Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Majd elgondolkodik mindenki, hogy milyen helikopterezésre figyel oda, meg mikor kell félrenézni. Jól nézünk ám ki, most jól megkapta a renitens liberálbolsevik csőcselék a magáét.
Amúgy én azt sem egészen értettem, hogy mit kerestél otthon, meg ingatlanvásárlás, meg minden, de gondoltam szeretsz izgalmasan élni, meg ilyenek, esetleg összejött valami kormányzati tenderindulás (
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).p
-
Lortech
addikt
Engem nem a politikusok pofátlansága zavar leginkább, a körülöttünk élő emberek sötétsége jobban aggaszt, pl. [link] /tök mindegy a téma/
Ez a jövőbe vetett hitemben elbizonytalanít. Úgy értem, hogy épp kik és milyen szellemben irányítják az országot, "pillanatnyi" állapot, de amíg ennyi ostoba ember él itt, ez nem is fog pozitív irányban változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Bittorrent topik
- Android játékok topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).