- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod, van az az izé, a hogyishíjjákmán, na , az a b@szás v mi az a kicsi nevető arcz amit minden nem boomer pakolgat minden szövegbe, mögé és néha helyett. Na az segít kifejezni magad ha viccezni akarol. Amúgy meg az, ami. Szerintem.
Részemről nincs hangulatkeltés. Lehet picit túl-érzékeny vagyok mostanság. Van viszont egy január végén 94 évét kezdő apósom aki pár hete elkezdte feladni fejben és arra célozgat h szeretne már meghalni mert már nem nagyon tud önerőből mozogni. Meg van egy bolond családom ahol és vagyok a málhás szamár. Csoki után szabadon: Nem iszok alkoholt, nem kávézom, már a PC-re se költök vagyonokat mint régen és még nekem tetsző (most a kényszert és a használati értéket hagyjuk) kocsim se legyen?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest