Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Indesit van, most 10 éves. Igen, rozsdál, de még működik. 5 év után alaplapot kellett cserélni, azóta megy. Volt egy kis algásodási probléma (ilyen barna trutymó lerakódás volt, mert megállt benne a víz), amit trisóval és sok-sok ecettel kellett eltávolítani, de mióta ecettel mosunk öblító helyett, azóta ez nem probléma.
Nem is ugrál annyira nagyon, bár mostanában határozottan hangosabb, mint régen.Mindegy, még működik.
Nekem családi tapasztalat még, hogy anyukámék vettek valami drágább electroluxot pár éve, és az a baja vele, hogy annyira víztakarékos, hogy szerinte nem öblíti ki rendesen, és viszketett tőle a bőre. Úgyhogy azt csinálja vele, hogy mikor végez, kinyitja, még félig megtölti vízzel, és rátol még egy öblítóprogramot, és úgy már jó.
Nem tudom, hogy ezt a többi márka hogy csinálja, mindenesetre tény, hogy fontos, hogy a vegyszereket megfelelően kiöblítse, és 5 liter víz lehet, hogy kevés ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi