- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
végül az lett, hogy megnéztem a hardveraprón, hárman hirdettek ddr-t, ebből kettő volt olyasmi, ami nekem kellett volna, és az egyik válaszolt is a privát üzenetre (egyébként nem tudom, ez egy új módi, hogy hirdetéshez nem adunk meg telefonszámot?)
Szóval elmentem érte Kistelekre (+40 km oda-vissza).De a zügy megoldódott, a gép faszán működik,
fater el volt alélva. ÖSszekötöttem a tv-vel is, és amikor megmutattam neki, hogy kell átrakni Jack Bauert egy mozdulattal az LCD tv-re, akkor leesett a 'zálla, hogy ilyet is tud ez a mai technika.
Mindegy, most már nem csak a nappaliban nézheti a sorozatait, hanem a szobájában is.és igen, a régi c2d gépéhez (e6300) képest ez a G550-es Sandy cerka meg az Asus barabone, amit szereztem, szóval ez is egy nagyságrend-szerű fejlődés.

De nagyon sokat szenvedtem a régi géppel, mire mindent le sikerült menteni róla.
Éjfélkor indultam haza, és üres volt a kocsi tankja, és csak a harmadik benzinkútnál kaptam benzint, mert mindenhol napzárás-múűszakváltás volt.
Éjjel 2 után értem haza. Friss vagyok és üde
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TUF F16 FX607VUR 16" FHD+ IPS Core 5 210H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, most már nem csak a nappaliban nézheti a sorozatait, hanem a szobájában is.