- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Majd elgondolkodik mindenki, hogy milyen helikopterezésre figyel oda, meg mikor kell félrenézni. Jól nézünk ám ki, most jól megkapta a renitens liberálbolsevik csőcselék a magáét.
Amúgy én azt sem egészen értettem, hogy mit kerestél otthon, meg ingatlanvásárlás, meg minden, de gondoltam szeretsz izgalmasan élni, meg ilyenek, esetleg összejött valami kormányzati tenderindulás (
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).p
-
Lortech
addikt
Engem nem a politikusok pofátlansága zavar leginkább, a körülöttünk élő emberek sötétsége jobban aggaszt, pl. [link] /tök mindegy a téma/
Ez a jövőbe vetett hitemben elbizonytalanít. Úgy értem, hogy épp kik és milyen szellemben irányítják az országot, "pillanatnyi" állapot, de amíg ennyi ostoba ember él itt, ez nem is fog pozitív irányban változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- talmida: Változások 2. rész
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).