Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
végül az lett, hogy megnéztem a hardveraprón, hárman hirdettek ddr-t, ebből kettő volt olyasmi, ami nekem kellett volna, és az egyik válaszolt is a privát üzenetre (egyébként nem tudom, ez egy új módi, hogy hirdetéshez nem adunk meg telefonszámot?)
Szóval elmentem érte Kistelekre (+40 km oda-vissza).De a zügy megoldódott, a gép faszán működik,
fater el volt alélva. ÖSszekötöttem a tv-vel is, és amikor megmutattam neki, hogy kell átrakni Jack Bauert egy mozdulattal az LCD tv-re, akkor leesett a 'zálla, hogy ilyet is tud ez a mai technika.
Mindegy, most már nem csak a nappaliban nézheti a sorozatait, hanem a szobájában is.és igen, a régi c2d gépéhez (e6300) képest ez a G550-es Sandy cerka meg az Asus barabone, amit szereztem, szóval ez is egy nagyságrend-szerű fejlődés.

De nagyon sokat szenvedtem a régi géppel, mire mindent le sikerült menteni róla.
Éjfélkor indultam haza, és üres volt a kocsi tankja, és csak a harmadik benzinkútnál kaptam benzint, mert mindenhol napzárás-múűszakváltás volt.
Éjjel 2 után értem haza. Friss vagyok és üde
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindegy, most már nem csak a nappaliban nézheti a sorozatait, hanem a szobájában is.