mivel tud az többet ennél???
-
georg52
csendes tag
szia.
Két nap.
Gombbal és mozdulattal is kapcsol.
Napfényben jól látható.
Három analóg.egy digi.
tinydeal-ról rendelem 13 k
Tiszta fém nagyon igényes kidolgozás,alja műanyag.1-1-ben Samsung gear 2 a kinézte.
Touch is jó.
Én fém csatosat vettem.
Ha ezt veszed akkor a Fundo Wear alkalmazást töltsd le az árúházból. -
lela
aktív tag
Mennyit bír az akku?
Napfényben mennyire látható a kijelző?
A kijelzőt azt nekem kell bekapcsolni a gomb megnyomásával, vagy giroszkópos? (rázással, kar felemelésével kapcsol)
A háza fém vagy teljesen műanyag?
Hány darab számlap elérhető hozzá? (van analóg is?)
Gondolom alkalmazásokat nem lehet rá telepíteni?
A touch az mennyire jó mert teszteken úgy tűnt többször is meg kell érinteni mire érzékeli.
Hol vetted mert én a tinideal, és gearbesten néztem 14 papír...Köszönöm előre is a segítséget!
-
-
lela
aktív tag
Ilyet használ valaki?
Meg szabad ezt venni 15 eft ért, vagy nagyon gagyi?
Inkább a G5? -
flegga92
senior tag
Amíg meg volt az óra baromi sokat bírt. BT+sync-el 1,5 napot simán elment kevés nyomkodással. Viszont a wifi az baromira merítette. Tölteni PC 3.0-ás usbjéről fél óra alatt telement. XDA-n láttam akik írták, hogy nem érintkezett nekik rendesen a 4 tüske. Esetleg próbáld megtisztítani az érintkezőket.
-
klz80
tag
D5 tulajok, mennyit bir nálatok az óra akksija? 3 db program van az órára teleptve (youtube, tune-in, shake), mégis nagyon merül. Az akksi statisztikában csak azt írja ki, hogy az Android System 80%-os, ezek szerint nem program a ludas a dologban. Próbáljak factory resetet, hátha megoldja?
Másik probléma, szerintem nagyon lassan tölt, 40%-ról 100%-ra volt vagy 1 óra hossza. XDA forumon olvasva másnak fél óra alatt feltölt, ez függhet attól, mivel töltöm? -
dkaro
őstag
válasz
Kriszz08 #322 üzenetére
Szia!
Próbáltam, írtam is a cikkben.
Amikor nincs headset bedugva akkor so-so működik de a telóm meghülyült tőle. Ha pl nincs bt-vel hozzápárosítva az óra akkor random azt csinálja hogy elkezd kihangosítva telefonálni és nem lehet levenni róla. Ilyenkor vagy leszedem az appot vagy futnia kell a háttérben úgyhogy earpierce állítok be hangszórónak. -
dkaro
őstag
Banyek mekkora láma vagyok a linket hagytam le.
[http://whichwatch.eu]
[http://www.facebook.com/whichwatch.eu]Első wp oldalom még bőven van mit javítgatnom rajta és kéretik szem előtt tartani, hogy hobbiból csinálom ezért nincs napi 2 poszt és ezért nincsenek reklámok.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Elindítottam egy blogot ahol olcsó okosórákat akarok bemutatni, hátha érdekel valakit.
Az első óra a dz09 a következőt még nem tudom, van nálam 5. Ahogy időm engedi tesztelem őket. -
klz80
tag
Hello No.1 D5 tulajok!
Friss szerzeményem ez az óra, egy LG G Watch R-t váltott le, mert szerintem ez elegánsabb. Viszont fél nap alatt ugyanaz a dolog idegesít ezen is: elveszti a kapcsolatot a telefonnal (LG G4). Van egy sima Pebble okosórám, most majd egy hétig azt használtam, és semmi baja nem volt. Másik gondom, hogy nem találok olyan beállítást, hogy a kijelzőn állandóan ott legyen az óra. Nem zavar, ha meríti, az LG-t is minden este töltöttem - kb felére lement nap végére, és egy tusolás alatt kb fel is töltötte, ezzel is ez a tervem. Amúgy szép és jó, még olvasgatom XDA-s fórumát, ismerkedünk. -
Eclips21
őstag
válasz
holozis_HUN #313 üzenetére
jó is lenne
én is várom, valami fasza nagyobb felbontású amoleddel
hogy az ember már azt higgye hogy rolex van a kezén
másnap meg egy 20éves digitális casio
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #311 üzenetére
ahogy próbálgatom úgy veszem azt vettem észre alkalmazás függő van ahol le van vágva és feketének jeleníti meg van ahol tényleg látni
Assistive Touch-t akartam még rátenni, de a pöttyöt nem lehet eltüntetni engem meg idegesít hogy ott van még ha a leghalványabbra állítom akkor is :/
-
Eclips21
őstag
válasz
retesz147 #300 üzenetére
Youtube tele van tesztel, amúgy 100%-os android van rajta bármit le lehet tölteni rá play store-ból, minősége A+ szíjtól az óra házáig minden tökéletes nem gagyi kicsit sem. Olyan mintha egy telefon lenne kis kijelzővel(lényegében az is)
Hátránya azért van, pik-pak lekapcsolódik a wifiről mert ügye hiába nagyobb az aksija mint a többi órának így is gyorsan merül, kör alakú a kijelző ezáltal sok minden lelóg pl.: facebook messenger-ben (igen feltettem rá
) nem tudom elküldeni amit írtam mert a gomb pont olyan helyen van hogy nem látni, és ez minden alkalmazásban így van, ügye nem körnek érzékeli a kijelzőt hanem négyzetnek.
Puskázni nem lehet vele az tuti
nem elég hogy kör alakú de ha rá nagyítasz még jobban lelóg minden. Amúgy faszán visz mindent. Téglalap alakúval biztosan jobban jársz ha puskázás lenne a cél.
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Olyan okosórát keresek, amivel doc kiterjesztésű fájlokat lehet olvasni. Pebble-m volt, de Android-os vagy iOS-es telefon nélkül az nem működik, nekem pedig WP van. Így vagy olyat keresnék, ami a WP-t támogatja, vagy amelyik telefon nélkül is működik.
Köszönöm: G.
-
flegga92
senior tag
válasz
retesz147 #303 üzenetére
Drive féle pdf olvasó van fent (nekem az a gugli féle). 3 koppintással rá tudsz nagyítani de a mértékét nem tudod szabályozni.
Ha jól látom max fél óra lehet a kijelzőidő, lehet máshol van valami eldugva de eddig nem találtam.
Szíjcserét egy órásnál kell megkérdezni. Amennyire belátok szabványos órás tengellyel van odafogatva, viszont az xda-n olvastam, hogy a szíjba van az antenna. Na most hogy ennek eltávolítása csak a mobilhálózatot korlátozza, vagy a wifit is azt nem tudom.
-
retesz147
addikt
válasz
flegga92 #302 üzenetére
ejha!! nagyon szépen köszönjük a beszámolót!!!!
esetleg pdf-et dropboxal próbáld meg (telepíteni kell a dropbox alkalmazás és abban van olvasó is), én mobilon is azt használom, vagy a gdrive pdf olvasóját.
órán lehet nagyítani a dokumentumokat, vagy ahogy megjeleníti, onnantól nincs nagyítási lehetőség?
van olyan funkció, hogy az óra mindig mutatja az időt? vagy csak akkor, ha fejemhez fordítom, vagy megkoppintom?
nem lehet szíjat cselélni?
-
flegga92
senior tag
válasz
retesz147 #300 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg a No.1 D5
Azt kell mondjam, hogy remek minőségű, jó az anyaghasználat. Szíjat nem lehet cserélni mert elméletileg abban van az antenna (xda-n olvastam) de ha valaki ezeket nem használja órással tudja szerintem cseréltetni. Nekem nagyon vékony csuklóm van a 3. lyukba tudom befűzni és ezen kívül még 5 lyuk van a bővítésre. Elég közel vannak egymáshoz, könnyen beállíthatja mindenki a magának megfelelőt.
Kijelző szép, napfényben is jól látszik.
Súlya kb egy fém szíjas óráéval megegyező, nem zavaró.
Csomagban volt 4 db pótcsavar illetve csavarhúzó a SIM kártya behelyezése miatt illetve egy kijelzővédő fólia amit érdekesen lehet csak rárakni. (elméletileg a Huawei okosórájához lehet tempered glass-t kapni és jó rá)
SIM-es funkciókat nem tudtam kipróbálni nano SIM hiányában.
Szoftver:
Első bekapcsolásnál kiválaszthatjuk a nyelvet (magyart is) google bejelentkezés stb mint egy telefonnál. Az óra feloldásakor megjelenik maga a beállított óra. Balra húzáskor az értesítések vannak ami egyszerre megjeleníti az óra és a telefon értesítéseit (erről később). Jobbra húzva egyszer a zenelejátszó ami nem tudja vezérelni a telefon lejátszóját sajnos. Ez után még jobbra a pulzusmérő, lépésszámláló, időjárás van. A menübe belépni az órára koppintással lehet. Vannak előretelepített appok amikkel nem nagyon foglalkoztam. Van külön alkalmazásboltja amiben kemény 3 app van, hanyagolható, mivel úgyis ott a Play áruház. Legtöbb alkalmazást fel lehet telepíteni viszont van ami a kör kijelző miatt elég korlátozottan használható. Mivel szeretnék rajta olvasgatni word/pdfet is így először Polaris office-al de ez nem vállt be. Kilógnak a gombok, lassú. Google pdf olvasója használható középre rakja be. Viszont hogy olvasható legyen a betűméretet fel kell venni elég nagyra.
A szoftver maga gyors, azért az alkalmazásokban tud akadni. Google maps kifejezetten jó rajta, mert középre teszi be. Waze is megy rajta de ott nekem lelógtak a gombok.
Billentyűzettel viszonylag könnyen lehet írni, de benne van a google szövegfelismerője ami egész pontosan beírja a diktált szöveget.Telefonnal való párosítás:
Az órán el kell indítani a Watch Helper nevű programot aminek az alján van egy QR kód ezt értelemszerűen a telefonnal be kell olvastatni és letölti az alkalmazást (nem a Play Áruházból) Ezek után párosítsuk össze a telefont és az órát a BT menüben, majd nyissuk meg az alkalmazást válasszuk ki az órát és kapcsolódik is hozzá. Az app sajnos nagyon buta. Hívás-SMS jelzés illetve más alkalmazások értesítését is be lehet állítani. Én kipipáltam az összeset szépen megjelennek az órán, de ennyiben is marad a dolog. Nem tudod felvenni a hívást, visszahívni, smsre válaszolni stb. Ezen kívül még tudod a telefont/órát keresni illetve az eszközök között fájlokat mozgatni és az órán lévő appokat törölni.
Ami nekem hiányzik az a zene/kamera vezérlés, hívásokkal kapcsolatos műveletek, kihangosítás az órán, illetve az üzenetekre való válaszolás. Lehet vannak erre 3rd party appok de még nem bújtam bele magam.
Van rajta böngésző egy gugli keresést intéztem benne, de be is csuktam.
Netezni lehet 3G-n Wifin, illetve egy trükkel a telefon mobilnetjét használni BT-n. Ez igényelt egy kis fejtörést mert hiába látszott az órán és a telefonon is a megosztás engedélyezése nem akart menni. Aztán a hotspot menüben a telefonon megtaláltam az Internetkapcsolat megosztása bluetoothon elnevezésű menüt, ezután megy rendesen. Csak akkor működik, ha egyik eszköz sincs wifire kapcsolódva!Üzemidő: kb 6 órát ment ma elég kevés használattal és 80%-on van. A wifi az nagyon meríti, nem érdemes bekapcsolni. egyenlőre erről többet nem tudok mondani. Töltője mágneses viszonylag stabilan tartja és nagyon hamar feltölt.
Összességében használható óra legalábbis amire én vettem elsősorban. A fent felsorolt hiányosságok miatt, ha nem tudom mással megoldani, akkor menni fog tőlem, mert nem tudom mire használni. Szívesen kipróbálnék egy Android Wear-es órát, hogy azokon mit és hogy lehet megoldani. Egy zárt rendszerű óránál mindenképpen jobb sajnos a Wearhez nem tudom hasonlítani. Összeszerelés, anyag felhasználás első osztályú.
Ha bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan ide próbálok rá válaszolni.
-
dajani
tag
Sziasztok.
A legtöbb okosóra Android 4.3 vagy újabb rendszerrel kompatibilis, mi van ha a telefonomon 4.2 van? Mik nem működhetnek 4.2-vel, vagy teljes egészében nem kommunikál a kettő együtt? Miért kell 4.3-as android nekik? Tapasztalatokat várok. NO.1 D5 használható telefon nélkül? Előre is köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest