- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azteeek
tag
Sziasztok
Amazfit bip 3 pro és bip u pro között van valami érdemi különbség?
Illetve ebben a kategóriában van-e valami jobb vétel?[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz w.miki #21193 üzenetére
Ezek a kütyük általában az app oldalán buknak el (látványosan. Kevésbé látványosan a pontosságukkal). Neked persze csak ébresztésre kell, szóval lehet rizikózni, de érdemes? A legolcsóbb ha jól látom ~7,5e Ft. Egy szög egyszerű Mi Band 3 pedig 7e Ft (de a 4-es is megáll 10e körül). Ha nem jó (mert nem rezeg elég erősen) vissza tudod küldeni.
" ... mennyit számít az, hogy a vastagsága 9, vagy 11 mm?"
Értelemszerűen minél "laposabb", annál jobb. Más kérdés, hogy ez is szokás kérdése (is). Nekem pl. anno egy Honor Watch Magic is zavaró volt, most pedig egy Garmin Forerunner 255 Music-ban alszom.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz <Adamsky> #21192 üzenetére
Vajon jók erre az olcsóbb névtelen okosórák is kínából? Vagy azok kerülendők?
Q9 Pro GT2
GOKOO SN87
SENBONO GTS3
Illetve mennyit számít az, hogy a vastagsága 9, vagy 11 mm? A könnyű hordozhatóság, viselhetőség szempontjából? Nincs tapasztalatom.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz w.miki #21191 üzenetére
"Arra kell, hogy fel tudjon ébreszteni ... "
Szerintem bármelyik Amazfit/Xiaomi vagy Huawei band, amelyik megtetszik → arukereso.hu
Arra légy felkészülve, hogy nem a telefonon beállított időpontban ébreszt az adott eszköz (legalábbis nekem ez a tapasztalatom), hanem akkor, amit a band app-jában beállítasz.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Vékony okosórát tudnátok ajánlani? Erős rezgő motorral.
Arra kell, hogy fel tudjon ébreszteni, anélkül, hogy a szobában mást felkeltenék.
BT-n kapcsolódjon a telefonhoz, az ébresztő időben pedig rezegjen, és felkeltsen.
Jó lenne, ha a hívást/üzeneteket kijelezné, de nem elvárás.
Pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés, és egyéb szemfény vesztés nem kell.
Sokat nem szeretnék rászánni. 10e körül van valami, vagy azok mind felejtősek?
Lehet itthoni, vagy kínai beszerzés.
Csak vékony legyen, minél kevesebbet zavarjon a karomon.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
axioma
veterán
Azert szerencsere nem minden inzulinos szurja magat minden etkezes elott az adjusztalashoz... a ritkabb mereses szuras helyett is jo, illetve me'g egy elonye van: a (nem napokban hanem min. negyedevekben me'rt) "betanulasi" idoszakban, mit-mibol-milyen kombinacioban-mennyit ehet gond nelkul tippeket egy eleg rovid ido elteltevel vissza lehet me'rni.
[Amugy volt valami SOTE szakdoli, hogy a szurasmentes me'ro" nagyobb eletminoseg-javulast adott a betegeknek, mint az inzulinpumpa onmagaban.]
De mar nagyon off. -
axioma
veterán
felszinkozeli folyadekbol nezne' majd elvileg, nem verbol - letezik sok eve mar amit felragasztasz a karra es 2-3 hetig folyamatosan monitoroz, inzulinpumpahoz lattam olyat hasznalni
annyi a hatranya hogy kesleltetett a gorbe a ver me're'se'hez kepest, emlekeim szerint negyed ora, de ez (foleg a folyamatos meres miatt) nem feltetlen problema -
vilmose33
őstag
-
boz82
tag
Sziasztok !
Van olyan androidos okoskarkötő 30 körül, ami elég pontosan (kb 90-95 %) mér vérnyomást és pulzust ? Pulzust akár folyamatosan is Miket ajánlotok, illetve ha nem ennyi ,akkor melyik kategória ? -
BiP
nagyúr
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Csak hogy mentve legyen a topik....Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Mike81
senior tag
Szia!
Én a nagyobb Watch 4-et jasználom. Igaz hogy 2 nap az üzemidő de nem kell állandóan maxra tölteni zuhany vacsi közben feldobod töltrni és annyi idő alatt pumpál annyit az aksiba hogy elég legyen.
Kipróbaltam én is a Hiawei-t. Egy gt3 pro elit személyében egy S21 plusal párosítva. Apróbb dolgokat leszamítva szépen müködött együtt a 2 készülék. És az igazi óra feeling meg volt -
AnnaJ
friss újonc
Sziasztok, okosórát keresek 100ezer forintig, az alábbiak lennének a fő szempontok:
- android kompatibilitás
- kör alakú
- főként az okosóra funkciót használnám ki, telefon, SMS, messenger, naptár, semmi extra
- aktivitásmérő és sport funkcióknak nem kell nagyon profinak lenniük, de azért tudjon követni egy 1 órás edzést
- méret: max 42 mm
- akksi: bírja több napig töltés nélkül
- sokadlagos szempont, hogy lehessen hozzá eredeti szíjat rendelni (pl sportolásnál ne a bőrszíjat kelljen használni)
Eddig a huawei watch gt 3 elegant, illetve a samsung galaxi watch 4-et néztem, de előbbinek az androidos komptiblitása, utóbbinak az üzemideje nem volt meggyőző. tudnátok ajánlani pár modellt, amire érdemes lehet ránéznem? előre is köszönöm! -
nagysandor79
aktív tag
Honor Band 5/ honor 10
Olyan órát keresek amiben van pontos GPS.kerekpározáshoz lenne használva.
A telefonnal ritkán vagy csak sportolás után lenne párosítva mivel a telefon akksija már nagyon merül ha párosítva van.
Max 20.000ft -
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Kérdesem az lenne hogy melyik márkák azok amik nem IOS platform és valamennyire komunikálnak egy 13 pro max-al? Vagy úgy alapból az ios-el?
Nekem lényegében az lenne a fontos hogy az óra jelezzen ha hívnak vagy jön messenger üzi vahy email. A sport és egészseg funkciók másodlagossak. Viszont valami óra kinézetü órát vásárolnék inkább. Most lenne alkalmam nagyon jó áron veni egy Venu 2 Plus szürke órát, bőr szíjjal. Csak nem tudom mennyire lehet felkalapálni az appot ios-re.
Előre is köszi a segítséget -
Segesdy
tag
Helló mindenkinek!
Nézegettem az előző kommenteket is de nem igazan kaptam választ ezért írok.
Okosórát nézegetek egy ideje de nem sok sikerrel. 50k korul gondoltam költeni rá, ami fontosabb volna.
-42-44mm körüli legyen
-Xiaomi 11T telefonom van, értesítések google naptár stb.
-Always on display előny
-5-7 napot azert húzzon ki, nem ezen messengereznék meg ilyenek tehat atlagos felhasználás, ne kelljen minden pittyenesre a zsebemben turkálni ( meloba, vagy vezetesnél)
Telefonalni tudok e rajt vagy sem... Hát ez a resze annyira nem erdekel igazából.
- Amazfit GTR 2 és 3 at nezegettem, huwaei watch GT3 volt rajtam, kicsit bumszli, de lehet csak megszokás.
Samsung kilove alapból mert sok funkciót nem tudnék használni.
Kör formát támogatom leginkább más nem is jöhet szóba.Erdekelne mi jöhet még szóba amit eddig nem is nezegettem illetve amazfitről vélemeny stb... Muanyag ház mennyire elonytelen az acéllal szemben stb?!
Köszi előre is! Szép napot!
-
anrb
aktív tag
válasz tknof1871 #21167 üzenetére
Nem igazán használok mellkaspántot telefonos alkalmazással (kivéve néha a CascaRun-t BB10-en), ezért nem követem napi szinten a Flow/Beat appok konvergenciáját. Nekem a Flow app csak a BT szinkronhoz kell, ha nem akarom kábellel PC-re kötni az órámat. Nálam a Flow azt írja telefonon, hogy a sebesség/táv adatokhoz location services kell. Ha bekapcsolom ezt (a műholdvevőt), akkor egyből rajzol térképet. Az EliteHRV árazását itt találtam: [link]
A pulzus riasztás szerintem app függő. A Polar appjaiban nincs ilyen funkció, 3rd party app létezik. Polar órákon van workaround (Zone Lock). 7/24 használattal egyébként elég gyorsan le lehet meríteni a pántok gombelemét. -
tknof1871
őstag
Üdv!
A Polar Beat egy telefonos alkalmazás Polar pulzusmérőkhöz. A Flow pedig egy webes/mobilapp szinkronizáló Polar órákhoz és Dashboard felület az elemzésekhez.
OK. Szóval a Flow órákhoz való. Csatlakozott a Flow a H10-hez, de akkor ezt nem kellett volna csinálnom. Most a Flow és a Beat is telepítve van a telefonon és mindegyiken beléptem az accountommal. Most azt kellene csinálnom, hogy installálom a Flow-t és csak a Beat-et hagyni a telefonon?BTW a Flow talán bugos, mert elindítok egy kültéri edzést, tipikusan kerékpározást, és sose rögzítette a megtett távolságot, a sebességet. A Flow alkalmazás térképén sose volt ott a megtett útvonal. Pedig indulásnál a zöld színű számmal kiírt pulzusom mellett a Flow zöld karikában zöld színnel írta ki "GPS".
A Beat alkalmazás mindig rögzítette a megtett távolságot, átlag és maximális sebességet. A Beat app-ban a térképen ott az útvonal.A jobbak pénzbe kerülnek (pl. Elite HRV).
A nih.gov oldalon is pozitívan írtak az Elite HRV appról, telepítettem. BTW nih.gov a Polar H10-ről is pozitívan írt. Több HR szenzorral összehasonlították és kiemelkedő tulajdonságai vannak. Szerintem ez ingyenes app. A Google Play-ben azt írják: Alkalmazáson belüli vásárlások. Nem tudom, mit lehet benne venni. Talán a kurzusokról van szó? Sajnos csak angol nyelvre lehet beállítani. A Google Fit alkalmazással összekapcsoltam az Elite-t, a Zepp-et, a Beat-et + a Flow-t, mert én nem fogom tag-elni a tevékenységeimet. Erre senkinek sincs ideje.
Biztos jó az Elite HRV, csak még nem tudom értelmezni az adatokat. Hogyan használjam?
És még valami. Egyik alkalmazásban se találtam meg azt az opciót, hogy ha a H10 x értéknél magasabb pulzust mér akkor riasszon a telefon. De ezt be lehet állítani valamelyik Polar alkalmazásban, a Google Fit-ben, Elite HRV-ben?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Amazfit Band 5-höz van magyarítás? Mi Bandokhoz találtam, a 6-osra sikerült is feltenni, viszont az Amazfitre nem találok sehol. Esetleg a Mi Band 4-5 közül valamelyik jó lehet hozzá? -
HKorn
veterán
válasz valeno #21162 üzenetére
Garminban futáshoz és biciklihez tudsz edzéstervet kérni (persze gyakorlatok, amiket néhány arra képes óra kis figurával mutatva végigvezet az egyes lépéseken, azok vannak többfélék is) Ez egy adaptív edzés, ami azt jelenti, hogy megadod a távot, mit szeretnél futni, mennyi idő alatt, vagy csak simán teljesíteni és ad egy 12-18 hetes tervet, amin szépen végig is vezet, folyamatosan hozzád igazítva a feladatok nehézségét. Közben mutatja mennyire biztos az edző abban, hogy meg fogod tudni csinálni. 3 edző közül lehet választani, különböző edzésmódszerekkel dolgoznak.
Erősítésre ad videót meg tippeket, de nem teszi bele kötelezőként az edzéstervbe.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
valeno
tag
válasz zsamiatt #21158 üzenetére
Felkészítés alatt kész programtervre gondolok amit ad a szoftver úgy mint pl. az ilyen netes első 5km-em edzestervek és mondja hogy akkor hétfőn erősítés, szerda úszás, péntek erősítés-nyujtas. Figyeli az adott edzés hogy ment és attól függően módosítja a tervet. Remélem így kicsit érthetőbb mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Valaki használ Garmin Venu 2-re védőfóliát? Milyet érdemes rendelni? Félek, hogy nekicsattintom az órát véletlen valaminek és betörik.
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz valeno #21157 üzenetére
Garmin van ra. Mondjuk ez fenix 7 de szerintem az egyszerubbek is szoftveresen ugyan ezt tudjak. Be tudom alitani a medence hosszat, meri mennyit usztal, tav, ido, csapas, edzes intenzitast, elegetett kaloriat, egyes piheno ido, becsult regeneracios idot stb.. Pantal merem a pulzust de tudna az ora is de pontosabb a pant. Mire gondolsz a felkeszit alatt?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Gabis
őstag
válasz valeno #21150 üzenetére
Kezd el... ha teheted társaságban, haverokkal, teremben, szabadban. Ne egy eszköz kelljen a motiváltsághoz. Persze, megértem, hogy jópofa a diagrammokat elemezgetni (aztán, hogy az mennyire valós egy csuklón viselt eszköznél, más kérdés), de mivel saját súlyos edzést, és úszást preferálod, szerintem előbb sajátísd el megfelelően, biztonságosan a gyakorlatokat, legyen meg a rutin... Már azzal, hogy eljársz valahova, tettél egy kicsit. Időt, távot (ha olyan a mozgás) eleinte akár telefonos appal is rögzítheted, ott is vannak közösségek. Nem lebeszélni akarlak, csupán elmondtam az én nézőpontomat.
-
valeno
tag
Ha jól értem meg gondolom azért sokan futásra használják ezeket, viszont azt kifejezetten nem szeretnék (számomra sajnos unalmas így nem is igazán veszem rá magam). Focizás, úszás, beltéri edzés lenne, főleg általános állóképesség, erő növelés lenne a cél.
Egyébként polar és garmin közötti különbségek miben merülnek ki? Főleg tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Polarnál van most akció és a vantage m2 77k-ra jön ki, ahogy látom az elég jó ár az ajánlott típusok között.Gabis: köszi szépen a véleményed! Igazából pont emiatt, amit írsz hezitálok a vásárláson.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Szerintem is érdemes befektetni, mert nyomon tudod követni a fejlődést, meg vannak az útvonalak ,idők, pulzus számok stb
Motivált mások eredménye is igy kíváncsi voltam a saját időmre. Most meg jó vissza nézni pár év után a fejlődést -
zsamiatt
őstag
válasz valeno #21146 üzenetére
minden képen megéri befektetni. Motivál. Tudsz elemezni ha nagyon akarsz, hogy mit csinálsz rosszul stb. Másrészt meg elkerülheted a túl edzettséget. Viszont én inkább egy mellkas pántot vennék és ahoz órát.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
valeno
tag
Igazából pont ezen gondolkodtam, hogy mondjuk kezdőként milyen infókat tud nyújtani, amivel tudok is valamit kezdeni. Egyébként orvostechnika területen dolgozok, szóval érdekelnek ezek az infók, amiket ki lehet nyerni, csak ezek felhasználásához/kiértékeléséhez el kell jutni gondolom egy szintig, hogy érjen is valamit.
Amiket eddig láttam és számomra hasznosnak funkcióknak tüntek:
- beépített edzésterv (ha jól tudom ez van a polarban, többit nem néztem, de javítsatok ki ha nem így van)
-alvásfigyelés/energiaszint is jó lehet
-plusz, amelyik tud okosóra funkciót (fizetés, értesítés)Nekem is mindig az van amit BiP ír, hogy belekezdek, megy ideig-óráig aztán kifullad. Ezért gondolkodom valami helyre eljárni fix időpontokban, ott talán nagyobb motiváció lenne + csapat.
-
BiP
nagyúr
Én is ezen a véleményen vagyok. (hasonlóképpen mindig belevágok, hogy na, mostantól edzek rendszeresen, és ideig-óráig megy is a dolog). De amíg nem áll be tartósra a dolog, addig lehet, hogy felesleges 80-100e-et költeni egy órára.
Aztán ha komolyra fordul a dolog, akkor már több értelme van. -
Gabis
őstag
válasz valeno #21146 üzenetére
Szia! Szerintem költsd inkább magadra ezt az összeget (bérlet, vitamin, ruha stb.) Az ajánlott órák újonnan inkább 100e Ft fölött vannak jellemzően. Azért írom ezt, mivel most kezdenéd az aktív sportolást... sok kérdés és igény felmerülhet a későbbiekben. Kezdeti inspirációt adhat egy ilyen eszköz, de nagy részt kezdetben te is tudod figyelni, számolni a változásokat. Persze ahogyan ezt írtam is... ez az én véleményem.
-
valeno
tag
Sziasztok
Az idei évben szeretnék elkezdeni rendszeresen edzeni és egy okosóra vételén gondolkodom. Korábban nem sportoltam rendszeresen/versenyszerűen, saját testsúlyos edzést preferálnék (crossfit,funkcionális edzés,stb.) és mellé úszást szeretnék elkezdeni/bevezetni alap szinten. Ez kb. olyan, heti 3 edzés lenne.írtam pár ilyen helynek, hogy ők milyet ajánlanának, a következőek voltak:
Garmin Forerunner 255/ Instinct / Garmin Venu 2
Polar Ignite2 / Polar Vantage M2 / Polar Pacer
Egyik ismerősöm pedig a Suunto márkára esküszik.
Elkezdtem utánanézegetni de kicsit el vagyok veszve. Max 80k-t szánnék rá így első körben. Hezitálok még, hogy megéri-e egyáltalán befektetni egy ilyen órába.
Tudnátok esetleg olyan oldalt ajánlani, ami jó review-kat csinál ebben a témában, vagy hogy hol tudnék rendesen utánanézni?
Ezek alapján ti milyen órát tudnátok ajánlani, mik azok amik egy kezdőnek megfelelőek lennének? -
oba
addikt
válasz Azteeek #21144 üzenetére
Kínai óra. Az Aliexpress-en kb. fele ennyiért meg lehet venni. De én ilyen áron inkább valami Amazfit-et vagy Xiaomi/Huawei-t néznék. A vérnyomás és egyéb dolgok amiket "tud" azt el kell engedni. Ha nagyon fontos az neked akkor Galaxy Watch 4 vagy 5, de az nem ez az árszint, és még azok sem pontosak ezen a téren.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Azteeek
tag
Sziasztok
Erről a típusú óráról tudtuk valamit mondani? Milyen minőséget képvisel?
[link][ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz valeno #21142 üzenetére
Szomorú akkor, hogy így elcseszték az évek alatt, bár a többi márka hasonló funkcióiról se olvastam jobbakat feltétlen. Leszámítva a már említett fitbiteket.
Egyelőre most elvagyok a Sleep as Android appel is, a mozgást figyeli a telón, elég érzékeny is mindenre és egész ügyesen kelt is fel. Társ vagy esetleg állat mellett gondolom annyira nem jó már, de nekem ez most beválni látszik. Aztán majd kíváncsi leszek, hogy plusz okoségőkkel lesz-e észrevehető változás. -
valeno
tag
Szia,
Nekünk itthon Honor Band 5 van, amikor megkaptuk 2-3 éve akkor még egész jól működött ez az ébresztős funkció, és nem mindig a beállított időpontban ébresztett. De az elmúlt 1 évben ez változott és az van amit írsz.
Viszont én azt figyeltem meg, hogyha az óra ébreszt rezgéssel az sokkal jobb, mint a telefon ébresztójére kelni, olyan mintha kisebb ,,stressz" érne. Csak van hogy néha kinyomom és visszaalszom, az kellemetlen -
redingitell
senior tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy a ticwatch pro 3 gps órán hol kell beállítanom azt, hogy a gyári időjárás app celsiusban mutassa a hőmérsékletet.
-
D4v3
őstag
Semmi olyat nem kapcsoltam ki, ami kéne a méréshez. Csak netes javaslatokra ki-bekapcsoltam pár funkciót, ami esetleg bezavarhat. Amúgy egyeseknek az elemzős TruSleep kikapcsolása kellett már eleve, hogy az ébresztés működjön legalább valamennyire, ami röhej.
Mindenesetre utánanézegettem jobban és ez a smart wake up tényleg sok esetben marketing duma, de még a mérési adatok is nagyon gyengék és pontatlanok (ahogy tapasztaltam én is), ha rendes eszközökkel hasonlítjuk össze. Szerencsére visszaveszik szó nélkül, de előbb is utánamehettem volna a témának jobban. Feltételezem innentől, hogy ez az árszegmens, márkától függetlenül nem képes megbízhatóan alvás körüli funkciók pontos elvégzésére.
Az első, ami szóbajöhet és kellően pontos az a Fitbit Inspire 3, valamivel többért már. De előtte lehet kipróbálok egy IKEA okoségők + Sleep as Android app kombót, utóbbi tud mozgás alapján elvileg jó fázisban ébreszteni, illetve az égők fényerejét fokozatosan emelni az utolsó 30 percben mondjuk. -
ro_bert17
őstag
Végül hozzá kezdtem akkor éjjel. (Az előző eszközt is zeppel használtam) Egyelőre nem távolítottam el a régi órát, de valójában nincs jelentősége.
Viszont a folyamat során volt valami kérdés, hogy akármilyen szinkronizálást szeretnék, vagy új eszközként adom hozzá az új órát? Nekem az előző volt logikus, gondoltam a fiókom miatt, szinkronizálni akar. Na erre teljesen zavarba került az eszköz. Elkezdte a firmware letöltést, de totál belefagyott.
Kockáztattam, kilőttem mindent, és elkezdtem újra. Akkor már az új eszközként opciót választottam. Így frissített, elindult, egyelőre rendben működik. Az eddigi is megmaradtak a fiókomban.[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Vettem egy Honor Band 6-et, hogy majd jól fel fog ébreszteni, amikor ideális. Egy hete próbálgatom, ki-bekapcsolt TruSleep funkcióval, kioffolt automatikus mindenféle mérések mellett, különböző alváshosszokat beállítva, csak az fix, hogy egy 30 perces (ez a max.) ablakban ébresszen fel. Ehhez képest mindig az idősáv legvégén pontban kezdi az ébresztést, tegnap és azelőtt Deep sleep kezdete után 10 perccel (ugye itt lett volna 20 perce felébreszteni ez előtt), ma pedig konkrét álomszakaszban voltam, amikor ébresztett, viszont az app meg megint csak Deep sleepet mutatott. Ez tényleg akkor így ennyi? Kamu marketing és vigyem vissza még a 2 hét alatt?
-
_NCT
addikt
Sziasztok! Nagy megelégedettséggel használom a Garmin Venu2 órámat. A csuklós irritációt ideiglenesen megoldotta az, hogy "lötyögősre" hagyom a kezemen a szíjat, így nem irritál annyira. Viszont szeretnék másik szíjat rendelni, honnan éri meg? Amazon, Aliexpress, Ebay vagy van olyan megbízható magyar bolt is, ahol lehet Quick Release szíjat kapni nem horror áron?
[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
válasz tknof1871 #21120 üzenetére
Persze. A jobbak pénzbe kerülnek (pl. Elite HRV). A Polar Beat egy telefonos alkalmazás Polar pulzusmérőkhöz. A Flow pedig egy webes/mobilapp szinkronizáló Polar órákhoz és Dashboard felület az elemzésekhez. A H10-zel rögzített track-ből tudsz HRV adatokat exportálni.
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Amazfit bip u pro, illetve Haylou rt ls05 között dilemmázok, szerintetek melyik éri meg jobban? Illetve van valakinek tapasztalata a 2 óráról? Köszi.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
addikt
válasz Memmaao #21123 üzenetére
Köszi a véleményt!
Az omega órák nagyon bejönnek, majd ha oda jutok az életben tuti veszek egyet, valamielyik seamaster vagy speedmastert. Nekem ezekből a moonswatch-okból a mercury vagy a moon tetszik, de nem egyszerű beszerezni ugye. Amennyibe vetted az tényleg nem is vészes még. -
addikt
válasz szpeti40 #21119 üzenetére
Ha a helyén kezeli az ember, hogy ez nem Omega, hanem Swatch, akkor teljesen rendben van! Ez egy igazán jól sikerült homàzs óra! A forma 1:1 moonwatch! Persze megjöttek rá órabuzi csoportokban a károgók, hogy milyen sz@r, 29g, Kinder meglepetés ajándék, a biokerámia kamu, mert műanyag, stb. Azért az, hogy az elmúlt 10 hónapban a mai napig hype kíséri, az a felhajtás,.ami megjelenéskor volt és a tény, hogy a mai napig flipperek üzérkednek vele, mutatja, hogy a Swatch group jó helyre célzott vele és bizony ez az óra része lesz az órás történelemnek. Ez nem egy "filléres" Omega, ez egy drága Swatch ( viszonyítási kérdés). A hesalite kristály (fancy Swatch group név a plexire) az eredeti Omega Speedmaster moonwatch órán is karcosodhat, de nagyon könnyen javítható polywatch krémmel. A tök könnyű, tapintásra selymes, műanyag szerű, de 70% kerámia q gyártó szerint..10 hónap alatt egy hír sincs tok sérülésről. Nem a tok ereszti a színét, az elemfedél bolygó festése, persze ez így is elég balf@sz dolog, de szerintem ezt javítják. Pár eset volt, hogy a gomb lejött, ez bármelyik Swatch esetén előfordulhat, garanciális. Nekem sikerült emberi áron a retail price felett 13e ft beszerezni nekem ennyit megért.
My name is Bond, James... Dean.
-
Kbali
nagyúr
-
tknof1871
őstag
Üdv! Polar H10
HRV érdekel. Van ehhez alkalmazás? Ami értelmes elemzést végez az adatokból.Polar Beat, Polar Flow. Mi az értelme ennek a 2 Polar alkalmazásnak? Őszintén, ezek jók valamire? Nekem úgy tűnik mindegyik ugyanaz. Valami fitnesz app. Mindegyikbe regisztráltam ugyanazzal az accounttal és nem szinkronizálnak.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
-
ro_bert17
őstag
és #21044FR33: köszi a válaszokat!
Érkezett üzletbe fekete gtr 3 pro 60-ért, így azt rendeltem meg. Ebben találom azokat a hasznos funkciókat, paramétereket amelyekre szükségem van árérték arány figyelembe vételével.
Vékony csukló ide, vékony csukló oda, elengedtem a fura kinézet dolgot. Aktivitás, és tevékenység követő eszközként tekintek rá.Vennék hozzá egy-két szíjat esetleg. Bőr, és színes bőrbarát szilikonra gondoltam.
Van erre ajánlásotok ami bevált? Ali?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sajnos ennek is silány a magyar fordítása. A holdfàzisokat már első széria óta fordítva írták át magyarra. Minden egyes frissítés során jeleztem nekik, továbbra is pl. most növő holdat jelöl 🤦 illetve van pár egymásra csúszó írás. Szerencsére az ln4 file könnyen szerkeszthető. Már ez is Mozgás Marci! felszólítàssal keres tétlenség esetén és a holdfàzist is javítottam. A gyári szíj kicsit alacsonyabb, mint ez az instinct solar szíj. Ez jobban elcsalja, hogy magasabb az óra. A mechanikus mutató nagyon menő, szépen mozog. Persze nem éppen a Tissot T touch connect solar svájci szerkezet sebességével, de így se rossz. A Tissot egy nap alatt elment marketplace -en 350e-ert, így igazából azon fél év alatt egy forintot sem buktam. A Solar két és fél év alatt tökéletesen tette a dolgát, és még most is hozza a 20 napot üzemidőben. Most új gazdát keres. A Tissot árából meg vettem egy Swatch - Omega moonwatch mission to Pluto órát meg ugye a tactical-t. Ha elmegy a solar, nem leszek mínuszban.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem úgy értette, hogy az olcsóbb szegmensből (ld. Bip) teljesen eltűnt a transzflektív kijelző. Arra a célra pedig, amire oba keres órát, egy Garmin, Coros, Polar overkill. Szóval sakk-matt.
#21097 Goliat8207
Legközelebb, ha túrázni mentek, akkor legyen mondjuk a te kezeden mindkét óra, és/vagy log-oljátok azt a telefonnal (OruxMaps, Locus). Így talán ki lehet mérni, hogy van-e eltérés, és ha igen, melyik mér mellé. -
Speed_Speed
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy tudtok abban segíteni hogyan kell Xplora zenét rárakni?[ Szerkesztve ]
Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült... Vigyázz az útra, melyre lépsz, mert az élet útja kétes és nehéz. Ha lépsz, fontold meg léptedet, mert visszalépni néha nem lehet!
-
Ernesst
aktív tag
válasz balinthun #21099 üzenetére
Igen, a Galaxy Watch-ok esetében a Samsung Health összesíti az adatokat, tudja, amit kérdezel. Sőt, ha több órád van, a Wearable automatikusan ahhoz kapcsolódik, amelyiket éppen viseled. Legalábbis a Tizen alapú modelleknél így van, WearOS-t nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz axioma #21101 üzenetére
Volt amazfit bip órám, még az első szériás, és szerettem, de valami "komolyabbat" szeretnék. Bár a transzflektív kijelző tényleg nem rossz dolog de sajnos már nem nagyon használják. Én nem a gyári appal hanem a MiBandage-al használtam az órát és abban van opció arra, hogy rezegjen, ha BT hatótávon kívülre kerül. Meg még ezernyi dolgot tud pluszban amit gyárilag nem. Esetleg nézz rá.
bohoc71: thx, ránézek arra is, bár tény, hogy valamiért most jobban tetszenek a kör alakú órák
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
axioma
veterán
amazon.de van meg 50euro alatt amazfit bip S [a used very good ne zavarjon, leragasztott dobozost kaptam]. De nem csak a beszed nem fog menni, de egy dolog sajna nem muxik: bluetooth hatotavon kivul kerulest nem jelzi :-(
De ertesites OK, 2.5 hetente toltom [gps es hattervil. nelkul], de ez ugye a transzflektiv, nem amoled, amiket irtal az meg igen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest