- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
kis.zsolt #40987 üzenetére
12.2.0-ás tasmota volt rajta, de hiába próbálom a gombot nyomogatni vagy ki-be dugni a konnektorba, továbbra sem sok életjelet ad magáról. Hogy konkrétabb legyek, bedugáskor egyet villan a zöld led és ennyi. Se AP mód, se egyéb led működés.
Amire gondolsz, azt már linkelték nekem kicsit feljebb: [link] Én ezt nem állítottam el, csak a kalibráláshoz való dolgokat piszkáltam, tehát ez elvileg engedélyezve van.
Mindenesetre köszi a tippet!Degeczi: hogy tényleg érdemes-e letiltani azt nem tudom, mindenesetre nekem most jól jött volna egy ilyen könnyű helyreállítási lehetőség.
Azért nekem az elég szar hálózatnak tűnik, ahol 1 perc alatt 6-szor elmegy az áram.amargo: nekem is nagyon hasonló van, bár a pontos típus nem látszik rajta. Sajnos már tavaly is 20k körüli áron ment a dolog, igaz a 3/4"-os. De teljesen jól működik. Ugye erre mondtam, hogy azért némi difi van a 2 mérő (vízmű vs saját) között, kb 2-3% az eddigi tapasztalat alapján. És közben valószínű, hogy a tényleges vízhasználat valahol a 2 között van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest