- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Én minden mobil adás vétel esetében iratok egx adás vételi szerződést,biztos ami biztos. De egy okos óra esetében nem tudják letiltani mert nincsen benne sim. Esetleg azért jo papírt íratni, nehogy eladja neked majd másnap a rendőrök kopgnak hogy a tulaj szerint elloptad az órát. És úgy papír nélkül ezt nem tudod semmivel alátámasztani. Szerintem ennyi.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Venn
tag
Különben a kínai technikákba nincs is olyan amibe android wear van?
Ezt nem mondanám biztosra náluk nem lehet tudni a dobozra és a használati utasításokra is hangzatos funkciókat, paramétereket írnak egyelőre én android wear kínai órát nem találtam, ha valaki tud akkor azt én is szívesen meglesném
-
Venn
tag
nem jó semmire, ha már ennyit akarsz költeni és nem akarsz külföldről rendelni, akkor inkább ezt ajánlanám
Alcatel One Touch -
Venn
tag
Sajnos azok a kínai órák amelyen nem az android wear fut nem sok mindent érnek, én is rendeltem egy Ulefone GW01 -et de nagy csalódás számomra a kijelző felbontása pocsék, a funkciók hol működnek hol nem, új óra háttereket nem lehet rá tölteni mert a ROM: 128MB, nem fér rá. Mint óra tökéletes Szóval én hamar ki ábrándultam belőle, ha valakinek kell eladó.
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Nem hiszem. Nekem elég ha látom az értesítéseket, meg lépésszámláló, meg reggel ébreszt. Nem nagyon szeetnék többet. Na meg max, hogy beszélni tudjak rajta esetleg pl. vezetés közben.
Ebay-on is TyinTyinből szállítják, idő, esteleges vám, egyebek. Eu raktárból max egy hét.
Az eu raktárból olyan jó áron szállítanak, hogy megéri. Sok mindent rendeltem már onnan.[ Szerkesztve ]
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
-JB-Scottt21
csendes tag
Szia!
Persze. Bluetoothon a privát telefonommal van össze kötve. A sim az a céges mobilom simkártyája. Mindkettőt kezeli egyszerre. Ha beérkező hívás van, akkor meg jeleníti a hívó felet, és simán csak felveszed ha akarod, függetlenül attól hogy bluetooth eszközön keresztül jön a hívás, vagy közvetlen az óra simjét hívják. Ha hívni akarok akkor ki tudom választani hogy local vagy BT. Érdemes a be tett simre rámenteni a névjegyeket, és akkor egyből ki is lehet keresni az adott névjegyet. Nekem nagyon be jött. Olyat is lehet hogy sima bluetooth headset-el össze párosítani, és akkor nem kell attól félni hogy a nem publikus beszélgetések esetleg más számára is hallhatóak lesznek. Mondom, engem csak a böngésző zavar kissé.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: -JB-Scottt21
-
Jorgos01
tag
Tinydeal az is, de még egy rövid ideig akciós is, csak 4.125,-Ft.
http://www.tinydeal.com/dz09-156-bluetooth-camera-dialing-sms-smart-watch-phone-p-160050.html
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Jorgos01
tag
A tinydeal-on néztem az S5-öt és a D5-öt is. De ha nem tudok vele hívást fogadni/indítani, akkor nekem nem pálya.
Vagy várok vagy marad a dz09 (jelenleg 5.383,-Ft, nem apple watch ár )Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Jorgos01
tag
Nem tudom, hogy jobb vagy sem, én is csak érdeklődöm.
De talán az S5-be lehet SIM-et tenni, a D5-be meg nem.
De ezek engem különösebben nem is érdekelnek, nekem az lenne a lényeg, hogy a telefonnal történő összekapcsolás után, mindenféle hókusz-pókusz (kihangosító, BT füles, head-set, stb.) nélkül tudjak hívást fogadni és indítani.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
ADAM1337
nagyúr
A gear s2 classicot próbáltam, csak az LG-ről még az elején néztem sok tesztet, de akkoriban horribilis ára volt.
Most már használtan is jó áron van.
A samsung órája és a kiegészítő dolgok nem csak samsungra vannak ? S health és társai ? anno gear fit-el használtam de eléggé fals értékeket mért és elbizonytalanított.
Most pulzusra van egy mellkas pántom (polar h7) szóval ez a funkció nekem csak futáshoz kell, az átlagost meg tudom mérni.
Az Urbane-t nem ismerem az az igazság de designba nekem a watch r jobban bejön. -
flegga92
senior tag
-
DrBubo77
veterán
Gondolkodtam ezen az összefoglaló dolgon. De az a baj, hogy pontos, egyértelmű specifikációt nehéz találni. Egy-egy óra webshoponként más-más névvel vagy specifikációval is szerepelhet.
Erre valami ötlet? Hogyan lehetne viszonylag megbízható adatokkal dolgozni?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest