- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Tudtok ajánlani megbízható okos konnektort fogyasztásmérésre? Mindenképp olyan kellene, ami az össz. fogyasztást is tudja mutatni, nem csak a pillanatnyit vagy, hogy mennyi volt az épp legnagyobb.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok!
Tavaly vettem Ticwatch Pro 5 órát. Kétszer kellett visszaküldenem digitizer probléma miatt. Most visszafizetik az árát. Szerintetek melyik óra lenne a megfelelő a következőkre:
nfc (k&h, revolut és wise nélkül), vízállóság, wear os rendszer nem feltélenül kell.
Bepróbálkozzak mégegyszer a ticwach pro 5-el, hátha nekem volt kétszer ugyan olyan hobával defektes? Esetleg xiaomi watch 2 pro? De tényleg bármi érdekel. Árban max 90e HUF.[ Szerkesztve ]
Dell Latitude E5530 | XBOX One S | Xiaomi Mi Mix 2S
-
zsamiatt
őstag
válasz Aliendej #24893 üzenetére
hallottál már mosózsákról vagy más ruhába csomagolásról?
Egyébként meg mielőtt kötekedsz nézz utána:
[link]Wash the strap in a washing machine in 40°C / 104 °F. Lower temperatures do not remove impurities from the electrode material, and higher temperature can damage the strap. Do not use bleach or fabric softener.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz zsamiatt #24892 üzenetére
@Aliendej és @MC Pite
Érdekes: Care instructions ...
After every five workouts or at least once a week wash the strap in a washing machine in 40°C / 104 °F.
Mindegy, a lényeg, hogy nem ciki elolvasni a felhasználói útmutatót[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz zsamiatt #24881 üzenetére
Elhasználódot a pánt, csere. (aliról 3000)
Tudtommal mosógépbe rakni tilos, abban vannak az... eletródák(?).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz zsamiatt #24888 üzenetére
Nem akarok okoskodni, mert rövid ideig használtam pántot. Amolyan próbaképpen. Nekem – az én szintemen – az óra tök elég. Viszont miután "elhalálozott" az első pánt (sajnos csak akkor), megnéztem a leírását (ilyen biztos, hogy a H10-nek is van ...)
Please wash the chest band by hand with clean
water and put it flat to dry after each use. After 7
times of use, please wipe the chest band with
diluted soapy water and rinse with clean water. Do
not place the chest band in the washer or dryer.
Do not use chemical cleaners for cleaning since
chemical cleaners may cause rapid aging of the
chest band and shorten its service life.Szóval szerintem a mosógép nem volt jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz zsamiatt #24886 üzenetére
"Nem gondoltam volna ... "
Én sem, de ha utána nézel / olvasol, látni fogod, hogy tényleg minden alkalommal és alaposan meg kell tisztítani a pántot, különben idő előtt "beadja a kulcsot".
Az amazon-os link-en szereplő review-k között is olvasni olyanról, akinél a gyári ~1-1,5 évig bírta (mint nálad). Szóval ez az időtáv – pláne a napi használatot figyelembe véve – nem tűnik rossznak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz zsamiatt #24883 üzenetére
Nálam (olcsó, de egész jó Ali-s mellkaspánt) a pántot (az "kütyü" maradt) kellett cserélni, mert az edzés elején még működött, aztán csak otthon vettem észre, hogy kb. 5 perc után már kikapcsolt (mert gondolom nem kapott jelet). Az újat szintén az Ali-ról rendeltem.
H10-hez is találni: link1, link2
Gyári: link1, link2
Esetleg amazon.de-n nézz még szét.#24884 Vyndree
Alvási és pulzus adatokat?[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #24880 üzenetére
Pulzus vagy alvási adatokat még ökoszisztémán belül (pl. Garmin) sem lehet (tudtommal) megosztani.
Strava: biztos nem rossz, de az ingyenes változat számomra egyre "kaotikusabb". Állandóan csak a saját reklámjaiba futok bele (vedd meg az előfizetést), ill. az ingyenes változat alig tud valamit. Én gyakorlatilag már csak amolyan "backup"-ra használom (a Garmin Connect-ből tolom át az aktivitásaimat).#24881 zsamiatt
Ha az elején nem volt ilyen gondod, akkor jó eséllyel az érintkezők koszosak (esetleg tönkre is ment a pánt). Én egy olcsóbb mellkaspánton tanultam meg, hogy nagyon komolyan kell venni a pánt rész tisztítását (és akkor sem örök életű ...) -
zsamiatt
őstag
Akinek van polar H10-s nem szokta észrevenni, hogy furcsán mér vagy egyáltalán nem mér? Nem jelzi, hogy az elem merülőben lenne. Még is előfordul, hogy ideig működik aztán egyszer csak mást kezd mérni. Vagy abszorult nem mér. Esetleg találkozott más ezzel a hibával? Mi okozhatja?
-
Shadowfax
addikt
Sziasztok!
Adott egy kb. egy éves Amazfit Band 7. Tegnap óta teljesen megbolondult: véletlenszerűen elkezd rezegni, van, hogy percekig tart. Értesítés nincs hozzá.
Most reggel kikapcsoltam az összes értesítési funkciót és a rezgést is, de most is random rezeg, aztán leáll, majd újrakezdi.Mit lehet ezzel kezdeni?
A történethez: tegnap strandon voltam, vízben is, de eddig ebből nem volt probléma...
Ha nem jó topikban vagyok, kérlek, irányítsatok át. -
MC Pite
veterán
válasz Bl.Gyo. #24873 üzenetére
Garmin Live trackje vagy strava telóról (előbbinél automatikusan küldi pl nejemnek ha indítok valamit, utóbbinál talán kézzel kell ezt megtenni). Telón ingyen megy, edzésre jó garminok használtan 30, újonnan kb 70től vannak.
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok!
Melyik gyártó okos karkötő app-jában van olyan hogy barátokat lehet fel venni és követni az aktivitásukat, mint a zepp life appban? És az az app milyen okos karkötőket (esetleg olcsóbb órákat) támogat? Köszi.
-
zsamiatt
őstag
a kart megtudod adni. A koronát nem értem.Hogy befordítottad arra gondolsz? Ha erre gondolsz nem is igazán látnám értelmét. Pulzus pánttal használom. Crossfit alatt kör számlálásra meg terhelés figyelésre használom.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz zsamiatt #24867 üzenetére
Nekem az I2nél nem volt ilyen gond, igaz, relatív hátra húzom, hogy a kézfejemmel ne zavarhassam.
Lünettának nekiért a golyó meg a súly, de ez különösebben nem zavart (egy domború üveges okosórát levennék inkább).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
zolnagy
őstag
válasz Tutyimutyi #24858 üzenetére
Olyanom volt. Jó anyagokból összerakott óra, szép és jó érintésérzékeny kijelzővel. Jó a töltője. Fizetni tudtam vele a revolut kártyámmal. A pulzus mérője nem ér semmit, így sportórának nem ajánlom.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz blicc93 #24863 üzenetére
" ... valamilyen strapabíróbb alternatíva?"
Talán: COROS Heart Rate Monitor vagy Polar Verity Sense
... esetleg valamilyen mellkaspánt + app.[ Szerkesztve ]
-
blicc93
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a csoportban, egyelőre olvasom a hozzászólásokat visszafele időrendi sorrendben, de ha tudnátok addig is ajánlani okosórát, ami rendszeres crossfit edzések alatt érdemes használni (megbizható statisztikák, nem kell naponta tölteni, kényelmes és nem zavaró súlyemelések közben, az izzadság sem árt neki), azt nagyon megköszönöm!
-
junior tag
válasz Tutyimutyi #24851 üzenetére
Végül Facebookról egy Fitbit Versa 2 lett bagóért, fizetni lehet vele.
-
Aflamin
tag
Üdv!
Tudtok ajánlani a xiaomi smart band 7 nfc-s aktivitásmérőhöz csere óraszíjat? A csuklóm kerülete 22.5 cm, a jelenlegi gyári szíj nagyon szoros. Valami megoldás kellene! -
veterán
válasz Tutyimutyi #24849 üzenetére
Figyelmed a Oneplus Watch 2R felé fordítsd! EKG mínusz a nagytesóhoz képest, anyaghasználat valamelyest gyengébb, de százasért itthonról vihető, kínából meg 70 körül. Az kérdéses, hogy a szenzorai mennyire pontosak, mert ebben a nagytesó se volt annyira ütős, de legalább lesz 2-3 napos üzemidőd, meg wearOS rendszered, annak minden előnyével.
-
MC Pite
veterán
Amúgy pont googlepay kell, vagy csak hogy tudj fizetni?
A fizetés olcsóbb, egyszerűbb, sokkal hosszabb üzemidejű eszközökkel is elérhető, abák bandekkel (xiaomi pay, garmin pay, stb, amibe több magyar bank kártyái rögzíthetőek, vagy revolut/curve-el bármelyiké).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Aliendej
tag
Xiaomi Watch 2 Pro
Samsung Galaxy Watch 4, 5, 6, 7
Mobvoi TicWatch E3
Google Pixel Watch 2
OnePlus Watch 2
Fitbit Sense 2
Fossil Gen 6Árban a felső kettő a legolcsóbb 50-60-tól vannak felfele.
-
junior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amivel tudok google payel fizetni."
Akkor WearOS-es órát keress. Nekem most két márka ugrik be: Google és Samsung. Talán a TicWatch is WearOS-t használ ... ja, meg a OnePlus Watch 2." ... az ilyen óráknál az értesítések megjelenítése már alap."
Igen -
junior tag
Sziasztok!
Egy olyan okosórát keresnék amivel tudok google payel fizetni. Márka igazából mindegy, ez lenne a legfontosabb feladat. Gondolom az ilyen óráknál az értesítések megjelenítése már alap.
-
Aliendej
tag
válasz F.B.I. #24846 üzenetére
Nem izgulok, jó lesz majd az unokáknak levélnehezéknek. Ezért nem veszek olyan főleg műszaki dolgokat ajándékba, amire a másiknak nincs is szüksége, egy sokadik órát vagy telefont, mert felesleges pénzkidobás (volt valakinek).
Amúgy az mindent elmond, hogy van Garminod és az Aliról rendelsz kínai butított órát -
Aliendej
tag
válasz F.B.I. #24844 üzenetére
Itthon is van (emag-ban) Black Shark annyiért és garancia is van rá 2 év, meg a 14 napos elállási lehetőség, másnapra az easyboxban találod. Sok funkció hiányzik belőle, egy lebutított (ocsósított) darab, akinek nem kellenek azok a funkciók.
Használtan van pár hónapos hibátlan S1 active már 20-ért másfél év garival, ha nincs annyi pénzed inkább ilyet vegyél.A 3 órának sok értelme van, a fiókban nem túl értékálló. Egy lehet úgyis a karodon, az viszont legyen használható.
-
F.B.I.
veterán
Vettem egy Black Shark 3GS órát (XIAOMI almárkája) 20K volt Aliról.
Ami nagyon jó benne: brutális összerakott szerkezet, nagyon gyorsan kapcsolódik, a hívás minősége baromi jó (minimális zajszűrés van benne), aksi nagyon jól bírja, olcsó, 2 szíj alapból a csomagban.De miért ilyen olcsó ha ennyire jó? Nos:
a szoftver egy vicc de jól működik, iszonyat félrefordítások magyarul, az üzenetekben emoji nem jelenik meg, nincs auto fényerő, ébresztést is csak a szoftverben állíthatsz, nincs NFC, egy Apple watch mellett, ugyanazon a távon 10%-al nagyobb távot mutat, pulzus szintén van amikor több.
Szóval igen, van jó óra bőven 50K alatt csak…csak…..nekem megfelel, nem vagyok sportember de ha az lennék, akkor csak Garmin, Apple Watch vagy Samsung komolyabb termékei (van itthon 5 órám….50 éves leszek).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
"50 ezer forintos órát hasonlítasz össze 100 ezer Ft feletti órákkal ... "
Neked ebből a hosszú, és részletes válaszból ennyi, ill. ez jött át?Ezek után őszintén érdekelne, hogy milyen tapasztalatod van, ami alapján ezt állítod:
" ... 50 ezer forintig bezárólag, minden okosóra, csak arra jó, hogy az időt mutassa, és az értesítéseket? Na ne vicceljünk már!"Azért kérdem, mert MC Pite végigpróbált párat, míg el nem jutott a jelenlegi órájáig.
Azon lehet "vitatkozni", hogy neked – ill. a testvérednek – nem kell ennyi szolgáltatás, mivel nem sportol annyit. Utóbbival kapcsolatban viszont teljesen vakon vagyunk, mert erről nem írtál semmit.
Szóval, ja. Meg lehet venni kb. bármelyik általad említett órát 50e alatt, és lehet a tesód elégedett is lesz vele, de az is benne van a pakliban, hogy nagyon rövid időn belül – miután megunta a pulzus grafikon nézegetését – többre fog vágyni. Fejlődni szeretne, amihez több, de leginkább pontosabb adatra lenne szüksége, és esetleg egy olyan rendszerre – Garmin-ok esetén ezt (is) meg kell fizetni – ami segít a sok különböző infó kiértékelésében.
Később esetleg szeretne egy mellkaspántot hozzá kapcsolni, stb. -
Aliendej
tag
Vannak Garminok 50 ezer körül, feltéve ha elolvasod amit már korábban is írtam. Úgy látom felfogtad, csak megérteni és elfogadni nem akarod az eredményt. Hidd el, MC Pitének se lesznek álmatlan éjszakái, ha Huamit veszel. Kérdeztél valamit, kaptál rá egy kiváló választ a személyes tapasztalatai alapján, neked nem tetszik az eredmény.
Mindenkinek úgy a legjobb, ha nem lesz itt több kérdésed. -
MC Pite
veterán
Ha ráérsz, keresd vissza a méréseket, diagrammokat amiket beraktam, vagy dcrainmaker tesztjeit.
Én sportolok, és féltucat órát mértem a Polar H7 pántomhoz (a négy db Instinct (1, Solar, 2, 2 Solar, Epix g2, Forerunner 955 esetén volt is értelme, amazfiteknél nincs), plusz a gps pontosságot isnfigyeltem. De nyilván mi is, vagy Zerge meg a fél világ rosszul tudja.T-Rex és Stratos 3 volt márk...csoporton belül, és mint nemrég írtam, 2/3 annyi pulzust ill kalóriát mért egy egy edzésen, emelkedésekről mindig elkéstek. Kardióra, intervallra használhatatlan, de túrázáskor is rengeteg falsot mutattak.
Gps pontosság sem túl jó, edzésre felkészültség nincs, regenerálódás nincs, Body battery, stamina, folyafékveszteség, edző program, szenzorok (beleértve pulzuspánt) vagy egyéb eszközök (lámpák, radarok, stb) támogatás nincs. Navigáció vaktérképes vagy térképes nincs. A sportmódból mindegy mennyit ír, mert szinte semmi difi nincs köztük, garmin 2-3 nagyságrenddel jár előrébb (eszközhasználat, profilok, adatok, kalkulációk, kompenzálások, stb.
Kétszer ennyiért már picivel jobb a helyzet a Cheetah esetén, de annyiért a garmin, coros leveri mint vak a poharat.Okosságban sem érik el a garminokat; gyakorlatilag aktivitásmérők nagyobb kijelzővel (amik az aktivitást és pihenést csak saccolják sajna), így huszonezernél akkornérdemes feljebb menni, ha nincs szinpatikus nfc-s modell a bandek között (azok legalább nem nehezek, mert pl bringázáskor a fém tokosok eléggé rezegnek szoros szíjjjal is, rengetegszer a valós pulzus kb felét mutatják)
Ha fejlődni akar az ember, akkor fontos dolgok hiányoznak belőle (huamik). Nekem a tegnapi strava levél alapján júlusban 47 Personal Record született, azaz próbálok (ésszel, negyedik ikszet taposva) javulni, és nem csak 'zsírégetésre' játszok.
Ha szigorúan nézem, hadonászni kell hogy lássan az időt (amazfit aod-je alacsony fényerős volt nekem kültére vagy autóban nem látszik), értesítésekből meg relatív keveset látni és válaszolni se lehet (régebbi garminokkal csak sablonokkal, újabakkal írni ks lehet), szóval ezekre sem annyira jók, de nagyjából ok.
De mindenki azt hisz amit akar
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Olvass vissza.
Sportra nem jó, időt mutatni meg értesítéseket ok bármi. Ha nem nehéz neki (mert nem könnyűek), akkor megteszi.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok . Testvéremnek szeretnénk születésnapjára okosórát venni, maximum keret 50 ezer forint. Egyelőre a Huawei Watch Fit 3-mat néztük, és a Xiaomi Watch S3-mat. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Vagy esetleg, ilyen áron van jobb óra? Előre is nagyon köszönöm!
-
Aflamin
tag
Üdv!
Nem szeretnék új telefont venni ezért kérdem: összelehet boronálni valahogy a Huawei Mate 9 telefonom a Xiaomi smart band 7 nfc okoskarkötővel? -
vilmose33
őstag
-
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #24829 üzenetére
Nem ellenőrzés, hanem így működik (kb. olyan, mintha csinálnál előre 10 db egyszer használatos kártyát - ha elfogy, újra létre kell hozni őket).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz vilmose33 #24827 üzenetére
" ... 10x lehet utána össze kel kapcsolni telefonnal."
Ugyanez igaz a telefonos fizetésre. X darab (változó, hogy mennyi) fizetés után kell netes kapcsolat.
Ez ilyen Google Pay korlát. Garmin Pay-nél nincs ilyen.
... és sanszos, hogy Xiaomi Pay-nél sincs, mert nem hallottam / olvastam róla sehol. -
vilmose33
őstag
válasz WhiteWalker #24826 üzenetére
Annyi még,hogy Samsungnál ( watch 4 google wear os), 10x lehet utána össze kel kapcsolni telefonnal.
A jövő most van
-
Aliendej
tag
válasz WhiteWalker #24823 üzenetére
https://www.mastercard.hu/hu-hu/te-es-a-mastercard/fizetesi-modok/mobilfizetes/xiaomi-pay.html
Online kell lennem, amikor fizetni szeretnék?
Nem, nincs szükséged internetkapcsolatra ahhoz, hogy fizetni tudj. Adatkapcsolatra azonban szükséged lesz, ha meg akarod nézni a tranzakcióidat, digitalizálni szeretnéd a kártyádat, vagy ha el akarod távolítani a digitalizált kártyát.Az okosórám és a telefonom legyen összekapcsolva, amikor fizetek?
Nem, nem szükséges, hogy fizetéskor nálad legyen a telefonod. A telefonodra csak akkor van szükség, amikor módosítani szeretnéd a beállításokat (pl. a 6-számjegyű PIN-kódot; kártyát akarsz digitalizálni, vagy egy el szeretnél távolítani egy digitalizált kártyát). -
MC Pite
veterán
válasz WhiteWalker #24823 üzenetére
Nem kell a telefon.
-
Aliendej
tag
válasz WhiteWalker #24821 üzenetére
A számsor random más mindig, hogy ne lehessen kiolvasni a számokat a kezed mozgásából. Elég rég óta megy amúgy az OTP-vel is, ahogy kb az összes nagy magyarországi bankkal a Xiaomi Pay.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz <Adamsky> #24816 üzenetére
Köszi és mindenki másnak is a segítséget!
Mi fitness alkalmazásban csak a Curve és a K&H bankokat mutatta ezért kérdeztem , hogy megy e OTP-vel és ráadásul a kártya hozzá adásnál délután hibát dobott.
Szóval ez tévesztett meg.
Most viszont működik és hozzá lehetett adni az OTP kártyát.Jah és ez a számsor kiosztás:
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz pruzsi #24819 üzenetére
Optikai mérésnek megvannak a határai. Ahova kevés, pánt kell, ez ennyi.
Venu 3 korrekt a csuklón mérésben, érdemben jobbat nem hiszem hogy kapni. (Van más hangolás, pl FR és aktív széria szerintem jobban simít mint az outdoor szériások, de ez van ahol előny, van ahol hátrány).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Vyndree
őstag
válasz WhiteWalker #24815 üzenetére
Az OTP-s Mastercard és Visa bankkártyákkal megy, de a Maesrtoval sajnos nem. A honlapjukon minden le van írva.
-
Aliendej
tag
Néhány hozzászólással korábban volt róla szó:
A Xiaomi Pay, OTP Mastercard és Visa bankkártyákkal is elérhető, részletek:
https://www.otpbank.hu/portal/hu/bankkartyasfizetes/xiaomipay -
<Adamsky>
nagyúr
"OTP kártyával is működik valahogy a fizetés ... "
Ja, kéne, hogy működjön. -
WhiteWalker
nagyúr
Vettem egy Xiaomi Watch S3 okos órát.
OTP kártyával is működik valahogy a fizetés , vagy csak K&H és Curve kártyával? -
MC Pite
veterán
válasz pruzsi #24812 üzenetére
Milyen egészségügyi monitor? Mármint, mely paramétereket?
Pontosabb pulzus pánttal megy, de a leírtakból nem tudom melyik tudja (esetleg a polar, coros).
Spo2 sz..t se ér, vo2max is inkább pánttal komolyabb edzéseknél (bár elevate 4es garminok magukban is konzisztensek ebben, ha nem is tűpontosak), alvásfigyelés... Magában szerintem nem túl hasznos, Body battery vagy hasonló pontosabb, plusz az edzés felkészültség.
EKG... Mivel te indítod kézzel, szerintem megint nem túl hasznos, plusz picit hackelni kell hozzá (garminnál, másutt passz megoldható e felénk).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Badboys
őstag
válasz pruzsi #24619 üzenetére
Watch 5 pro t tudnám javasolni mivel azt használtam. A többivel nincs tapasztalatom. Huaweim volt soha többet. Ez csak a saját véleményem tükrözi. 44 mm et nem vennék a kis akkumulátor miatt. Probléma, hogy samu telefonnal tudod 100 % ban kihasználni. Igaz van lehetőség mókolással a 100 % os használatra.
-
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, ötleteket. Igazatok van mindenben, több órát rendeltem, így egy nagyobb kedvezménnyel úgy gondoltam megéri, hát nem. (Sajnos az óra nem kelt életre sehogy, tanultam belőle)
-
MC Pite
veterán
válasz F.B.I. #24804 üzenetére
Majdnem mondtam hogy ezek egy részén nem csak sablonnal válaszolhat, hanem írhat is, majd beugrott hogy iphonehoz lesz, úgy persze rendszerkorlátozások miatt nem lehetséges (csak droidon).
-
MC Pite
veterán
válasz F.B.I. #24799 üzenetére
Milyen az aktív sportolás?
Ha tényleg rendesen edz, akár fejlődni is akar, nem az apple kínálatából választanék (Garminból alsóhangon Vivoactive5/FR165 vagy inkább FR255(s), Fenix, Instinct széria.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Aliendej
tag
válasz F.B.I. #24799 üzenetére
Volt korábban Appla órám, jó ha kibírt egy napot. Aktív sporttal legalább egyszer tölteni kell, nálam ez már kizáró ok. A series 9 tudja a gyorstöltést, AOD, 2000nit fényerő, hőmérséklet-érzékelő, véroxigén-érzékelő, elektromos szívérzékelő és harmadik generációs optikai szívérzékelő. A Series 9 rendelkezik energiatakarékos móddal ami talán segít átvészelni a napot egy töltéssel, de olyankor a szenzorok korlátozva működnek.
Órában hatványozottan igaz az almára, hogy azért az árért más gyártótól sokkal jobbat kapsz, vagy jóval olcsóbban megegyező tudásút, de aki ilyet szeretne venni azt úgyse lehet lebeszélni róla. Az ár ne legyen kérdéses vagy kompromisszumos lesz még használtan is, de órát biztos nem vennék használtan. Egyrészt higiéniai okokból, ahogy alsógatyát vagy zoknit se veszek használtan, másrészt a garanciára szükség van mert ha baja van ritkán lehet javítani, gyakorlatilag kukába kerül ha valami baja van. -
Aliendej
tag
válasz newline610 #24798 üzenetére
Annyival olcsóbb az óra a kínai bazárban, mint ha itthon vennéd meg? A napokban volt róla szó, hogy ezekről a kínai bóvli oldalakról nehéz működő dolgot rendelni.
Ha drága visszaküldeni, akkor reklamáld meg és kérd vissza az árát. Fotóval, videóval tudod bizonyítani.Tudni kell ezekről a noname órákról hogy ha működik fél siker, ha fél év alatt nem hullik szét már csoda, nehéz vagy lehetetlen a telefonnal összekapcsolni, pulzust nem mér csak kiír valamit, üzenetek nem jönnek át, vagy behal az ékezeteltől, semmi nem úgy működik ahogy annak kéne.
Huaminak van 10 körül braclet ami használható, 12 körül NFC-set is lehet már kapni, aki ennyit sajnál az inkább ne vegyen semmit.Ha kísérletezni szeretnél, akkor az Emag-nak is van ilyen ócska piactere ahol nevesincs terékeket lehet fillérekért vásárolni. Ott inkább érdemes kísérletezni mert sokszor ingyenes a kiszállítás, másnap a boxban van és adnak 14 napos elállási lehetőséget.
Rendeltem Aliról 65W-os telefon töltő adaptert és 3-4W-ot tud. Rendeltem kábelt is amit 100W-osnak árultak, és 8W a max amivel tölteni tud, adatátvitelre nem képes cak lassú töltésre. A 40W-os töltő tudja a 20W-ot, de a visszajelzéseket el kell olvasni, és ott találni méréseket. Csak azért írtam le, hogy amit ott veszel az nem az vagy nem olyan, de 99%-ban nem tudja amit írnak róla, sok esetben nem is működik.
Nem volt drága de mindnek visszakértem az árát mert nem az aminek vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest