Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnap délután volt egy kis időm, kíváncsiságból lementem Pásztóig, pontosabban Szurdokpüspökiig, vagyis a Mátra vonala alá. Ott már nyoma sincs a hónak. Szinte tavaszi viszonyok uralkodtak, vártam hogy már nő a búza, sárgul a repce, virágzik az akác. Aztán visszafelé jövet Pásztó és Tar között egyszercsak mintha elvágták volna, hirtelen havas földek, Tarra benézve havas házak kertek, onnantól meg mindenhol hó alatt minden. Szintemelkedésben ez kb. 5-6 méter, Pásztótól Tarig meg a távolság 4-5 km, vagyis nem hegyi hóhatár van, hanem ez ilyen regionális. Itthon meg aztán tombol a tél, megszakítás nélkül.[kép]
Ma viszont egész nap sütött a nap, a szoba 26 fokig melegedett, cserébe éjszaka szerintem megkapjuk a -15-öt vagy még kevesebbet. Persze abban nem nagyon olvad a hó.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest