Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
A szegenyseg ket oldalu. Van aki lusta, lehetosege van, de akarasa nincs. Es van, akinek lehetosege sincs.
Elobbire rengeteg peldat tudok, innen a forumrol is, amikor egy nyeremenyjatek alatt ment a nyavogas, hogy miert o nyerte a monitort, neki mar van jo, nekem meg csak szar, nem o erdemli meg, akkor o kibokte, hogy nincs munkaja. Megadtam a szamom, hivjon fel, ennyi a fizetes/ora, kezbe kapja, be van jelentve, dolgozni kell, de van penz. Hirtelen annyira nem lett fontos.
Es ismerek nem egyet, aki lusta!!! megmozdulni azert, hogy penze legyen. Mert kifogas az van mindig, az nem nekem valo, azt azert megse csinalnam, há van nekem önbecsülésem is. Nem gondolod, hogy fizikai munkat fogok vegezni?
Mi vagyok en, szakmunkas? Utazzak napi 1-1 orat?Amig hozzank a ceghez romanokat hordanak kisbusz szamra, mert magyar nincs, amig a Jonson Contorlshoz Ukranokat hurcolnak (mar a feliratok is magyar es Ukran nyelven vannak kint) amig a Boschba mind a ketto orszagbol erkeznek tizessevel szazassaval, addig ezen elgonsolkodni kellene, nem vedopajzskent eletartani az ilyen szankcioknak.
Elegetem a tejeszacskot mert nincs penzem fara. Na ne.
Volt olyan munkatarsam, aki szegenykent elt, reggel azon ment a matek, hogy kajat vigyen az irodaba, vagy cigit, utobbit valasztotta, elkoltve arra a szarra a nyolcvanadik ezrest is a honapban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest