Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

a gyógyszerészszakmai szervezet javaslatára a betegbiztonság érdekében javasolt módosítás.

..nyádpics..! Mmint bizonyos piaci szereplők érdekében, akik nem forgalmaznak online?
    Havonta rendelünk netről gyógyszereket, mert jóval olcsóbb is egyébként mint a helyi gyógyszertárak, esetenként 20-40%-kal. Semmi hozzáadott értéke annak, hogy bemenjek a beteg emberek közé a gyógyszertárba és személyesen vegyem meg a vitaminokat és társait. Soha, semmit nem beszélek a patikussal.

hehe, főleg, mikor kiküld, merthogy annyian lehetnek bent, mint ahány pénztár van nyitva.

mondom ez egyrészt nincs kiírva, másrészt két pénztárnál vannak épp kollegák, ezért jöttem be másodikként.

de a másik pénztárnál a kollega nincs nyitva, csak ott van.

hjaaaa, hát ha ETTŐL függ a vírus terjedése, akkor kéremalássan, itt sem vagyok. az ajtóra meg írják ki, hogy akkor lehet bemenni, ha szólítják az embert - amúgy a benti 80 m2en maszkban szerintem kevésbé lehet elkapni bármit, mint kint egymás nyakában állva maszk nélkül, de ez már tényleg csak mellékes megjegyzés :D azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.

Új hozzászólás Aktív témák