Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
En mint spectator, kulonosebben neutralisztikusan /fingom nincs van-e ilyen szo, de ha van, akkor remelem erted/, veszem a dolgot, ON vagy OFF, mindenhol vannak barataim es irni fogok ahova jol esik.
Ezzel tök ugyanígy vagyok amúgy én is.

Meg persze megértem azt is, hogy nő a közösség, és emiatt sok dolog megváltozik, és tudom, hogy ez a dolgok rendje, nem igazán lehet ellene tenni. Vagy ha lehet is, nem biztos, hogy érdemes. Én sem igazán látok megoldást, az meg szerintem nem lenne fair, ha kritizálnám a próbálkozásotokat, miközben nem mondok jobbat. Szóval inkább azt mondom, hogy várjuk ki a végét, hátha bejön.
Mondjuk én lehet, hogy előbb azt próbáltam volna meg, hogy adtam volna mondjuk egy hetet arra, hogy a felek lerendezzék a kérdést egymás között, és vitatkozzanak szabadon. Ezalatt mondjuk valahogy egyességre kellett volna jussanak. Ezután pedig lezártnak tekintettem volna a témát, és soha többet nem lehetett volna előhozni, hanem a közös megállapodást kötelező érvényűnek tekintettem volna. Ha nem érthető, vagy hülyeség, akkor bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest