- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
menni megy, számol majd valamit, ebben egész biztos vagyok. de ne ezzel akard lemérni az edzésed vagy a meccs intenzitását. mármint a megtett lépésekkel az asztaliteniszét.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
miután anya tök heppi a honor band 5-tel, a gyerek is kitalálta, hogy neki is kell, hozza ezt a húsvéti nyuszi.
követelmények: bírja az úszást, legyen képes mobiltelefon nélkül is üzemelni, amennyire lehet, és ne vonja el a figyelmet a tanórán, mert nem akaorm, hogy ezt nyomkodja tanítás alatt.
a két jelölt a garmin vivofit jr. 2 és a fitbit ace 2. melyiket ajánljátok? van esetleg tapasztalat vele?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
sziasztok,
fiam számára keresnék okosórát.
kritériumok: önálló gps, sim/esim, 2/3/4g, vízálló (mindenféle víz, beleértve az uszodait, édes és sósvizet is) 5 atm.
kétpálcás kinézet előny, nem dicsekedni kapja. emiatt apple kizárva.
semmilyen okosfunkciónak nem kell rajta működnie, kivéve a google family linket és a gps-t.
lehet karkötő illetve hibrid óra is.köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest