- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja, élünk köszi

Vettem repjegyet, megy a kiccsalád ide-oda. Az ifjak be vannak zsongva hogy lehet majd őrültködni tatával-mamával majd a nyáron.Aztán megtapasztaltam a digitális ügyintézést a világ keletibb felén, mivel a nagyobb gyerek útlevele lejárt.
Beléptem a helyi ügyfélkapuba, rákattintottam a "gyerekútlevelet kérek" gombra.
Pár alap kérdés után (elveszett-e az útlevél, vallási okból visel-e tésztaszűrőt a gyerek vagy esetleg tin-foil hat-et), megadtam a régi útlevelének az adatait.
Utána kitöltöttem az én útlevelem adatait, majd pár egyéb részletet, a legnagyobb gond a vezetékes szám volt, úgyhogy megadtam az üzemi telefonszámot.
Feltöltöttem az otthon készült, részletesen leírt követelményeknek megfelelő képet az ifjoncról. Kábé tizedjére sikerült előző nap mert mindig vigyorgott, hogy "megyünk big repülővel"
Végül a tanu útlevelenék adatai jöttek aki felelős azért mert jó adatok adok meg és a gyereket is ismeri. Gyors kártyás fizetés, aztán postásbá majd hozza.Nincs időpontkérés, szarakodás, csekkezés, drakula gróf és egy pikacsu keresztezésének kinéző gyerekfotó a szuper fényképező miatt (majd felrakom a képet a másik ifjoncról, kriminális
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Robot fűnyírók
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest