- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy órát? Úgy látszik befürödtem azzal, amit én választottam. (Xiaomi Watch S3)
Két fontos dolgot kéne tudnia:
1. Küldje át a telefonra érkező értesítéseket (bár igazából csak egy program és a hívások kellenek) és emiatt rendelkezzen erős vibráló motorral. Az lenne a legjobb, hogy ha lehetne saját vibráló módot beállítani.
2. Lehessen vele fizetni.Viszont jó lenne, ha hosszabb üzemidővel rendelkezne. 6 nappal már kibékülnék, de még jobb lenne ha többet bírna.
Most az Watch S3 kerek, gondoltam kipróbálom ezt is, de lehet visszatérnék inkább a négyszögletes formához, de azért nem zárkózok el a kerek óráktól sem.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
(A Xiaomi watch S3 nagyon gyengén rezeg sajnos, ez vele a legnagyobb baj. Az egyedi vibrálás meg csak szoftver függő, viszont ki tudja mikor kerül bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest