- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem egyformán változik a reggel és az este, közel 3 hetes csúszásban vannak egymáshoz képest. A napnyugta december 7-én éri el a legkorábbi időpontot (15:52), de. 15-től elindul visszafelé,
de a reggelek még tovább rövidülnek, december 28-án van a legkésőbbi napkelte (7:31, és január 6-án indul el a korábbi időpontok felé...Ma, november 4-én 06:32-kor kel a Nap, és 16:21-kor megy le; tehát az esték már csak 29 percet fognak rövidülni, de a reggelek még egy órát.
Ezért is ilyen depresszív az ősz, mert az esti sötétséget jobban megérezzük, és az esték jóval hamarabb berövidülnek.-------
amúgy, basszus, a szomszéd ma reggel is stream-elt az erősítőmre. Nem tudom, hogy csinálja, mert amúgy kikapcsoltam a BT visibility-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- PC Architech Branding
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest