- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Én is ezen a véleményen vagyok. (hasonlóképpen mindig belevágok, hogy na, mostantól edzek rendszeresen, és ideig-óráig megy is a dolog). De amíg nem áll be tartósra a dolog, addig lehet, hogy felesleges 80-100e-et költeni egy órára.
Aztán ha komolyra fordul a dolog, akkor már több értelme van. -
BiP
nagyúr
Mi túlvagyunk az etetés korszakon. Nem használtunk telefont, mert hosszútávon próbálunk nevelni, nem csak az adott napot akarjuk kibekkelni.
Szívás volt, de így ebbe nőttek bele, nem igénylik a kaja közbeni szórakoztatást most sem.
Sok ismerősünk meg megúszós volt, tolta a telót/tévét a gyerek arcába. Aznap könnyebb dolga volt. Most már nem biztos.Ennek ellenére az utolsó bekezdéseddel egyetértek. Bármennyire is tudatosak voltunk, most olyan korszakuk van, hogy ha bepörögnek, akkor aztán megszűnsz létezni, mondhatsz bármit. Kiabálás, verés, jó szó, semmi nem számít. Akkor hagyja csak abba, amikor épp úgy gondolja, nincs sok hatásod rá.
De hogy ON is legyek: most másodikas a gyerek. Terjed az okosóra az osztályban.
Persze a gyerek is előállt, hogy szeretne. Megbeszéltük, hogy nem kap, különben is mire kéne neki, miért szeretne. Kiderült, sima kvarcóra is elég lesz neki.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz tibike8 #20887 üzenetére
Ugyanarról az appról beszélünk?
Mert nálunk teljesen más verziók vannak. Feleségem telefonján 7.1.3 volt, most frissítettem 7.3-ra. Magyar maradt.
Nekünk sose volt 4.4, (igaz, csak szeptember óta van), de talán 6.x sem.(Androidos, a Play áruházban Zepp (formerly Amazfit) )
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Remélem beválik. Én is a GTR2 Sporttal szemezgetek hetek óta, de csak nem akart lemenni az ára (hiába ott az új modell). Black fridaykor meg lemaradtam az akcióról, pedig 28-ért azonnal megvettem volna. (A magyar nyelv hiánya nem gond, meg az app attól még magyar úgyis.)
Utána kezdtem el nézegetni az újabbakat, és akkor láttam, hogy a GTR3 nem jobb, (nekem a háttértár lenne a lényeg, így ki is esett), és a következő lépcső már a GTR3 Pro, de azt meg én is drágállottam.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
GTR3 sima az butított a GTR2-höz képest. Ha jobbat akarsz, akkor GTR3 Pro-t kell választani.
GTR2-ben nincs magyar nyelv (GTR3-akban már van), de van háttértár.
GTR3-ban nincs, azt csak a pro tudja.A sport annyiban különbözik, hogy nem fémszürke a széle, hanem fekete, meg más a szíj. Tudásban ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz BViktor8 #20831 üzenetére
Feleségem GTS2 minit kapott ősszel szülinapra. Ő nagyon elégedett vele. Egyszerű külső, letisztilt felület, könnyű kezelhetőség, és főleg hosszú üzemidő.
Igaz, nem lóg mindig a Bluetoothon (mármint tudatosan), de még sose panaszkodott, hogy magától eldobta volna.
Annyi a hibája, hogy nincs benne magyar nyelv, (a telefonos appban van), de úgy tudom, a 3-as szérián már van. -
BiP
nagyúr
Feleségemnek hasonló igények mentén kerestünk.
IOS helyett Androidos a telefon, de szerintem ezt ma már szinte mindegyik óra jól kezeli.Neki végül Amazfit GTS2 mini lett 26e-ért.
- magyarul nem tud, de a német neki elfogadható volt, úgyhogy németül használja.
- a mobilos app (ZEPP) viszont tud magyarul.
- a többi feltételnek megfelel.Huawei Band 7/Xiaomi Smart Band 7 volt még a listán, de ott meg a médiavezérlés esik ki, cserébe tud magyarul. (a huawei biztosan)
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz Attila2011 #20376 üzenetére
Gts2 vagy gts2 mini vagy gts2e ?
Nem mindegy, mást rud mindegyik. -
BiP
nagyúr
válasz SkiDev #20228 üzenetére
Mi is hasonló vonalon mozogtunk. (feleségemnek valami a kezére első okosórának/okoskarkötőnek a régi analóg karóra helyett,
de sem 100ezret, sem 50e-et nem szánunk a témára). Először pántot néztünk, így Huawei Band 7-ben gondolkodtunk, de aztán úgy voltunk vele, hogy picivel többért már órát is kap, ami megbízhatóbb. BiP U Pro, BiP 3 Pro és GTS 2 mini lett végül a dobogó, és GTS2 mini lett a befutó. (25e-ért). jövő hétvégén kapja meg, úgyhogy tapasztalat még nincs.
A BiP-ek ( ) úgy vettem észre, nem tudnak magyarul - a legtöbb teszt ezt nem vizsgálja, sőt, a magyar tesztek se nagyon említik meg külön. (ami sajnálatos. Oké, a teszterek tudnak angolul, és a kütyüket angolul használják, de az átlagember bizony magyarul akarja használni). Sajnos a GTS2mini sem, de németül igen, úgyhogy bevállaltuk.Majd kiderül, mennyire kompromisszumos, arra, hogy mutassa az időt, lépést számláljon,meg néha pulzust, elég kell, hogy legyen.
-
BiP
nagyúr
Közben mi is nézegettük feleségemmel a teszteket, leszűkítettük 3 példányra.
Huawei Band 7, GTS 2 Mini és Bip 3 Pro.
Már leokéztuk a GTS2 Mini-t, erre akkor szembesültünk vele, hogy nincs rajta magyar nyelv. Így ez nekünk is kiesik. A Band 7 biztosan tud magyar menüt, de ha az órákat lehet magyarítani, az nem lenne rossz. -
BiP
nagyúr
válasz Remiel #20142 üzenetére
Csatlakozom a kéréshez. Feleségemnek keresek órát/karkötőt. Nem kell semmi durva extraság (nfc,véroxigén,500sportmód), csak lépésszámláló, pulzusmérés. GPS nyilván előny. És persze magyar legyen. Mindezt 30 alatt.
Nézegettem a mostani új cuccokat (Huawei Band 7, Xiaomi Mi Band 7 és Pro társaik), de pontosságban lehúzták őket, és a magyar is kétséges.
Okosórából Amazfit Bip U Pro-t néztem, ill. Amazfit GTS2 Minit,Ezek közül melyik a legvállalhatóbb szerintetek? Vagy egyéb ötlet is jó.
(jelenleg Huawei Band 7 és GTS2 Mini felé hajlok)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Tudnátok nekem segíteni? Olyan okosórát keresek futáshoz, (lehetőleg minél olcsóbban), ami tud GPS-t (és utólag telóra másolni a méréseket) és Bluetoothon keresztül zenét lejátszani. A lényeg, hogy nem akarom magammal vinni a telefont.
Egyéb funkció nem érdekes, külalak sem annyira fontos, csak futás idejére venném fel. -
BiP
nagyúr
válasz Laslow #16737 üzenetére
Az mennyire opció, amiket mostanában hirdetnek iskolakezdés kapcsán a mobilszolgáltatók? Igaz, gyerekeknek, de olyan okosóra, aminek az egyik fő lényege, hogy 2 számot lehet rögzíteni, és azt fel tudja hívni az óráról.
https://www.telenor.hu/mini
https://www.vodafone.hu/mobiltarifak/family/kid-gyerekora -
BiP
nagyúr
Sziasztok,
Alkalmi futáshoz (heti 1-2-3 alkalom) keresek valami fitness karkötőt.
Nincsenek nagy igényeim, a lényeg, hogy magát a telefont ne kelljen magammal vinnem futáshoz.
De ehhez kellene bele:
- valami használható GPS. Otthon utólag majd szinkronizálom.
- 1-200 mega tárhely + zenelejátszási képesség telefon nélkül, Bluetooth fülhallgatóval.
(üzenetkezelés, NFC, google pay, stb. nem kellenek/nem fontosak)Létezik egyáltalán ilyen karkötő, vagy az önálló zenelejátszás csak okosórában van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest