- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zizi123
senior tag
Esetleg valakinek van tapasztalata, hogy a Gamin Venu 3 vagy 3s-nek jobb az "egészség monitoring"-ja vagy az Apple Watch 9, 10-nek?
Gondolkoztam rajta, hogy végülis ha 2 napot kibír az óra töltés nélkül, akkor az már elég lehet, mert úgyis le fogja venni fürdéshez, akkor tud töltődni.
Tehát újra versenyben van a AW 9 vagy 10.
Hogy lehet ezt eldönteni? -
xhege
veterán
Így van. Erősen felhasználásfüggő, de egy napot azért tudnak az Apple Watch-ok. Nálam az AW9 1,5 napot bírt (alvás monitorig, rengeteg üzenet, napi 1,5-2 óra edzés mellett), ezért minden este töltőre került alvás előtt. Az Ultra illetve Ultra2 2,5 napot bírt, így minden második este került töltőre.
Nyilván ez nem acélos, de azért nem kell aggódni azon, hogy délben már tölteni kell. -
Kbali
nagyúr
válasz Zizi123 #25487 üzenetére
Nem tudom, az Apple mire gondolt a 18 óra üzemidővel, de nagyon biztosra akartak menni. Hasonló felhasználással (alvás kivéve) a feleségem SE órája 2 naponta kér töltést. Az én 9-em is, de sokkal többet használom edzésre, mint ő. Tegnap 98%-on vettem le este a töltőről, azóta van benne közel egy óra edzés és most 91%-on van. Nem kell temetni az Apple watch-ot, de nem napon belüli az üzemideje (persze nem is 4-5 nap).
Ha az Amazfit GTS4 valóban tudja iOS mellett a hívást, akkor az nem rossz választás. Nekem GTS3 volt előtte, az még nem volt hívásképes. -
vilmose33
őstag
Zizi123
Wear os rendszerű órákkal jelenleg nem kompatibilis az Iphone,ezért ne vegyél Pixel, Samsung okosórát szerintem.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
xhege
veterán
válasz Zizi123 #25491 üzenetére
Azt kérdezted melyik Garmin. Erre válaszoltam, hogyha Garmin, akkor ez.
Egyébként szerintem az előnye a pontos egészség monitoring. Tudom azt írtad, hogy az nem fontos, de mondjuk elég hasznos lehet. Pixellel nincs tapasztalatom, de ha jól tudom az akksi ott is felejtős. A Huaweinél meg eü szempontból jobb a Garmin. -
mazsi70
senior tag
válasz Zizi123 #25487 üzenetére
Nekem is nagyon fontos volt az üzemidő .A másik ,hogy tudjak fizetni az órával .Ezért kötöttem ki a Garminnál .Legalább mindkét rendszer támogatja .Pedig nagyon vártam az AW 10-et .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
Zizi123
senior tag
iWatch-ot néztem elsősorban, de az azért nonszensz, hogy 18 órás üzemidő...
Nehogy 1 napot ne bírjon már ki.
Én is megtudom nézni, hogy mit írnak kompatibilis-e adott óra az iPhone-al, de engem a gyakorlat érdekelne.
Arról nem beszélve, hogy a tesztekben review-kban nem írják le ha valami szériahibás
, azért írtam ide. -
Fall-N
veterán
válasz Zizi123 #25483 üzenetére
Sok tesztet néztem a Huawei Watch Fit 3-ról, teljesen jól működik Apple környezetben is. A kinézete is nagyjából a Watch SE-re hajaz. Minőségben sem rosszabb nála.
Nem sokon múlott, hogy azt vegyek, csak végül úgy voltam vele, hogy jelentősebb előrelépést a Wear OS jelentené nekem. Van még egy Samsung Galaxy Fit 3, amit munkában hordok, így a Huawei nekem nem lett volna olyan hatalmas előrelépés a zárt rendszerével. Egyébként nagyon tetszetős, lehet vele telefonálni BT-n keresztül (nincs eSIM). Persze bekem Android mellé kellett okosóra, így Samsung lett.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Zizi123 #25483 üzenetére
Bár nem vagyok szakértő, főleg az apple cuccoknál, de almás telefonhoz almás órát keress, a többi márkával elég hektikusan működnek. Android oldalon kb mindenki mindenkivel pár kirívó esetet kivéve.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zizi123
senior tag
válasz mazsi70 #25482 üzenetére
Hát akkor a Samsung kiesett.
Az igény annyi, hogy ne kelljen előszedni a táskából (pár méteren belül), hanem az órán tudjon beszélni. Legyen benne mikrofon, és hangszóró.
Az öcsémnek Huawei Watch GT 2-je van az már tuti tudja ezt nem kell ennél több.
Tehát nem teljesen külön működés eSim-el.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
válasz Zizi123 #25481 üzenetére
beszélgetés telefon nélkül (teljesen telefon nélkül tehát nem eSim-es)
Tudtommal csak esimessel lehet teljesen hanyagolni a mobilt .
Az újabb Samsungok nem igazán fognak ( szerintem sehogy ) működni az Iphonnal .[ Szerkesztve ]
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék okosórát karácsonyra.
iPhone 15-je van, Apple Watch 10-en gondolkodtam, de megláttam, hogy kb laboratóriumi körülmények között bír ki 1,5 napot, így elengedtem a témát. (Az Apple Watch SE2-ről nem is beszélve)
A legfontosabb, hogy tudjon rajta beszélni anélkül, hogy elővenné a táskából a teelfont.
Tehát olyan órát szeretnék:
- iOS kompatibilisi
- Minimum 4-5 napot kibír 1 töltéssel (a beszéd funkción kívül nem sok minden lenne rajta használva)
- 40-42mm
- nőies (nem a színe, hanem az alakja Pl. ne Casio G-Shock kinézet)
- beszélgetés telefon nélkül (teljesen telefon nélkül tehát nem eSim-es)
- ár majdnem mindegy (ésszerű keretek között)Samsung Watch 6 vagy 7
Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 5
Xiaomi ...Van valami BestBuy ajánlat?
Szeretném elkerülni a gyerekbetegséggel rendelkező órákat (pl. akku probléma, elromlás, rossz kijelző, stb...)
Bármilyen ötlet?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Önmagában jelenleg is 200 EUR, illetve OnePlus Pad mellé is adják ajándékba, én is így vettem. Múlt héten mintha még a sima 12-höz is járt volna ajándékba, az Open mellé pedig a sima Watch 2 volt. A Pad-os csomagba ráadásul azóta belertakták a gyári tokot is (önmagában 17 ezer), és az ár is lejjebb ment egy tízessel. Bár ez itt off, de a tablet is elég jó deal, így minden egyben ennyiért meg tényleg az a kategória, hogy bőven megéri minden forintját.
LINK: https://www.oneplus.com/hu/buy-oneplus-watch-2r
LINK: https://www.oneplus.com/hu/buy-oneplus-pad
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz arcitec #25471 üzenetére
Köszönöm, a napokban rádugom az asztali gépre és ott át nézem rendesen nagy méretben.
@MC Pite:
A telefonon nem volt fent a Connect App és nem szinkronizáltam, csak próbálgattam + használtam az órát.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Fall-N
veterán
válasz bszotak #25466 üzenetére
Rengetegen Samsung Wear OS óra van aprón garanciával, ami a fiókban pihent. Asszonynak is tervezek venni egyet majd. De újan is ki lehet fogni olcsóbban. A Watch FE, amit én is vettem, például 52ezer Ft körül indul hazai boltból (aruskereso.hu-n keresztül is meg lehet már venni).
-
MC Pite
veterán
válasz arcitec #25471 üzenetére
Így van, sokan még teszik meg a 2. lépést eladáskor, többször jártam így.
A két hét után szinkronizálást mondjuk nem értem
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
arcitec
addikt
válasz blaca83 #25470 üzenetére
A Connectből kitörlöd- gondolom ezt tudod. De nézzed meg az órán mit látni.
Amúgy itt 1. funkció, hogy gyári alapra állítás és + 2. funkció az előzmények törlése és az talán nem lett megcsinálva. Kitörlődik minden, de a sajátod a Connetben ott van.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Garmin tulajoktól kérnek segítséget.
Fenix5-ről váltottam Epix.Gen.2-re.
Mindkét óra vissza lett állítva a gyári beállításaira.
Az utóbbi 2 hétben többet sportoltam és gondoltam szinkronizálok egyet a Garmin Connect-ben.Természetesen saját fiókkal léptem be a telefon és nagy meglepetés ért.
A saját sport tevékenységeimen felül az előző tulaj sétái és kardió edzési is ott vannak az én Connect fiókomban.Hogyan lehetséges ez?
El lehet távolítani valahogy?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
bszotak
tag
válasz Fall-N #25444 üzenetére
Köszi a választ!
Lehet nem fogalmaztam pontosan, de természetesen a működő NFC fizetés lenne a lényegÍrták már előttem is, hogy a Xiaomi pay tökéletesen működik itthon, az én Xiaomi Watch S1-em is tudja és használom is, ami gond, hogy talán 3 óra van Xiaominál, ami erre alkalmas, azok közül viszont design/méret miatt egyik sem jöhet a feleségemnél szóba.
Wear OS: a 70-100 ezres kategória már nem az a szint, amiben gondolkodnánk, annyit nem érne ez az extra feature.
Huawei szintén kiesik, a szankciók miatt, Apple, Garmin min. a fenti árkategória (egy nagyon egyszerű Mi Band-ről lenne a váltás, óriási igények nincsenek), Amazfit Zepp pay jöhetne esetleg még szóba, de nagyon eltérő infókat találni az NFC fizetés kapcsán...
Legrosszabb esetben marad a Redmi Watch 4, NFC-t leszámítva tud mindent, amire szükség van.
-
jézusom
addikt
válasz Fall-N #25463 üzenetére
Nem az a baj huawei sose fejlesztett fizetés alkalmazást magyarországra. Van még a régi időkből nfc órám itt van rajtam, mégse lehet vele fizetni nincs hozzá semmilyen alkalmazás.
Valaki írt ezt a oneplus órát, de basszus használtan kajak annyiba kerül mint újonnan mi van veletek more?[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz BagyiAti #25446 üzenetére
Sajnos valamilyen kompromisszumot kell kötni. Jó lenne a Samsung Watch Fit 3, de nem kerek a kijelző és a ház. Wear OS-es Samsung Watch (5, 6 például) meg az üzemidő miatt esne ki. Legjobb esetben is másfél vagy egy nap jönne ki és ahogy írtad ki sem használná.
Esetleg Huawei marad, azokból van kerek kijelzős HarmonyOS-sel vagy a Xiaomi Watch S széria HyperOS-sel vagy Amazfit. Ezek is 50-70 ezer Ft körül vannak. Ezek zárt rendszerű órák, nem olyanok, mint a Google féle Wear OS.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Nekem is Watch2R van, egy Oneplus 12R mellé vettem aprón.
Hogy oldottad meg, hogy éjjel ne világítson az arcodba? A telefon ne zavarjanak módját nem szinkronizálja le, az meg elég fura nekem, hogy manuálisan teszem alvó módba az órát, hogy ne világítson a számlap ha mozog a kezem. Egy régi Huawei Gt2 prót váltottam le, de abban is van ne zavarjanak mód, itt meg nem találom...Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
válasz BagyiAti #25457 üzenetére
Örök szabály, hogy nőnek nem nézünk ki semmit, mert felesleges. Az Ő igényeik (tisztelet a kivételnek) olyanok, mint az angol nyelvtani szabályok. Mindig úgy van, kivéve amikor nem. A legegyszerűbb, ha megkérdezed, mennyi zsé van rá, mutatsz neki három alternatívát (függetlenül a preferenciáktól, amit felállított), aztán majd rábök valamire. 15 éve vagyok nős, tudom miről beszélek!
-
BagyiAti
tag
Amúgy hónapok óta követem a topikot napra készen olvasom, szóval mondanám hogy az itt irottak segitettek volna a választásban...de nem.
Magamnak is kell majd lassan, elég sokat túrázok / kerékpározok, de mivel mindig nálam a telefon és egy "egyszerűbb" óra, nem jött még az ihlet, hogy most akkor nekem kell egy komoly, bár a baráti társaságtól megkaptam többször hogy ha valakinek hát nekem kellene egy normális garmin... -
BagyiAti
tag
válasz jézusom #25447 üzenetére
Nem kell samsung, anyit irtam olyan telefonja van, gondoltam az előny...vagy nem.
Mit adjak még meg akkor ezeken kivül?
"üzemidő fontos lenne. NFC nem kell, e-sim sem, vérnyomás mérés sem ~50-60Kban megállna jó lenne, de ha valamennyi rákellene dobni, hogy ár/értékben jobb legyen akkor érdekel az olyan ötlet is. " jha és ne fekete szinű legyen.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz bszotak #25442 üzenetére
Önmagában, hogy van NFC nem jelent semmit. Fontos, hogy a rendszer ami fut rajta támogassa a megfelelő fizetési rendszert. A fizetési rendszer meg a te bankodat. Szerintem a legjobb ilyen téren a Wear OS, mert tudja a Google Payt, amit az összes bank szinte támogat. A Xiaomi Pay, Huawei Pay (vagy mi a neve), Garmin Pay stb. nem ilyen széles körben támogatott. Ha iPhone telefon van, akkor értelemszerűen az Apple Pay, ami szintén jól támogatott.
Példának ott a Huawei Watch Fit 3, aminek van NFC-s változata, de az USA szankciók miatt nem használható semmire, fizetésre sem.
Ezzel csak az a baj, hogy jobban zsebbe kell nyúlni, mert a Wear OS-es órák leginkább 60ezertől kezdődnek, de tipikusan 70-100ezer Ft körül mozog az áruk.
Esetleg nézzetek utána az EU régiós Xiaomi óráknak, amelyikben van NFC. A Xiaomi Payt kell megnézni, melyik bankkal működik.
[ Szerkesztve ]
-
bszotak
tag
Sziasztok,
Túrtam a netet, de egyelőre nem jártam sikerrel.
Olyan aktivitás mérőt keresnék a feleségemnek, ami nem kör alakú (sajnos fontos szempont a forma ), tudja az NFC fizetést, lehetőség szerint van benne GPS és telefonálási lehetőség (de nem eSIM-es).Leginkább az óra funkció mellett hívások és üzenetek jelzésére, fogadására, esetenként túrázás követésére lenne használva (nem kell, hogy tűpontos legyen).
Nekem Xiaomi watch s1-em van, ennél nagyobb tudás nem kellene neki sem.Amit találtam neki (NFC nélküli verziókat), egyelőre a Xiaomi Redmi Watch 4 tűnik befutónak, de ha esetleg lenne a tapasztaltabb fórumozóknak NFC-s javaslata, azt megköszönnénk.
A keret 30-40 ezer körül lenne, drágább órára nem lenne szerintem szüksége. Android telefont használ.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
BagyiAti
tag
Sziasztok, nejemnek vennék egy okosórát/(okoskarkötőt). Fontos szempontok: esztétikus/szép kinézet Alap funkciók (értesitések olvasása), esetleg óralapháttér változtatási lehetőség, nyelv ha lehetséges magyar?! Kerek óralap tetszik neki. Samsung A54-es telefonja van, jó lenne hozzá kompatibilis óra. Nem szereti töltögetni, üzemidő fontos lenne. NFC nem kell, e-sim sem, vérnyomás mérés sem ~50-60Kban megállna jó lenne, de ha valamennyi rákellene dobni, hogy ár/értékben jobb legyen akkor érdekel az olyan ötlet is.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Női órát keresnék, jelenleg talán Band 3 karkötőt használ.
Ezt nézte: ARMODD Prime de nekem kicsit drága (lehet csak a szíj tetszett neki) és nincs túl jó értékelése az appnak.
Nem kell nfc, óráról hívás csak jelezze a hívást, sms-t esetleg social média értesítéseket.
Téglalap alakú legyen és tudjon Magyar nyelven.
Android telóhoz.Mik az ajánlott vételek max. 30k-ig?
Szerk:
Xiaomi Redmi Watch 5 Active esetleg?
Xiaomi Redmi Watch 4 miért kerül kb. 2x annyiba?[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Egy kérdés...
Mi az eddigi tapasztalat, vélemény a huawei Watch GT 5 Pro-ról, akinek esetleg ilyen van? Ár/érték arányban egész jónak tűnik. A konkrét kérdés még, hogy az EKG funkció működik-e Mo.-n, és hogy mennyire lehet megbízható? Van-e riasztás funkciója, mint az Apple Watchoknak, vagy csak manuálisan mér? Előre is köszi!"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz flash- #25424 üzenetére
Tényleg nem nagy kunszt egyáltalán. Én ezt a videót néztem meg, után simán ment. Mondom nekem annyiból könnyebb volt, hogy nem kellett leszednem a kijelzőt, mert azt magától lenyomta már az akksi
Cseréltem már akksit, meg más alkatrészeket Iphone-ban, több Androidos telóban is. Azokhoz képest ez gyerekjáték.
Itt van hozzá való akksi, még szerszám is jár hozzá a cseréhez. De azért érdemes megnézni a pontos típus sorszámát, és úgy rendelni, hogy biztos jó legyen."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
veterán
Múlt hét óta használok egy OnePlus Watch 2R-t, és mivel viszonylag ritka madár a hazai piacon, írok róla néhány szót. A vásárlás aktualitását az adta, hogy tablet mellé lehetett (lehet még?) választani, de igazából én inkább az óra mellé vettem a tabletet, mert a 2R már régóta a célkeresztben van, az Amazfit GTR3 gyatra alváskövetése miatt. Mivel most eleve akciós áron van a OnePlus-nál (80k), sokan igen jó áron próbálnak szabadulni itt az Aprón is az ajándékba kapott példányoktól, érdemes számításba venni. No, és akkor néhány tapasztalat:
- Súlyra teljesen kényelmes, és bár nem túl vastag a csuklóm, nem áll el vészesen. Bár a számok szerint minimálisan nagyobb csak a GTR3-nál, a valóságban ez nagyon nem így van, lényegesen vastagabb az eszköz. Gondot nem okoz, de ingujjba már simán beleakad.
- Üzemidő: ezt elég sok minden befolyásolja, de nagyjából azt kell tudni, hogy a WearOS órák piacán elég jónak számít, papíron. Én a kezdetektől úgy használom, hogy kikapcsoltam a hibernálást, tehát végig SMART üzemmódban megy az óra, nincs használva az RTOS, ezzel sokat vesztek. AoD-t kikapcsoltam, WLAN-t szintén (BT-n megy az óra ettől még tökéletesen), alváskövetés a maximumon, fényerő 90 százalék körül, minden egészségkövetés aktív. Így kijön bruttó 3 nap lazán, és még marad egy kevés az akkuban.
- Töltés: 1 óra alatt feltölthető, 20 százalék >> 90 százalék 35 perc.
- Alváskövetés: bár nincs labor, ahol összevethetném, de tapasztalati úton sokkal relevánsabb az elemzés, mint az Amazfit esetében. Fáradtabb reggeleken az ébredés szám is magasabb, mint pihentetőbb alvást követően. Ezt kerestem.
- Szinkron: a telefonnal (OnePlus 12R) tökéletes a BT kapcsolat, hívások és értesítések jönnek szépen.
Az óra marad, GTR3 megy az apróra.
Ha kérdésed van, írj ide bátran, PM-re nem válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz flash- #25419 üzenetére
Én magam végeztem el pár hete ugynezt a műveletet. Nekem is felpúposodott az aksi, lenyomta a számlapot. Megnéztem a típusát pontosan, Aliról rendeltem egy új akksit (kb. 3500 Ft volt szállítással együtt), majd kb. 20 perc bíbelődéssel kicseréltem. Egy pici csavart kell csak kitekerni, meg pár apróbb alkatrésszel bíbelődni, de kis kézügyeséggel simán végrehajtható művelet. Szerintem magadnak is meg tudod oldani lazán.
Igaz a számlapot még nem ragasztottam vissza, mert nincs hozzá ragasztóm, azt is kell rendeljek."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Vyndree
őstag
válasz Drughi #25420 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? [link] A Samsung Watch 5 tudja a Wireless charging-ot.
Kábelen (usb-c alakítóval) a gyári töltőjével tölthető bármelyik, bár nem sok értelmét látom. Általában 6-7 naponta kell tölteni az órát, ennyit ritkán vagyunk áram nélküli környezetben, a telefon hamarabb lemerül. Túrához ha kell akkor napelem + akkubank opció lehet.
-
Drughi
addikt
Üdv
Van olyan okosóra a piacon (android), ami telefonról tölthető? BatteryShare vagy más opcióval? Telefon töltésmegosztással?
Xiaomi 14T
-
flash-
veterán
ismertek olyat aki végez xiaomi amazfit(bip) okosórában akkumulátor cserét és megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
válasz Chesterfield #25411 üzenetére
Na, sikerült megoldani az S3 OTP fizetést.
Marhaságot írnak az OTP oldalán, nem kell Zipp hozzá.
Mi Fittness is jó.
Az lehetett a "hiba", hogy a pinkódot az appban állítottam be, nem az órában.
Levettem egy időre az órát, majd amikor megint felraktam, akkor kérte a kódot, és ezután már tudtam vele fizetni. -
Met
nagyúr
válasz <Adamsky> #25409 üzenetére
Chat gpt azt írta
Igen, az Amazfit Band 7 lehetővé teszi több ébresztés beállítását. Az óra applikációjában vagy közvetlenül az eszközön több ébresztési időpontot is rögzíthetsz, és beállíthatod, hogy csak rezgéssel jelezzen. Az Amazfit Band 7 egy erős rezgőmotorral rendelkezik, így képes hatékonyan ébreszteni anélkül, hogy hangot adna ki.
Rendeltem is egyet MM-ból, ott most "csak" 11 40020%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
blaca83
őstag
Engem is érdekelne, hogy Garmin Epix gen.2 esetén milyen bankkártyával lehet fizetni?
Az indulást követően úgy tudom, hogy csak a K&H által kibocsátott kártyával lehetett fizetni.Mostanra bővült a dolog?
OTP-vel működik?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Vyndree
őstag
válasz Chesterfield #25411 üzenetére
Szerencsére már nem vagyok OTP-s, annyi maradt meg hogy ott soha semmi nem volt egyerű de legalább drága volt. A honlapjukon leírtak szerint próbáld meg, ha nem megy amin nem lepődnék meg, akkor irány a legközelebbi fiókjuk.
Ha teheted keress egy normális bankot, nem a csak a pénztárcádnak teszel jót vele. -
Chesterfield
őstag
És totál nem értem.
Az OTP linken azt írja, hogy Mastercard kártya esetén a Zepp Life kell.
Most tényleg nem elég a Mi Fitness? -
Chesterfield
őstag
válasz Chesterfield #25408 üzenetére
bocs, OTP Mastercard
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ami tud ébreszteni úgy hogy csak rezeg ... "
Ezt gyakorlatilag mindegyik tudja. Az más kérdés, hogy melyik tudja magától. Úgy értem, hogy nem kell hozzá app, hogy beállítsd az ébresztőt (ez nem tudom szempont-e).
A "csipogás" más tészta. Azt pedig, hogy előbb rezegjen, majd – ha nem nyomtad ki az ébresztőt, akkor – pl. 5 perc után csipogjon, szerintem egyik óra sem tudja.Nekem két márkával van tapasztalatom. A Honor órámon az ébresztőt csak az app-ban lehetett beállítani (ez szerintem gáz), míg a Garmin-on (csak) az órán.
-
Vyndree
őstag
válasz Chesterfield #25406 üzenetére
Xiaomi Pay elég a fizeteshez, melyik banknál vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Xiaomi S3-mal szeretnék fizetni OTP kártyával.
A fitness appban beregisztráltam a kártyát a Xiaomy pay-ben, PIN kód bekapcsolva, de nem sikerül a fizetés.
Odatartom a terminálhoz az órát, rányomok az engedélyezésre, de elutasítja.
Pin kódot nem is kér.Mit csinálok rosszul?
-
Met
nagyúr
Sziasztok,
Olyan egyszerű, olcsó okosórát keresek ami tud ébreszteni úgy hogy csak rezeg.
Semmi mást nem kell tudnia, a telefon hangos ébresztőjét kellene kiváltania.
Akár a telefontól (Xiaomi Redmi 9) kapott BT jel alapján, vagy akár csak maga az óra tudjon ilyet.
Az se lenne hátrány ha be lehetne állítani (akár valami ébresztő app-ban) két ébresztést, az első csak rezeg, a második hangot is ad, ha esetleg nem sikerülne felébredni a rezgésre.Létezik ilyen?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
blaca83
őstag
-
MC Pite
veterán
válasz blaca83 #25401 üzenetére
1 igen
2 Bt. A telefonon kellenek az engedélyek ehhez a connectnek. Egyes retardált rendszerek (pl miui) sok eldugott helyen állítandó ahhoz hogy ez működjön, a normális androidosoknál menni szokott simán.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nem találtam külön "Garmin órás topikot" ezért itt kérdeznék, hátha tudtok segíteni.
Egy Garmin Epix Gen.2.-nek lettem boldog tulajdonosa viszont az üzembe helyezést követően az alábbiak nem teljesen világosak:
1. Spotify applikációt ha rátelepítem akkor az órára tudok zenét feltölteni és bluetooth fülessel futni / sportolni úgy, hogy nem kell magammal vinnem a telefont?
2. Telefon kereső funkció mi alapján, hogyan működik, mert én lakáson belül sem találtam meg vele a telefonomat.
Előre is köszönöm a segítséget.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest