Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, ez is csak addig ment amíg ki nem választottam hogy holnaptól kezdődjön, arra ismeretlen hiba üzenetet dobott.
Amúgy sokan mondták hogy Romániai autóval sosem vesznek matricát mert nem küldik ki a büntetést, de valahol csak feljegyzik hogy az a rendszam szabályt szegett, de ehhez az adatbázishoz a rendőrség nem fér hozzá? Évekről beszélek nem 1-2 alkalomról. -
válasz
szőröscica
üzenetére
én azon dobtam egy hátast ma, hogy megírták, hogy a havi matrica 5210 Ft-ról 8900 Ft-ra drágul...

WTF??? 70,8% emelés???

És megtehetik. ezt is.Mondjuk, így fair, mert szubjektív érzésem szerint a kátyúk száma is ennyivel nőtt.
Lölö és László konzorziuma pedig megérdemli, meg gondolom, amúgy is dollárban vagy valami igazi pénzben garantálták nekik az üzemeltetési nyereséget...egészen elképesztő, ami ebben az országban megy. Elvesztette közvagyon jellegét, aztán egyből 70%-kal drágul. a hülye magyarok meg majd erre is elhiszik, hogy háborús brüsszeli szankciós infláció... A nyomokból ítélve az M3-ason különösen sok gránát csapódhatott be....

Új hozzászólás Aktív témák
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest