- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Garmin Pay mikor jön CIB-re, van erről infó?
-
addikt
válasz conexke #25196 üzenetére
Aiwa? Ezekről van esetleg vkniek tapasztalata? Elég olcsónak tűnnek.
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
conexke
tag
Sziasztok milyen órát tudnátok ajánlani olyan 20.000Ftért ami nem kamu temus
Legyen karika alakú
legyen wearos de nem lényeg
lehessen rá rakni normális watchface-t
aku legalább 2-3 napig bírja
használt is meg felel
köszönöm szépen -
MC Pite
veterán
válasz rbkzndrs #25192 üzenetére
955ben is van wifi.
255höz képest főként a térkép az előny, fenixhez képest a könnyeb tokozás az előny, de pár szoftveres limit (balesetérzékelés nincs bringán, energiamódot nem lehet konfigurálni tevékenységhez) van a fenixhez képest.
Spotifyt tud natívan meg vezérelni is (utóbbit jobban szeretem, telefont úgyis viszem).
Persze hogy átmennek az értesítések, általad szerkeszthető sablonokkal válaszolhatsz is (újabbakon gsm billenytűzettel válaszolni is).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
xhege
veterán
válasz rbkzndrs #25192 üzenetére
Spotify esetén nem vagyok otthon. Sosem használtam. Erre biztos van itt aki tud válaszolni. Ha a telefonod hatókörében van az óra, akkor az alkalmazások értesítései is megérkeznek rá nem csak a hívás és az sms.
A Fenix és a 955 tudásban nagyon hasonló óra. Részletesen össze tudod hasonlítani őket pl a Zerge honlapján. Azt mondanám általánosságban, hogy a Fenix azért pár funkcióval többet tud talán, de szerintem minimális az eltérés. A dizájn az ami a legnagyobb különbséget adja. -
ricshard444
veterán
Az Amazfit Balance tetszetős.
Szerintetek érdemes várni a Huawei GT5 -re vagy árban kicsit magasabb liga lesz?Vannak dolgok...
-
xhege
veterán
válasz rbkzndrs #25190 üzenetére
Akkor én a Forerunner 255 és mondjuk egy Instinct 2 órát javasolnék első megtekintésre. Esetleg ha feljebb pozícionálunk egy Forerunner 955. Használtan a 170-be Fenix7 is beleférhet. Mondjuk a Garmin úgy ad értékes infókat és statisztikákat, ha 0-24-ben van rajtad.
[ Szerkesztve ]
-
rbkzndrs
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Samsung telefonhoz, okosóra vásárlásban.
Főbb igények:
• Edzéshez (workout, köredzés, bicó és alkalmanként túra szóval a jó GPS nem hátrány)
• Fizetési funkció (tudom, hogy niche eset, de ha nincs nálam a telefon akkor is működjön)
• Alvás figyelésSzeretem a nagyobb órákat amíg az edzést nem akadályozza és bónusz ha jó az üzemideje. Garminokat néztem, kicsit el vagyok veszve a sok típus között, galaxy watch annyira nem tetszik mint amennyiért mérik
Használt is játszik, ha van értelmeKöszi előre is!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha maradsz a kinézett kettő mellett, akkor én a FR165-öt választanám, mert abban van "point-to-point navigation". Térkép ugyan nincs, de egy előre megrajzolt / letervezett útvonalat (gpx / tcx) be tudsz tölteni, és azon végig tud vezetni. Ez bringázásnál és túrázásnál is hasznos (lehet).
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kettő Garmint néztem ki: Forerunner 165 és Vivoactive 5."
Egyikben sincs "multi-band GPS". Persze lehet így is pontosabb lesz a Huawei-nél (nekem is volt Honor órám, egész jó volt, de egy-egy alkalommal olyan kiugrásokra volt képes, ami nagyon bele tudott rondítani a képbe).
Tudtommal a legolcsóbb multi-band-os és SatIQ-ot tudó Garmin a Forerunner 255. -
margithid
veterán
válasz Tothgera30 #25180 üzenetére
Én most már megvárom a karácsony előtti leárazást, november elején már lesz ilyen ali-n szerintem.
Egy GTR 3-at jó lenne megcsípni minél olcsóbban. -
Tothgera30
Ármester
válasz MC Pite #25177 üzenetére
Ami fontos hogy kalóriát, lépésszámlálót és valamilyen pulzusmérőt tartalmazzon. Garmin Venu SQ és Amazfit GTS4 Mini nekem begyere. Már képek alapján a kör alakú kijelzővel szereltek is átmentek a rostán. Itt már csak az ár/tartósság, és a tartozékok (kijelzővédő, szíj, stb.) döntenek igazán.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
vlevi
nagyúr
"nézz meg egy Amazfit Balance, Xiaomi Watch "
Ezen kb fél-egy éve vacillálok.
Támogatás szempontjából melyik a jobb?
Mert az Amazfitről olvastam, hallottam olyat, hogy fw frissítések helyett inkább 2-3 havonta piacra dobnak egy újabb modellt. Ez mennyire valós dolog?
Xiaomi Watch S3 is ilyen vajon?
Sokadik kérdés, amit nem tudok eldönteni, hogy az Amazfit, vagy a Xiaomihoz használatos telefonos app-e a használhatóbb? Az nem zavar, ha csak mongolul tud, csak működjön, és ne zaklasson állandóan. -
Kbali
nagyúr
válasz ricshard444 #25173 üzenetére
Nekem nem jut eszembe egyetlen ilyen óra sem.
Esetleg nézz meg egy Amazfit Balance, Xiaomi Watch párost. -
MC Pite
veterán
válasz Tothgera30 #25176 üzenetére
A huami termékei az elsők amik megvehetők (azalatt hagyjuk), de ha edzéshez keresi, akkor nem lesz elégedett az eredménnyel (olykor perceket késő, ponttalan pulzusmérés). Ha kültéri, akkor a gps sem túl pontos. Lépésszámláló is graulálni fog autóvezetés é mosogatás közben is hogy elérte a napi célt, alvásfigyelés meg egy jó poén.
Szóval olcsón olyan amazfit ami tetszik.
Utána Garmin Venu SQ, vagy szélesedik a kínálat ha kerek darabok is szóba jöhetnek (Forerunnerek pl). Itt korrektebb sw, pontosabb mérések, kiforott ökoszisztéma, hasznos Body Battery és edzésre való felkészültség valódi egészség és energiaszint követéssel. Nyilván itt is az újabb szenzorosok pontosabbak (elevate 4, tud HRV-t is ami elég fontos szerintem).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Tothgera30
Ármester
Sziasztok.
Okosórákban egyáltalán nem vagyok otthon, de a párom számára keresnénk edzéshez egy ilyen eszközt.
Fontos hogy 161cm magas 58kg-os hölgynek lenne, tehát kisebb darabra lenne igény, lehetőleg téglap alakú kijelzővel. Nem lenne hátrány a lépésszámláló és a pulzusmérő funkció. Előny ha egy töltéssel elmegy egy hetet. Illetve ha van hozzá tatozék szíj, fólia, és ha akkumlátor kellene esetleg hozzá.Keret képlékeny, mert használttól sem zárkózik el. Legyen mondjuk 30k-ig, de az sem baj ha olcsóbb.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Az 5 éves Huawei Watch GT Classic órámat cserélném le. Amúgy nagyon szeretem, de futás közben (lakótelep) a GPS szeret kitérőket tenni. Meg a Huawei app sem a legjobb és jó lenne egy olyan óra, amivel fizetni is tudok. Leginkább okosórának használnám, de szoktam vele futni, kerékpározni és túrázni is. És az is nagy előny, ha nem pici betűk vannak rajta, a mostanit már nehezen tudom leolvasni sajnos. Kettő Garmint néztem ki: Forerunner 165 és Vivoactive 5. Sztetek melyik lenne jobb vagy esetleg van jobb, amit tudtok ajánlani ebben az árkategóriában vagy alatta? -
ricshard444
veterán
Igazából nincsenek nagy elvárásaim:
- pulzus visszajelzés pontos legyen
- normális 3D hatású (!!) számlapok legyenek
- 3+ nap üzemidő
- AOD kijelzőEKG nagyon szuper lenne, de tudom, hogy pl a GT4 nem támogatja.
A számlapokat nem hiába emeltem ki, annyira steril, full kijelző hatású, semmilyen órákkal találkoztam eddig a környezetemben.
Keret használt / új 100k körülig. Nem számit LTE -e vagy GPS van -e benne.Vannak dolgok...
-
addikt
válasz johnny82 #25168 üzenetére
Hozzáállás kérdése. De így szerintem jobb mint állandóan azt figyelni minek ne csapd neki a kezedet. Én mikor megvettem és első alkalommal mikor lejöttem a keleti trailen vele a HHH-en a belógó ágak nyomai azóta ott vannak az óraszíjon és szilikon kereten, én örülök neki, hogy nem az órát karistolták. Kollégám segített a GLS futárnak kivinni a csomagokat, sietett és véletlenül nekiment a falnak, apple watch órája van, mély karcokkal a tetején..
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Kbali
nagyúr
válasz ricshard444 #25170 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni és mennyi a kereted. Ezek sok támpontot adnának a segítséghez.
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni az okosórákat, a probléma, hogy Iphone mellé kéne és mint megtudtam eléggé be vagyok így határolva.
A Huawei Watch GT4 tetszik a vastag keretet leszámítva, Apple Watch üzemidőben és formára nagyon kiesős számomra.
Van valami ajánlásotok ilyen kategóriában?Vannak dolgok...
-
addikt
válasz vilmose33 #25165 üzenetére
Esetleg érdemes venni rá egy üvegfóliát és szilikon tokot is, azt is számold bele a költségvetésbe.
-
xhege
veterán
válasz johnny82 #25164 üzenetére
Én már vásároltam tőlük többször, igaz régebben. A kiszállításnál minden rendben volt, elállásom is volt 14 napon belül azt is korrekten kezelték, illetve egyszer volt kisebb érték esetén garanciális gond, azzal sem volt gond. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez ma is így van, de pár éve ok volt a cég.
-
vilmose33
őstag
-
Badboys
őstag
válasz johnny82 #25158 üzenetére
Az LTE verziónak sok értelmét nem látom, de ez felhasználó és igény függő. Sokkal jobban meríti az akksit. nem biztos, hogy a nap végére marad benne energia. Ez akkor jó, ha elmégy futni vagy bármit sportolni nem feltétlen kell a telefont cipelni így minden értesítést és hívást megkapsz. A classic előnye, hogy nagyobb az akksi benne így kivisz 2 napot, de egyeseknél még annyit sem. A kissebb akksival szereltek 1 nap max. Az alvás követés csapni való úgy mint a vérnyomás mérés. Ami talán elfogadható az EKG, pulzus. A GPS rendszer nem áll a helyzet magaslatán amihez kell. PL. a kerékpáromon is GPS alapon működik a komputer soha nem mértek egyforma távolságot. Gyaloglásnál napi rutin ua. az óra soha nem mért az adott szakaszra egyforma távolságot. Ami összességében mellette szól, hogy mindenfunkció működni fog az U23 mal. Nekem ez a kombó van.
-
vilmose33
őstag
válasz johnny82 #25158 üzenetére
Én a 6 classicra szavazók, azért várd meg a többiek véleményét is.
Igen rezeg illetve állítható az erősége is.
Lehet a kijelzőn látni a kamera képét,úgy tudom csak samsung telefonnal müködik, de mivel neked az van ,így nem kérdés.
Felhasználó függő,de általában kibír 2 napot.
E-sim képes.A jövő most van
-
őstag
Sziasztok!
S23 Ultra mellé keresek okosórát. Samsung Galaxy Watchra gondoltam. Azt nem tudom, hogy watch 7 44mm, vagy watch 6 classic legyen? Nem volt még okosórám. Ezek rezegnek, ha van bejövő hívás, vagy üzenet? Fűnyírás közben jó lenne. Meg ha mondjuk fotózáskor látnám a kamera képét a watchban, az néha jól jönne. Nem gond, ha 2 naponta tölteni kell. Alvásfigyelés nem lenne rossz, nem vagyok jó alvó sajnos. Az LTE verziónak mi az értelme különben?
Köszi!
-
MC Pite
veterán
válasz margithid #25156 üzenetére
Az már sokkal jobb.
Kár, hogy a Forerunnerek, Instinctek ársávjába ér
és innentől okafogyott a létezése, mert azok minden aspektusban kicsit vagy sokkal jobbak.[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
jano_77
nagyúr
válasz zeon.hu #25144 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni, nálam is minden fizetésnél ujjlenyomattal meg kell erősítenem, csak akkor fogadja el. De engem ez nem zavar. Pláne most mióta meg van a Watch 6 és azzal fizetek inkább. Ott csak gyors 2x gomb nyomás és mehet az érintés, nem kell a telefont elővennem.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz jézusom #25152 üzenetére
A droid régi, de a Google Play! ezen is folyamatosan frissül. Szóval mitől működne ez másképp, mint egy újabb mobil?
Csak, hogy ne off-oljuk tovább a topic-ot: Google Pay használata Magyarországon#25149 margithid
Kereső? Ahogy xhege is írta, sokat nem szabad tőle várni. -
margithid
veterán
A zeblate okosorakkal van valakinek tapasztalata?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz pietrrr #25139 üzenetére
Aha. Hát, azért nem kár. Aki annyira lusta, hogy nem képes feloldani a mobilját, meg is érdemli.
#25140 jézusom
" ... fizetnél okézni kell ... " – mit, hol, hogyan? Nem értelek, de most már Isten bizony legközelebb kipróbálom. Amikor 1/2-1 évvel ezelőtt utoljára használtam Google Pay-t, akkor annyi volt, hogy "nyitottam a mobilt", érintettem és kész. Semmilyen OK-zás, kód beírás. -
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #25135 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy nem gondolom, hanem a sokéves kapcsolódó tapasztalat mondatja velem, amit. Persze ettől még lehet más véleményed.
-
WhiteWalker
nagyúr
Akkor nagyon rosszul gondolod!
Ha van ilyen védelem és alapértelmezetten be van kapcsolva , de megdják a kikapcsolódás lehetőségét és én így teszek , így jártam , de ezt se adják meg!De ne a multi döntse már el , mi a jó nekem!Nahh ez itt a baj. Meg úgy az egész okostelefon dologgal. Ahogy megyünk előre az Android verziószámban , így lesz az is egyre zártabb.
-
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #25132 üzenetére
Ez mind szép és jó, de gondolom te is egy esetleges probléma esetén meg mutogatnál a nagy cégre, hogy miért nem védte meg a pénzed. Általánosítok, mert ez a gyakorlati tapasztalatom. Az átlaguser szeretne mindent könnyen/olcsón megúszni, mindent intézzenek helyette és óvják meg a saját hülyeségétől legyen az gondatlan/szándékos.
-
xhege
veterán
válasz <Adamsky> #25125 üzenetére
Sajnos nagyon sokat romlott a szemem.
Mindezek mellett a Garminnál Amoled mellett is értelmezhető az üzemidő (8-12) nap
Változtak a sportolási szokásaim is.Szóval semmi sem végleges és kőbevésett. Gyerekkoromban a lecsót sem ettem meg, most meg imádom.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz nanofocus #25123 üzenetére
" ... elég hogy nem fekete fehér a kijelző."
Ja, színes, de messze nem tud annyi színt, mint egy AMOLED.
Szóval szvsz. azért nézz ill. olvass utána, mert tényleg nem árt tisztában lenni azzal, hogy mik a transzflektív és az AMOLED kijelző közötti különbségek. Ha tudod, élőben is nézd meg (ne vásárlás után legyen csodálkozás).#25124 xhege
" ... MIP-es kijelzőt nem vennék."
Na, nálad már beütött a vakulj paraszt faktor.
... MIP-es órám van → kipróbálom az AMOLED-et → tetszik, nem gond, ha nem lesz többet AMOLED a Garmin termékpalettáján → csakis AMOLED[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz nanofocus #25121 üzenetére
"Mi az a MIP kijelző?"
Na, akkor ennek nézz utána (itt is rákereshetsz, van elég infó, + Youtube) vásárlás előtt, mert – szerintem nagyon – nem mindegy.
Van a MIP vagy transzflektív és az AMOLED. Igazi (hit)viták szoktak kialakulni azzal kapcsolatban, hogy melyik a tuti. Én pl. bottal sem piszkálnék meg egy AMOLED-es órát -
<Adamsky>
nagyúr
válasz zsamiatt #25118 üzenetére
Jaja, igazad lehet. Itt ír valamilyen "power meter"-ről (nem értek hozzá, nem tudom mi ez). Én ~1,5 éve aktívan futok, szóval én a futással kapcsolatban látom csak a VO2 Max-ot. Bringázni csak hébe-hóba szoktam, és nincs ilyen watt mérőm se.
Link-elnél kérlek egy ilyen cuccot?Tárgytalan: Best power meters in 2024" ... a fenix 7 sétánál is tudja mérni."
Azt mégis, hogy?
... én azt hittem a VO2 Max-hoz azért ki kell hajtsd magad (ezért Max). Séta közben azért azt nehéz lenne.
Nézem a kezelésijét, és ott – akárcsak az FR255 esetén – futást, és bringázást említ.#25114 jézusom
Nem a készülék szopat, hanem te, saját magad.
Hagyd a csudába a gagyi arcfelismerést, és használj ujjlenyomatot. Akkor jó eséllyel a fizetés is könnyebb lesz.
Kód bekérés: én azt hittem minden óra úgy működik, mint a Garmin. Minden fizetésnél kódot beírni ... eret vágnék, ill. akkor maradna a telefon (mert kényelmesebb lenne).[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz <Adamsky> #25116 üzenetére
"VO2 Max (futás, bringa)" Bringánál gondolom ott is kell a watt mérő.
egyébként a fenix 7 sétánál is tudja mérni. De azt látom, hogy futáskor lesz a pontosabb. Bringát watt mérő hiányában nem tudtam kipróbálni.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz nanofocus #25115 üzenetére
Egy szavazat az FR255 Music-ra. Nekem is az van. Nagyon jó kis óra. Ma, ill. most is ezt venném, max. nem a Music változatot (itt még ugye dönthetsz, és spórolhatsz), mert azt több okból nem használom ki ...
• jó, pontos GPS (SatIQ – a legpontosabb, ami most a Garmin-okban elérhető)
• számomra elég üzemidő (az 1 hét jó eséllyel meg lesz, még ha nagyon keményen nyomod a sportot)
• mivel MIP kijelzős, ezért kormányra is teheted
• jó app (ökoszisztéma), HRV, VO2 Max (futás, bringa)
• futásra van napi javaslat, edzéstervek, személyi edző ... -
nanofocus
tag
Sziasztok! Kismillió év után ideje cserélnem a Huawei watch gt 2 - t, már nem igazán karcmentes
Vacillálok két gyártó között, az egyik garmin forerunner 255 music, a másik amazefit cheetach pro.
Amire használom : országúti kerékpár, futás, és edzés.
Amire szükségem van : alvási ciklus ellenőrzés, jó applikáció, pulzus, Hrv, egyéb diagnosztika, jó GPS bemérés, és kellően jó edzés programok ha vannak. 45mm minimum.Melyiket ajánljátok, melyik tud többet? Azt se bánnám ha kibírna egy hetet töltés nélkül. A keret 100-120 ezer, de nem az ár a lényeg hanem a tudás. Tudom egyenesen aranyos néha. Ha tudtok jobbat, ami ezeket tudja, meghallgatom!
Előre is köszönöm.Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
MC Pite
veterán
Én se értem teljesen.
Pixelt ujammal feloldom, fizetek
Garmint naponta vagy levételenként jelkód, aztán fizetek.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Kbali
nagyúr
válasz jézusom #25111 üzenetére
Mi a ferdítés? Ha úgy lehetne fizetni az órával, hogy nem kell semmi hozzá, ha van rajta digitalizált kártya?
Én nem érzékelem azt, amit írsz, mert Apple telefonom és órám van, ott semmi ilyen nincs. Órát, ha leveszem, lezár, úgy nem lehet vele fizetni. Ha a telefonon nem azonosít a faceID (vagy jelkód), nem lehet fizetni. -
jézusom
addikt
Ez kicsit ferdítés. Ha megszakad a kapcsolat a telefonnal lezárhatna. Persze valaki meg nem visz telót magával, mondjuk strandra. De már kezd nagyon bosszantó lenni ez, egyre kevésbé jópofa telefonnal fizetni. A retkes google is csak szopat, hogy le kell okézni a semmit meg 2x kell odaérinteni.
-
MC Pite
veterán
válasz dellfanboy #25109 üzenetére
Használt Garmin Instinct.
Szinte bármi rögzíti az útvonalat amiben van gps, de ha számít eközben hogy a pulzus nagyságrendileg pontos legyen, me ghogy bírja a rázkódást, hőt, és még lásd is néha akijelzőt menetközben, akkor Garmin, Coros, Polar, Suunto, azaz a sportosabb vonal ajánlott.
Telefont érdemes vinni, mert ha baj van, telefon nélkül nagyobb a baj ha nem tudunk segítséget kérni. Másik megoldás hogy csak egy pulzuspántot veszel a telefon mellé, az 15 ezertől van, és mindent tud amit szeretnél, viszont menetközben nem látod (gondolom zsebbe rakod).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
dellfanboy
őstag
semmit nem tudok az okosórákról viszont kellene egy ami bicajozás-offroad motorozoás közben rögzíti a megtett időt+ távolságot, esetleg gps tracket? + szív/bpm rögzítés
mi erre a legköltséghatékonyabb mód? csak óra, telefont nem viszek magammal szóval nemtudom a netet megosztani. létezik ilyen óra egyáltalán?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz cipofuzo87 #25101 üzenetére
"Alvásfigyeléshez (...) megbízható méréséhez mit ajánlatok az olcsóbb kategóriában?"
Ilyen a drágábba sincs. Az alvásfigyelés még mindig a "becslés / kerekítés" tudománya. Egy almás vagy Garmin óra már egész közel jár a valósághoz mondjuk 10-ből 7×, de 2-3 alkalommal teljes az árnyékra vetődés.Ha komoly alvási problémád van, akkor bizony el kell menni egy ezzel foglalkozó klinikára.
#25105 Kbali
Ez miért is "szerencse"?[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #25104 üzenetére
Szerencsére nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
Van egy Xiaomi Watch S3 órám és minden fizetésnél (érintéskor) kéri a 6 jegyű kódot.
Elég bosszantó...
Ezt ki lehet valahol kapcsolni hogy ne kérje?[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz cipofuzo87 #25101 üzenetére
Olcsó kategóriában nem érdemes semmit nézni. Órák esetén a fitbit ajánlható leginkább, ha csak az alvás a fontos. Viszont vannak az óráknál pontosabb eszközök is (pl Oura gyűrű). Itt egy videó: [link]
-
MC Pite
veterán
Olvass vissza kicsit, illetve keress a Body Battery-re. És a fázisok mennyit érnek magukban...
Hétvégén voltam ottalvós bulin, fél4kor aludtam el, bő másfélóra volt a mélyalvás utána. Akkor faszán aludtam? BB szerint elég szarul, mert pl csurig volt a hasam. Az a tapasztalat, hogy ez jóval hasznosabb mint az alvás rész (amire 44et kaptam a 100ból 5:14 hosszal, 1:48 mélyalvással) [kép]A HRV is beszédes a regeneráció szempontjából, százszor többet ér mint az SPO2.
Olcsóbbak saccométerként mérik, pulzust is, alvást főleg, véroxigén meg egymás után 3x mérve 3 különböző lesz (úgyhogy csak egyszer mérd ).
Ha így is a saccométer kell, akkor balra tessék, bármelyik huami. Ha nem, lehetőleg legalább elevate 4 szenzoros garminok jobbra.
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok! Alvásfigyeléshez, mélyalvás nagyjából megbízható méréséhez mit ajánlatok az olcsóbb kategóriában?
Ezen kívül csak a pulzus, véroxigén érték lehet érdekes, de az alvás a fontos. Nem akarom utcán hordani, csak itthon alvásnál akarom mérni ezeket, meg párszor elvinni sportoláshoz kipróbálni, de valószínű ez a része két hét után nem lesz érdekes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest