- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Van nalunk egy uj mozi. Ipic. Nekem uj, mar vannak par eve es a baratunktol kpatunk ket mozijegyet, hogy menjuk el a zasssonyal. Nagyon allat, kenyelmes full recline fotelek. Masfelszer olyan szeles mint az atlagos szek, dupla kafa es kettesevel vannak rakva kozruk lepcsonyi hely. Van kaja es ital, pincerrel, etlappal. Nagyon jo kis elmeny volt, de nem olyan, hogy az ember minden hetvegen odamegy. A ket mozijegy $56 mig kaja/ital (alkohol) meg $74 volt meg. Szoval baromira nem olcso, de nekem nagyon bejott.
kb olyan lehet mint itthon a vip termek.
-
mark!
őstag
simán, sőt, ha raksz bele algalapot meg lazacot (meg azt a kenceficét amit raknak a sushiba) akkor egyből sushit is csinál. fel is szeleteli
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Mint olcsó létezési támogató, rizsfőző beszerzésén gondolkodom.
A háztartási topicban már utánaolvastam, de kérdésem ebben a topicban inkább az lenne, hogy nektek van-e, használjátok-e, mennyire lenne jó nekem a legolcsóbb kis adagos, lehet-e benne kevesebbet is megcsinálni, illetve hogy a főző megy addig, ameddig le nem állítom, vagy leáll automatán a legalacsonyabb árkategóriában is?Köszöntem a válaszokat előre is, habár a normális rizs ára annyira nem baráti, mint a legolcsóbb szemété, de na, hátha a tésztafétisem spagetti irányultságából kitérhetek ezzel egy kicsit.
a tészta jó
-
mark!
őstag
Nekem meg nem nyújt annyival nagyobb élvezetet egy drága sör, amennyivel többe kerül.
Nagy kedvencem a belga Leffe, de az nekem már drága, pláne hogy kisüveges. Azért napi fogyasztást nem lehet drága sörökkel fedezni
Most (fenét most, majd négy után) megyek teszkózni, de most a krusovicére pörögtem rá. Az első csehországi sörélményem ahhoz köthető, így most nosztalgiázni fogok és este összeöntök felesbe egy világost és egy barnát. Csak kunyerálnom kell majd korsót az étterembe megint.De ha tehetném mindig csak Eggenberget innék. Sajnos nagyon regionális sör, így nem mindenhol kapni, de az annyira fini élesztős, tényleg mintha kenyérbe harapna az ember.
Németsörbe a Radeberger az akadásom, de az sincs országosan ha jól vagyok tájékozódva.
De beszéljünk inkább
a hüvelygombáróla kofoláról.
Ittatok? Szeretitek?áá

fater hetiszinten jár ki szlovákiába, és mindig hoz egy 6-os pakkot
(el is fogy 1 hét alatt
) most a téli különkiadásra vagyok már kíváncsi.
meg kinti ismerős mondta, hogy nagyrészt mindenki cocát/pepsit issza, mert a kofola nem egy elegáns ital, kertipartikra, bulikra való. (esküvőn voltunk, és furcsáltuk hogy nincsen)
csak hidegen, sültekhez
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
és még kecskepörit se ettek?

Más kérdés. Szerintetek mit érdemel az a szomszéd, aki vasárnap reggel 6:20-kor bútort tologat, és valószínűleg takarít?
Nagyon a f>szom tele van már, hogy bárhol vagyok, sose hagynak aludni...
Tudom, családi házba kéne költözni, de arra meg nem volt pénzem...nálunk szomszéd minden reggel pontban 5:00-kor aprít egy kis fát a stihl-el. szereti mindenki, hogy rohadna meg

-
mark!
őstag
haveroméknak a kedves digi aztmondta, hogy kimennek ők, jövőhéten, vagy +2k-ért ma vagy holnap. mi a szar

jönnek azok, csak mégtöbbet kell fizetni.
attól is többet. -
mark!
őstag
Rádió 1. A hírek helyiek, a műsor központi. De a hírek is központosított valójában, csak helyiek mondják be.
Azt például reggel minden negyedórás blokkban elmondták, hogy a focicsapat mekkorát játszott, és hogy úristen a foci, hogy az nb3 vagy 4 mekkora játék és hogy szűzanyám a foci, csöpög a nyál. De arról hogy a kosárcsapat nb1b-ben első szezonnyitóján nyert a Tiszaújváros ellen, arról egy kikúrt betű nem esett.
Hát hiába, a kosár nem nemzeti sport, felcsúton pl. nincs is kosárpálya.pedig mennyivel jobbak lennénk, ha kosárba ölnének ennyi pénzt

csomó ember szerint szar sport, de jobb a focitól, valahogy nézni is jobb, nem csak játszani. -
mark!
őstag
Teljesen mindegy, mar az itteni 1000 dollar is vicces. Arra varok amikor verge kijonnek olyan telefonnal ami kivaltja a laptopomat. A viziom, hogy a telefont radugod egy kis dokkolora, arra kotod a monitort es kesz maris van egy geped. MS mintha probalkozott volna ezzel a Win 10 telefonokkal, de elhalt a dolog. HPnek van valami megoldasa, de azt ceges userekre szabtak.
note8+dex

-
mark!
őstag
Valaki mondja már el nekem, mi értelme van az olyan 220V-os hálózati elosztónak, amibe átlósan kell bedugni a villásdugót? Vagy hosszában. Beteszel egy derékszögben hajtott kábelt vagy valami adaptert, és rögtön lefog egy aljzatot pluszban.
Ezeket meg úgy kell vadászni, este egy Tesco Extrában nem is volt ilyen elrendezésű.
a belső oldalán vannak azok a bigyók, na azok miatt. sokkal vastagabbnak kéne lennie a falnak, hogy mind2 oldalon elférjen, ergó hoszabb is lenne.
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
rossz topikba raktad be, azzal volt itt a gond. legközelebb a nők, nőügyek topikba rakd az ilyeneket.
-
mark!
őstag
Nem értem, mi a gondod, pozitív dolgokból kijárt neked rendesen az utóbbi időben. Volt az a pozitív terhességi teszt, például.
p
ez már fáj

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Az a kisebbik kiscsaj suliba járós cangája (volt tavaly, egyelőre alábbhagyott az érdeklődés - persze még csak 2-3 hete megy a tanév).
ZedMester: Szerintem az egyik legjobb szín neki, főleg fehér tetővel. Még a két fehér csík hiányzik a motorháztetőről. Ennél már csak a cooperzöld szebb (csíkokkal, persze), meg a jcw-szürke a piros-fekete dizájnelemekkel.
p
uhh a zöld jcw

milyen ország egyébként?
szerk: problem solved, már látom hogy német, mkk-ról lerí

-
mark!
őstag
Nope. Nem is lesz, maradok Cooper-fan. Csak ez most piros. Tudom, buzis.
Csak címszavakban: 2014, 22k km, 1,5l, turbó, 3 henger
, 136LE. Elég jól fel van extrázva, meg elég jól is megy. Ez már az utolsó verzió, pont 2014-ben volt a váltás, elég nagyot sikerült ugraniuk felszereltségben, komfortban, és összhatásban. Ja, és ez már saját fejlesztésű motor, nem a rosszemlékű pözsó-örökség. Már csak az a bánatom, hogy ritkán kapom meg az asszonytól.p
ahhj, egy ilyen cooper kéne nekem

szép autó még így pirosban is. -
mark!
őstag
ez azért durva volt, de ütött
-
mark!
őstag
Szerintem en majd tudom, hogy mi erdekel, es hogy mi alapjan hozok donteseket.

Persze, en meg megfikazom
. Pl. nekem tovabbra is fura a profittartalom alapjan probalni kifogast keresni, mikor csak siman nem erdekel. A drogdileres parhuzammal fogast keresni meg mar teljesen gaz. Ez csak sima showbusiness szerintem, nekem sokkal inkabb pl. szigethez hasonlit, sot, az igazabol gazabb, hogy mar program nelkul is aruljak a jegyet. De az biztos, hogy boxnal senki nem kerul olyan fuggo helyzetbe, hogy mar az anyjat is eladja, szoval nem all meg a parhuzam.azt te csak hiszed hogy nincsenek boxfüggők
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Evtizedek ota 100-200 millio egy merkozesen a penzdij? Milyen kuzdosportoknal? Gondolnam semmilyeneknel.
A tobb szovetseg meg csak szegmentalja a piacot, attol az egesz boxpiac nem lesz nagyobb, mint a motorsport, vagy akar a foci. De akkor mondok masik analog esemenyt, NBA bajnokcsapat megmerkozik az NHL bajnokaval, akar kosarban, akar hokiban. Ezt 10-szer annyian neznek, mint a dontot?
azt képzeld el, super bowl és foci-vb döntősei játszanak egymás ellen. nem tudnák hol megtartani azt az eseményt.
-
mark!
őstag
Üdv!
Nem találtam McDonalds topicot.
Nem tudja valaki, régen úgy emlékszek, a shake-hez (eper, vanilia) ilyen vastag szívószálat adtak.
De még nagyon régen.
Évek óta agyalok rajt, h nem jól emlékszem, és az nem a Mekiben volt, vagy valóban sokkal vastagabb volt?Utálom amúgy, h behorpad a homlokom, mire megiszom a poharat.

burger kingben van vastag asszem.
vagy van egyszerűbb megoldás:szivószál ki, tető le, azt lehúzod úgy
-
mark!
őstag
miben jobb?
bevállalta a boxot egy visszavonult boxoló ellen, box ringben, box szabályokkal. 7kört bírt, és utánna is állta a sarat. ha a bíró nem fújja le, ki tudja mi lett volna.
kéne játszaniuk pár hónap múlva egy visszavágót, mma ringben, mma szabályokkal. hidd el, haza pályán szétkapná

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
nem sokára a nyílt utcán fog parkolni a verdám tartósan, székes fővárosunkban. arra gondoltam veszek bele egy kormányzárat vagy vmi ilyesmi. az ilyen <10K forintosak érnek valamit?

idő után kapsz úgyis kerékbilincset
-
mark!
őstag
Sziasztok!
Kb. 10 perce kaptam egy telefont az exemtől. Nagyjából 1,5 hónapja szakítottuk meg teljesen a kapcsolatot. Most kiderült, hogy terhes. Ő fel akarja nevelni a gyerekét. Én erre annyit mondtam, hogy elfogadom a döntését de részemről inkább el szeretném vetetni. "Majd a bíróságon találkozunk"-kal rámbaszta a telefont. 17 vagyok. Mi a k*************-t csináljak?!

(2évvel vagy idősebb tőlem, barátnőm se volt még
)
ilyennel sztem nem tudsz mit csinálni, bírósággal meg könnyű fenyegetőzni. elmúltatok 14 évesek, azaz korlátozottan cselekvőképesek vagytok. elítélni nem fognak, nem lesz ebből dutyi, de nagyon nem is tudnak érte megcseszni. -
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Csukd be az ablakot, és a padlón szórj szét ízlés szerint néhány páramentesítő tasakot.

ablakokat becsukni?
túl casual ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mark!
őstag
a mai nap leghülyébb kérdése ami megfogalmazódott bennem: tud valaki franciául?

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
csak hogy valaki negatív is legyen én kb. 3.5 hónap alatt kaptam meg az adókártyámat, ami alapból egy felesleges valami szerintem, ahogy a tb kártya is, de ez most más történet

remélem mindenki kiélvezkedi magát aki a forróságot szereti és 1 percet sem tölt árnyékban
tegnap a szomszéd kifeküdt ruhában napozni és egy olyan 10 perc múlva így félhangosan: rohadtélet, már megint rajtammaradt a ruha

-
mark!
őstag
valaki tud valami infót erről a leállásról? egy jó 15percig elérhetetlen volt az egész lapcsalád.
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Szerintem azert nem lenne rossz, ha azt a savanyu, fojtogato dizelfustot nem kellene szagolni a varosban.
Erosen rakkelto, hangos es budos. Nem varosba valo.
a dízel hangos?
nem hallottál még elektromost
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Valaki véletlenül nem szokott gyömbérteát csinálni rendes gyömbérből? Letudná írni, a menetét?

-
mark!
őstag
Más meg biciklit. Vagy horgászbotot. Vagy egy garnitúra alufelnit. Vagy egyhetes tunéziai utazást. Vagy mellnagyobbítást. Vagy mittudomén, mit még. Fura emberek vannak, na.
p
És aki elveri az egészet gumimacira? Vgay gumibogyószörpre?

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Én szerintem egész jól haladok. 533nap, 0kitiltás, tudtommal 0figyeomeztetés, ha így haladok lesz egyedi arcképem jó gyorsan

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
sztem az überelhetetlen sztori az, hogy ismerősnek küldtek emailt, hogy betöltötték a helyet, köszönik a jelentkezést. őt vették fel. addigra lejárt a próbaideje

Nem, az überelhetetlen sztori az, amikor egy *khmm* butuska osztálytársamnak mondta a tanár, hogy ragozza el a muttert (poénból mondta!), az meg elkezdte hogy ich mutte du muttest. Há' tanár úr bevágta neki az egyest
-
mark!
őstag
Inkább i5. Nálam Mo-n van egy ilyen 6910p. Nem mondom, hogy használhatatlan, de sajnos bosszantóan lassú tud lenni. Operát használok rajta Win7 alatt, ha már megy egy-két torrent is, akkor gyakorlatilag idegölő tud lenni egy-egy oldalbetöltés. A mai világ csodaszép erőforrásgazdálkodása sajnos eléképesztő módon gyilkolja a nem új generációs hardvereket. Épp a napokban csodálkoztam rá, hogy az Atomos (3740) Dell Venue tabletem, ami egy éve még teljesen használható volt, Win 10-zel, Edge-dzsel, 2GB RAM-mal gyakorlatilag már nem alkalmas böngészésre. És nem csak úgy nem, hogy lassú kicsit, hanem konkrétan perceket kell időnként várni egy 444 címlapra, ráadásul a lagoló megjelenítés mellett érintőképernyőn gyakori a mellékattintás, ami megint durván perces várakozáshoz tud vezetni. Jó, ez is gyakorlatilag két éve megvan már, és akkor sem volt erős cucc, amikor vettem, de akkor is hihetetlen, hogy ennyivel erőforrásigényesebb lett a sima böngészés. Core 2 Duo procikkal ugyanezt látom sajnos...

Mindeközben az iPhone-om mára már ugyancsak nem túl acélos hardverével tökéletesen mennek a nem mobilos oldalak is. Ja, hogy ott nincs flash, meg egyéb kutyám kínja, mert azokat nem tudja megjeleníteni...
Szerk.: A hatlapos finom süti, szeretem!
p
Látod. És ezek után szarozzák le az almásokat. (Nem itteniekre gondolok!!) I4s még ma is egy használható telefon, a korához képest tűrhető sebességgel.
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Sajnos ez valós a mai oktatásban, én is 3x érettségiztem, közép, közép+, -> szintemelő (emelt szint). Közben azt nem nézik hogy adott szakirányban már lassan 6 éve dolgozom/melózom.
Hirtelen azthittem a legyes hsz-re valaszoltal

-
mark!
őstag
Ha szabad kérdezni, Tirexi-t valaki innen fórumról ismeri? (Ha ez tabu téma, nyugodtan töröljötek a hsz-t,
) -
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Valaki nem gondolt még arra, hogy Pestre kellene egy lámasimogató? Mert ma törin azon járt az eszem, hogy mekkora biznisz van a lámákban. Elvégre a lámákat mindenki szereti
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Jelenleg egy sajtos ruddal kuzdok, eselyes, hogy a gaztuzhely suto resze nem igazan tartja magat a beosztashoz, mert 15-20 perc helyett mar 30 percet volt bent a szerencsetlen tepsi, mikor kivettem es meg mindig nyers volt a teszta kozepe, szoval raduplaztam a kovetkezo adagnal, mar csak egy joizu karomkodas hianyzik a muvelet vegerol..
Na, az jó finom
Képet raksz majd ki róla? 
-
mark!
őstag
Crytec. A sutemenyes kerdesed hasonlo a ropoladehoz
-
mark!
őstag
Hogy mennyi baj van a lányokkal... Osztálytársam most öntötte ki nekem a lelkét, én meg csak szomorú smilekat küldözgettem, mert a csét nemlehet otthagyni ugye. Most olyan bunkóparasztszarnak érzem magam. Persze tudom miről írt, csak nem igazán figyeltem oda.
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Ónos eső, hó, aztán megint ónos eső. Témánál vagyok
-
mark!
őstag
Ez szerintem elég off topik, viszont nem reklám, és a hétköznapi emberek véleményére lennék kíváncsi, akikből, gondolom itt is akad egy néhány.
Ha van 1 fölös perced, tudnál segíteni?
Ez egy rövid, "kérdőív" amin a számodra legkevésbé tetsző logókat kell kiválaszd.
Egyszerre több képet is meg lehet jelölni.Köszönöm, hogy segítettél, és remélem hogy nem volt nagy oFF

Végigszaladtam rajta. Hát, nemtudom megérte-e :p
-
mark!
őstag
Na, felcsaptatok meteorológusnak?
Át kéne nevezni ezt a topikot ,,Egész napos időjárásjelentés''-nek 
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Na most már ezt is tudom: váltottunk Tmobilera net ügyben, ezért új router kellett. A csávó aztmondta, hogy most nem tud kijönni, majd szombat délelőtt kijön. Mondjuk, hogy nekünk gyorsan kell net (ez volt péntek délelőtt). Ma eljutottam odáig, hogy na, dobozból ki, tápot be, lankábelt be, aztán lesz is net. Igen, ezt gondoltam. Aztán jön apa, hogy be is kéne konfigolni, de nem ér rá. Mondom megcsinálom akkor én. Hát igen, majdnem 30percbe telt, mire rájöttem, hogy valahonnan az IP-címet is megkéne tudni. Aztán mostanra nagyjából tudom, hogyha elémtolnak egy routert, mit csináljak.

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Hmmm. Nem is tudom, hol kezdjem. Lejöttünk a tengerhez, van szép, nagy teraszos apartmanunk egy isten háta mögötti kis faluban. De van egy kis bibi. Lehet, hogy itt ragadtunk...
Az előbb át akartam állni a kocsival, es nem indul, meghalt az akksi.
7,5 éves a jazz, gondolom, az akksi is még a gyári...
Csak mi a valószínűsége annak, hogy pont azután csinálja ezt, hogy mentem vele 800 km-t..?
És hogy fogok itt akksit szerezni?Az jó dolog. Benzinkút? Ott általában szokott lenni (igaz méregdrága, de ha haza akartok jutni
). -
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Na jólvan
De halálkomolyan, legendák. Én annyit foglalkozok legendákkal, hogy na. Tetszik a családnak, amikor hajnali 3órakor még nagyban ilyen ,,bládi méri'' féle sztorikat olvasgatok, utánna meg nem merek kikelni az ágyból, mert a Figyelő alatta van és elkapja a lábamat. 
-
mark!
őstag
Van erre olyan, aki érdeklődik a legendák után?

-
mark!
őstag
Jövök haza suliból, kereszteződésnél állok, erre valaki rámdudál és rámordít hogy bicikliút mire való? Én persze illedelmes ember módjára megmutattam neki a középső ujjamat. Nemtudom, nekik ez mire jó. Remélem feldobtam a napját.
-
mark!
őstag
Mostmár bicózni se lehet, mert belepofáznak egyes szemetek. Elegem van már.
-
mark!
őstag
És ezt is megértem:fanatikus tag

-
mark!
őstag
Na, itt is ittvagyok, lehet örülni

-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
az alábbi képek az elmúlt 24 óra számtech problémáit ábrázolják.
A keresztanyám gépén tegnap lefutott egy frissítés, aminek következményeként egész délután ezt csinálta, aztán végül elindult.

Este hazajöttünk, itt is lefutott egy vindóz frissítés, aztán filmet néztünk, szóval minden oké volt. Éjjel elment sleep-be reggel bekapcsoltam, és egy unexpected reboot üzenez fogadott, de utána is működött. Majd egy óra használat után nem akarta felhozni az "open with" menüt a fájlkezelőben, így újraindítottam, és ez fogadott:

Már lefutott többször is ez a varázsló, de nem változik semmi. Mit lehet ezzel csinálni? A vindóz reinstallon kívül...
Előre is köszi
Ide backup kell
Emlékeznék hányszor kellet gépemen... Csökkentett módban próbáld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 27% - Gainward RTX 4090 Phantom GS 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5398, 97% AKKSI
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) most a téli különkiadásra vagyok már kíváncsi.

, 136LE. Elég jól fel van extrázva, meg elég jól is megy. Ez már az utolsó verzió, pont 2014-ben volt a váltás, elég nagyot sikerült ugraniuk felszereltségben, komfortban, és összhatásban. Ja, és ez már saját fejlesztésű motor, nem a rosszemlékű pözsó-örökség. Már csak az a bánatom, hogy ritkán kapom meg az asszonytól.