Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem az ilyen visszaélés mindig ‘viszket’.
Amúgy ahogy korábban említettem: a védettségi igazolványnak (és az oltásnak) az én szememben nem csak az az értelme, hogy akinek ilyenje van, az úgysem kapja el, hanem ha elkapja, szinte biztosan meg fogja úszni komolyabb tünetek, vagy elhalálozas nélkül. Ha még eleve nehezebben is kapja el, vagy nehezebben adja tovább (ugye ez az, amiről jelenleg senkinek fogalma sincs, csak reméljük), az a hab a tortán.
Na most ha csak ilyen embereket engedsz közösséget képezni, és az idiótákat akaratuk ellenére is megpróbálod védeni azzal, hogy nem engeded őket fokozottan kockázatos helyekre,, az felvet ugyan alkotmányos aggályokat, de járványügyi szempontból (illetve teljes társadalmat érintő károk mérséklését illetően) lehet eredményes.
A másik megoldás, hogy aki nem tudja igazolni, hogy egészségügyi okokból nem oltatta be magát, és mégis elkapja, azt hagyjuk, legyen túl rajta egyedül. Darwin meg hadd vigyorogjon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Formula-1
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Gumi és felni topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest