Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
A szegenyseg ket oldalu. Van aki lusta, lehetosege van, de akarasa nincs. Es van, akinek lehetosege sincs.
Elobbire rengeteg peldat tudok, innen a forumrol is, amikor egy nyeremenyjatek alatt ment a nyavogas, hogy miert o nyerte a monitort, neki mar van jo, nekem meg csak szar, nem o erdemli meg, akkor o kibokte, hogy nincs munkaja. Megadtam a szamom, hivjon fel, ennyi a fizetes/ora, kezbe kapja, be van jelentve, dolgozni kell, de van penz. Hirtelen annyira nem lett fontos.
Es ismerek nem egyet, aki lusta!!! megmozdulni azert, hogy penze legyen. Mert kifogas az van mindig, az nem nekem valo, azt azert megse csinalnam, há van nekem önbecsülésem is. Nem gondolod, hogy fizikai munkat fogok vegezni?
Mi vagyok en, szakmunkas? Utazzak napi 1-1 orat?Amig hozzank a ceghez romanokat hordanak kisbusz szamra, mert magyar nincs, amig a Jonson Contorlshoz Ukranokat hurcolnak (mar a feliratok is magyar es Ukran nyelven vannak kint) amig a Boschba mind a ketto orszagbol erkeznek tizessevel szazassaval, addig ezen elgonsolkodni kellene, nem vedopajzskent eletartani az ilyen szankcioknak.
Elegetem a tejeszacskot mert nincs penzem fara. Na ne.
Volt olyan munkatarsam, aki szegenykent elt, reggel azon ment a matek, hogy kajat vigyen az irodaba, vagy cigit, utobbit valasztotta, elkoltve arra a szarra a nyolcvanadik ezrest is a honapban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest