Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Tiv, persze, jó lesz az neked, de SSD-t tényleg kérjél bele, mert ég és föld a különbség..! Egy noti teljesítményén az SSD dob a legtöbbet, azt százszor jobban megérzed, mint azt, hogy hány GB a RAM (IMHO 4 GB is elég amúgy általános felhasználásra) vagy hogy milyen proci van benne.
@Mikrobi: én ezt értem, nálunk mindenkinek Thinkpadja van az irodában, dokkolóval, egérrel, billentyűzettel, monitorral. De mint mondom, ár-érték arányban sehol nincs.
Nemrég vettem az asszonynak egy haswell-es pentium félkonfigot 24 e Ft-ért (alaplap+proci + 4 GB RAM). Raktam hozzá még egy SSD-t, meg egy tápot-házat, inyót a fiókból, és lett egy tök pöpec gép.
Ugyanezt egy minőségi notiból kihozni egy százassal többe került volna, alsó hangon, egy üzleti notiban pedig még annál is többe került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest