Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
Becenick #11242 üzenetére
Igen, ezzel így voltam én is, Bip-ről indultam el, jött a GTR meg a hatalmas csalódás, aztán jött a Honor MW2 és bódottág van. Van egy frankó órám, ami teljesen megállja a helyét hobbisportban és hordhatom minden környezetben és nem került százezrekbe. Szerencsére nálam Strava nem játszik így könnyű dolgom volt.
-
HKorn
veterán
válasz
Becenick #11240 üzenetére
Ez pontosan így van, sajnos Strava miatt Huawei vonalat kilőheted, pedig szerintem hobbisportra tökéletes és még irodai környezetben is megállják a helyük, ellenben Garmin futóórái nagyon sportóra kinzetűek, nem biztos hogy inghez felvenném. Ha valaki tudatosan edz, edzésprogram alapján, netalántán versenyekre készül, annak kellhet egy komolyabb Garmin/Suunto/Polar óra, de ezeknek az áruk is profibb. Amazfit vonal pedig szerintem instabil, GTR-el az élen. Stratosról általában jókat hallani. Amazfit app is jóval gyengébb a többiekhez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest