- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Okosórát szeretnék vásárolni. Jelenleg egy Samsung Gear S3 frontier órám van.
Irodai munkát végzek, bringával járok dolgozni (2*25 perc), heti 1 óra squash, néha megyek túrázni, heti 1x újra elkezdek konditerembe járni, és szeretném az alvásomat nyomonkövetni az órával.
Jelenleg egy csereérett 4 éves androidos telefonom van, és eljátszottam a gondolattal, hogy váltanék Apple-re.
A két lehetséges megoldás:
1. Váltok Apple-re, veszek egy iPhone 11 pro-t használtan és mellé egy Apple Watch 6-ot (jó sok pénzért, a mai használtpiacot elnézve összesen kb 300k)
2. Maradok az androinál és veszek egy android rendszerrel kompatibilis nem apple watchot és majd később egy androidos telefont.Az Apple Watch 6 megtetszett nekem. Bár sokba kerül, és a fent megjelölt célra nem feltétlenül szükséges, de úgy érzem ki akarom próbálni. DE(!) még mielőtt eldördülne a startpisztoly, gondoltam megkérdem, hogy van-e értelmes alternatíva, egy igenis említésre méltő versenytársa az Apple Watch 6-nak, ami van legalább ugyanolyan jó (ha nem jobb)?
Ha azt mondjátok, hogy igazából nincs, mert tényleg annyira jó, akkor már veszem is. Ha azt mondjátok, hogy igen-igen, de én a helyedben megnézném ezt meg ezt, mert van annyira jó a maga módján, akkor pedig erősen elgondolkozom a dolgon.
Tudnátok segíteni?Köszönöm!
-
vilmose33
őstag
Olyan nincs sajnos. Megoldás lehet, hogy veszel e-sim-es órát. Gond, hogy csak T-mobilnál van jelenleg, illetve egyszerre fog mindkét eszköz jelezni. Kollégám is így oldotta meg, gazdálkodik is ,félti a telefonját, így nem kell a drága telefont magával vinnie. Illetve van anyagi vonzata is.
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch series 8 GPS
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest