- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
válasz sutatokisr #12537 üzenetére
sziasztok! na az engem is érdekelne... a coros pace 2. a tesztek szerint eléggé pontos és nagyon baráti ára van. sajnos ahogy látom euban nagyon hiánycikk lett...
esetleg valakinek tapasztalata?Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
ritka szutykok a gyártók... ami kisebb és normálisan néz ki, illetve a tudásánál sem kell megalkudni annak piszkosul megkérik az árát... én is gps-s karkötőt vagy kisebb órát keresek, mert vékony a csuklóm. de egyébként szép darab a polar
nekem a garminban a vivoactive hr+ és a vivoactive 4s tetszik. használatra meg az instinct, csak az meg nagy. a telefonon felvétel meg zene nem érdekelne. inkább csak sport meg pulzus mérés lenne. pár tesztet olvastam és vannak amik elég pontatlanok, vagy gps-sel alig mennek el egy edzést[ Szerkesztve ]
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
köszi Mindenkinek, újramérem magam
igazából nekem is a gps talán a legfontosabb mert bringára akarom használni. no meg azért néztem kisebbeket mert akkor kosár közben is tudnám hordani csuklószorítóval
dcrainmaker-en olvasgattam teszteket, az idő és pontosság miattEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
válasz vendingo #12709 üzenetére
én is hasonló órát keresek, ami kicsit szolidabb méretű... amik szolgáltatás szempontjából tetszenek azok mind tényleg taktikai minőségűek, amik külsőre azokból meg mindig hiányzik valami
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
válasz sutatokisr #12743 üzenetére
én várom majd a sorokat jókat olvastam róla... csak elég kevés helyen elérhető, illetve a coros app tapasztalatokra is kíváncsi leszek
más: amin még most agyalok, a huawei band 4 pro. annak milyen gps üzemideje lehet? látok jópárat eladót, és árban is elérhető. mindig oda érek, hogy mind hatalmas órákat látok és nekem inkább valami vékonyabb kisebb óra-karperec kellene. persze most karácsonyig megvárom a xiaomi mi watch-ot meg az amazfit gts 2-t is. ezekről is biztos lesz tapasztalat[ Szerkesztve ]
-
nexus6
aktív tag
válasz sutatokisr #12751 üzenetére
esetleg privátban megírod honnan sikerült rendelni? én pont egy ebay licitről csúsztam le, ahol a normál bolti áron 200 euro lett volna...
-
nexus6
aktív tag
válasz ChoppR #13053 üzenetére
én is még várok, most novembertől lesz itthon is a xiaomi mi watch, illetve november 3-án jön a honor band 6, és még várom az amazfit gts 2-t is, hátha ezek valamennyire pontosak (HR, GPS) lesznek és az áruk is normális lesz . ezeket megvárom, illetve a fekete pénteken is szoktak akciózni rendesen
-
nexus6
aktív tag
sziasztok! egy ideje nézegetem a piacot, és eddig meg voltam elégedve a garmin eszközökkel... most is vacillálok egy garmin instinct 2 és forerunner 945 között. Olvastam hogy hamarosan jön a forerunner 955, de gondolom annak is majd horror ára lenne. A fenixeket is néztem de abból is a 7 drága, a hatos szériából meg a pro verziók jók. kb max 120-130-at szánnék rá, amolyan hobbista sportokra (kosár, kerékpár), geocaching támogatásra, túrázásra használnám.
-
nexus6
aktív tag
válasz Melorin #19207 üzenetére
néztem azt is, csak annak is vannak hátrányai (térkép, explore app hiány, üzemidő). pont ez szokott lenni a bajom amikor keresek, hogy mindig van olyan funkció ami szerintem kellene, de az nincs amilyen órát nézek. vagy van, de horror drága. lásd egy fenix 7. anno néztem a vivoactive 4-et is, az is nagyon tetszett
Hkorn #19202
használtan (még garis is) láttam pár fenix 6 prot vagy 945-t, csak az instinct 2 szerintem jobb lehet érzékelők terén ezért is hajlok feléEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
köszi a visszaigazolást, én is így érzem... vannak olyan funkciók amik jól hangzanak, de sosem használnám (pl. zene: azt mindig telefonról hallgatok meló közben is, de kerékpáron nem ajánlott), a térképes navigáción agyalok még, mert a 945 és fenix tudja, de olyan kicsi képernyőn alig látni valamit. erre régen olyan jók voltak az etrex vagy gpsmap eszközök
néztem az instinct solart is, csak az i2 kicsit vékonyabb. először az i2s-t néztem mert vékony a csuklóm de az egyik boltban néztem hogy az még nekem is kicsi, így jó lesz az i2 vagy i-solarEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
itthon nem is láttam sehol a 945 LTE verziót... ahogy olvastam dc-nél hogy jó pár garmin termékre van akció odakinn... itthon nem igazán, bár a 370 Ft-os dollár sem jó ómen
-
nexus6
aktív tag
azért én egy ilyen zöldet elfogadnék
[link]
meg megnézem DC reviewt is, mert tetszik a mutatós óra, jól menne a fortisomhoz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest