Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Van egy kozos szamlank, a kozos fizetnivalok ,pl rezsi, lakashitel, kaja, ruha, bebiszitter, stb. arrol mennek. Pl. a nyaralas is ( Tudod vannak olyan helyzetek, ahol a ferfi nem keres 3-5x annyit mint a no, sot netan a no keres jobban)
De pl az egeszsegbiztositasom (250font per ho) tolem megy, a ferjemnek nincs koze hozza. Akkor sem, ha pont terhesseg miatt kotottem. Viszont az o ceges biztositasa , ami a teljes csaladra kiterjed az felesben megy.Engem zavarna ha a kozosbol venne az 1400 fontos fotomasinajat, vagy ha a kozosbol kiveve beallitana egy x220-al ( mint ahogy minap beallitott eggyel, a megtakariitasabol veve), meg akkor is ha megbeszelne elore velem, mikozben a zsebpenzevel mindenki azt csinal amit akar.
X osszeget bedobunk a kozosbe, a maradek felett masiknak nincs beleszolasa. Es ez igy van jol. ( Ismerem magam, hogy olyan lennek mint anyum, aki apum osszes penzet elszedte szinte, meg elszamoltatta, ez meg az mibol van, en ilyet nem fogok csinalni. A ferjem "zsebpenze" az ove, arra kolti amire akarja. Az en reszem meg az enyem. Ha abbol kolcsonadok valakinek, vagy veszek valamit, az az en reszortom. )
De mint irtam, en azt is nehezen viselnem, ha egyenlotlen lenne a felallas, es az a minimum, hogy ha maternityn is vagyok, megprobaljak ugyanannyit beleadni a kozosbe, mint o, vagy ha nem sikerul, akkor amennyit tudok. Nem szeretnek sem ki sem eltartott lenni, van nekem agyam, meg munkam, erek annyit mint egy ferfi, ezert fizetek is annyit mint egy ferfi.
Etteremben amugy tobbnyire felvaltva fizetunk, es ez igy fair.
-
concret_hp
addikt
nyilván ha 20 éve házasok vagytok meg stb, akkor igazán különösen értelmezhető a külön kassza. jobban belegondolva szerintem a közös gyerekig / közös ingatlan tulajdonig értelmezhető, ha jól tévedek ez mindkettő megvan tildyéknél, szóval most már engem is érdekel

de én pl azt se tudom pontosan barátnőm mennyit keres, meg ő se, hogy én mennyit, pedig itt lakik 2.5 éve

lakás bérletet fizetjük felesben, azon kívül ahogy kijön. kb. az autó fenttartás ami ilyen 90-10-ben oszlik meg (néha fizeti a tankolást ha pont úgy jön ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest