- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
egy ilyen esetleg barhol a szolgaltatoi ora utan?
-
JMP
kezdő
Homewizard watermeter amit keresel! LINK!
Nekem is azzal van mérve, nem támogatja ezt a típust de sima gyorskötözővel felfogattam és remekűl működik azóta is. A képen csak a keret felfogatása van.
Én még tavaly rendeltem akkor csak egy felfogatási lehetőség volt a keretnek, a mostaniban elméletileg több felfogatási lehetőség is van ahogy néztem.
HELP LINK! -
4D4M
senior tag
Gyártói Reed relével. Vagy harmadik féltől származóval mókolva.
1 impulzus = 10 liter
(A jobb felső sarkában lévő takaró elemnek elvileg ki kellene jönnie roncsolásmentesen) -
its_grandpa
tag
>> ez fürdőszoba ....
OOOPS, tudtam én,hogy van még valami fontos.
A kapcsolóid vélhetően 102-esek (kétpólusú) fázist és nullát is bont egyszerre.
Az okos kapcsolók azonban egypólusúak (101) ezért a nullát direktbe rá kell kötnöd a fogyasztókra mert az egyértelmű, hogy a fázist szakítod meg.
Innen azonban a fürdőszoba szerelése nem szabvány szerinti ! -
JMP
kezdő
Ez jó cucc, viszont arra figyelj ezt nem tudod úgy befogatni mint a mostani kapcsolókat. Neked most két szárnyas karom feszíti a kapcsolót, és ennek amit linkeltél doboz kell ahova befogatod a kapcsolót. Én is vettem egy darabosat de nekem se volt pont ott szerelődoboz a becsületes neve.
Link:
Amit néztél bővebb kivitelben:
Bseed -
its_grandpa
tag
>> amit linkeltem, ahhoz nem kell felhő
Minority Report -> BSEED Zigbee 1/2/3Gang Touch Light Switches 1/2/3Way Tuya Smart Life Alice App Control ...
Te vagy döntési helyzetben. Megveszed 14-ért a kínait (nekem ennyit mutat az Ali belépés nélkül ) vagy 3* n-ért a a Sonoff-ot, ami azért magasabb rendelkezésre állás, mert egyesével cserélhető.
-
its_grandpa
tag
>>A szerelvénydoboz nincs 5cm ...
Mert vélhetően nem az, hanem kötődoboz, ami csak 45 mm mély. Megtréfált a villanyterelő ?
A vezetékelést nem értem, miért van ott ennyi nulla (kék) ? Kétpólusú kapcsoló csak vizes és kültéri áramkör esetében szükséges.
Amit linkeltél az Tuya-s és mi többen nem szeretünk felhőn keresztül villany kapcsolni (meg mást sem).
Azért írtam a #54863-ban nulla nélküli eszközt mert általában a kapcsolókhoz nem vezetik oda.Viszont a kép szerint neked ott van, tehát tehetsz be pl. Sonoff ZBMINIR2 Zigbee 3.0-t (gateway van ?).A fizikai elhelyezést a fal vastagsága korlátozza, ha megvan 10 cm akkor lapos véső, vídia fúró, etc. mert ki kell mélyítened a dobozt.
-
its_grandpa
tag
Sonoff ZBMINI-L2 nulla nélkül, csak fázisvezetékkel működő Zigbee 3.0-s kapcsolórelé, 3db.A szerelvénydoboz 6 cm mély, a Valena kapcsoló 21 mm, a ZBMINI 18.4 mm, el kell férniük a Valena mögött.
A ZBMINI-L2 relét a fali kapcsoló mögé kell beszerelni, és a min. 3W teljesítményű lámpa kapcsolására alkalmas, max. teljesítménye 6A. Működéséhez nincs szükség villodzásgátló modulra.
-
vampire17
addikt
En ilyet hasznalok. Siman raraktam a lakatfogot a villanyoratol a kismegszakitok fele meno fazis kabelre.
-
Vodike
tag
Ezen az órán nincs P1 port. Shelly 3EM sem kell neked, mert csak 1 fázisod van. De ettől még marad lehetőséged, csak a kismegszakító szekrényben kell szerelned. Van okosotthon rendszered vagy valami olyasmi kellene aminek van egy appja és kész? Legalább 3 megoldást tudok még, csak kellene infó, no meg szerelni a kismegszakító szekrényben.
-
Dancorleone
csendes tag
Én is hasonló gonddal küzdök, ezért van némi rálátásom.
Habár a com kábel egy fal közepén jön ki, az a kábel is valószínűleg a kazán belsejéből jön, márpedig ott lennie kell 220V -nak.
Lehet, hogy kirángatnám azt a kábelt, levakolnám a lyukat és a kazánon belül oldanám meg egy relével, amit aztán vezérelsz. Amiket linkeltél sem rossz, de a kábelhez köt. -
tototos
addikt
Ha sima Q7 akkor ott lennie kell áramnak is. Egy lehetőség, hogy lecseréled valamint okos termosztátra amihez van lokál HA hozzáférés. Másik, hogy a termosztát után beraksz egy okos relét, mondjuk egy shelly-t és azon keresztül vezérled a fűtést, a termosztátot meg meghagyod a shelly bemenetére kötve így ha nincs neted vagy okosotthonod akkor a Q7 tudja kapcsolni a fűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest