Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Mondjuk amikor fizetni kell érte, az fáj, bár cserébe amikor veszel egy újat szerződésmódosítással, akkor még mindig meglepően jó áron megy el a régi, én pl a régi telefon, és az új előfizetéshez kappott ajándék tablet eladása után 50 EUR-t fizettem rá, pedig elég aprócska csomagom van, itteni viszonylatban alacsony havidíjjal. Arról nem is beszélve, hogy nyilván nem kell évente cserélgetni, amikor jön egy új modell, én i4-ről váltottam 5s-re, és nem hiszem, hogy rá tudna jelenleg beszélni bárki is a 6-osra az elkövetkező 1,5-2 éven belül, szóval visszatérünk a kérdésre valamikor 2016 Q2-ben, amikor lejár megint a szerződésem.
Kukac: A legnagyobb bajom az volt a nexus-szal, mint Blekinek, ha hozzá sem nyúltam, akkor is rohamtempóban merült az akksi. Ha manuálisan lelőttem mindent (net, gps, bt, anyámkínja, csak a gsm maradt), akkor tudott elfogadható (1 nap...
) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bittorrent topik
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.