Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
> mintegy drága újrafeltalálása a lábnak.
A cipo minimalis funkcioja, hogy vedje a talpadat a serulesektol. A minimalista cipok itt allnak meg.
> futásban jóval több konzumerizmus van, mint a cipő. a spéci ruha, a telefontartó, a sport-fülhalgató, a kulacs, az energia ital meg táp.
Oke. Tehat allitasod szerint ha rendszeresen futsz, akkor abba lehet penzt fektetni. Persze. Nekem a fentiekbol annyi van, hogy van pl. futonadragom, es nem melegitoalsoban futok, plusz van egy futooram. Ennek az oka az, hogy ha vastag pamutban futsz, akkor elobb-utobb csuromvizes, nehez szovetet fogsz cipelni magaddal.
Konzumerizmus az, hogy ha valami fontos az eletedben es relative sok idot es energiat raksz bele, akkor egy minimalis osszeget belefektetsz? Mondjuk a jovedelmed 0.5%-at forditani valamire, amire a szabadidod 15%-at forditod, az szerinted aranytalan? Szerintem nem.
> A pecázást is akkor hagytam abba amikor kinéztek a tópartról a pajtás botommal.
Ez a te lelki problemad, nem masoke.

(FYI, nem mondom, hogy nem ut neha be a konzumerizmus akar nalam is, de pont a mostani tema rossz pelda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest