Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Szuper!Advanced level: Gazebo, egy kis fedett fahazat kepzelj el oldalfalak nelkul
4 oszolopon egy teto.
Nalunk nem csak Gazebo, de Cabana neven is fut.Tavaly mentunk viziparkba gyerekekkel, es mondja feleseg, hogy mi berelunk egy ilyen cabanat egy napra, kozvetlen a csuszda parkban 100 dollarert.
Mondtam is neki, hogy en nem szeretem a karib konyhat es kulonben sem akarok ott aludni, 100 dollar az qrva sok... akar mi is az
Ra kellett gugliznom a cabanara-mert a budos eletbe nem hallottam rola. ( mondta volna, hogy gazebo, akkor rogton tudom, csak hat flancol )Bementunk, millio ember mindenhol ugye, hely 0. Elmentunk a cabanahoz, es tenyleg a csuszdaktol 10 meterre, volt egy kis kapu biztonsagi orrel, az beengedett. Kis ut elagazott 5 fele, a vegen volt egy ilyen pavilon, nagy asztallal, hutovel, ventillator a mennyezeten, napozoagyak es 6 szek az asztal korul. Magas naddal korbeveve, senki nem latta mit csinal a masik.
Oda mindent le lehetett cuccolni, kulon felszolgalo jott az osszes etlappal, nem kellett a kajasnal sorbaallni, semmi. Gyerekek jatszottak, elfaradtak, visszamentunk, leultek, fekudtek, ettek, visszamentek, semmi nem tunt el, annyi stresszt levett a vallunkrol, hogy mostantol mindig kell ilyen, mindegy mennyibe kerul.
Tildy:
"MTA PDF-e az adható fiúnevekre" Gazebo?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szuper!
4 oszolopon egy teto.